FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

BLm1
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la BLm1 » 11 okt 2009, 17:18

zeljko78 je napisao/la:zna li iko rezultat iz trebinja
vodi Borac 0-1

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 11 okt 2009, 17:21

BLm1 je napisao/la:
vodi Borac 0-1
Ko je zabio, zna li iko?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

lešinar

Post Postao/la lešinar » 11 okt 2009, 17:28

zabio dara ljuboja -navodno :D

BLm1
Kontakt:

Post Postao/la BLm1 » 11 okt 2009, 17:40

VB 1987 je napisao/la:
BLm1 je napisao/la:
vodi Borac 0-1
Ko je zabio, zna li iko?
Koliko ja znam...(a znam :D ) ....Bilbija ga je zabio.....

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 11 okt 2009, 17:44

O kakvoj je utakmici riječ??

lešinar

Post Postao/la lešinar » 11 okt 2009, 17:47

Marin je napisao/la:O kakvoj je utakmici riječ??
O 1/8 finala kupa Republike Srpske

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 11 okt 2009, 18:47

Zna li neko koliko je na kraju zavrsila utakmica? i ako je bilo golova strijelce? :)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 11 okt 2009, 19:32

Leotar ide dalje

Leotar ide dalje11.10.2009. Trebinje – Fudbaleri Leotara plasirali su se u četvrtfinale Kupa RS,nakon što su, poslije boljeg izvođenja penala, u Trebinju savladali ekipu Borca iz Banje Luke. U regularnom dijelu susreta bilo je 1:1, da bi Trebinjci sa bijele tačke bili precizniji i slavili rezultatom 4 :2. Pogotke u regularnom toku meča postigli su Bilbija u 27.minutu za Borac i Magazin u 64.minutu za Leotar. Precizni sa penala bili su Todorović, Magazin, Komnenić i Ristić za trebinjski tim, dok su za goste pogodili Sakan i Railić.

Nema veze drago mi je da se Bilbija vratio na teren!!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 okt 2009, 19:33

caire je napisao/la:Leotar ide dalje

Leotar ide dalje11.10.2009. Trebinje – Fudbaleri Leotara plasirali su se u četvrtfinale Kupa RS,nakon što su, poslije boljeg izvođenja penala, u Trebinju savladali ekipu Borca iz Banje Luke. U regularnom dijelu susreta bilo je 1:1, da bi Trebinjci sa bijele tačke bili precizniji i slavili rezultatom 4 :2. Pogotke u regularnom toku meča postigli su Bilbija u 27.minutu za Borac i Magazin u 64.minutu za Leotar. Precizni sa penala bili su Todorović, Magazin, Komnenić i Ristić za trebinjski tim, dok su za goste pogodili Sakan i Railić.

Nema veze drago mi je da se Bilbija vratio na teren!!!
Eh da vam je jedan jos kao sto je Bilbija !!!

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 11 okt 2009, 19:47

vidi vratio se i sakan. kakva je jos situacija sa ljubojevicem? uf kad se sve sredi hoce borac da...
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 11 okt 2009, 20:08

Eo da ja ostavim komentar posle banovanja , zbog navodnog psovanja i vredjanja i molim tog gospodina ADMIN-a koje me banovao da me kontaktira preko PP da vidim u čemu je problem .. Pošto vidim da ovde neki momci iz ostalih navijačkig grupa ne svi , provociraju i vredjaju na ovom forumu a ne budu banovani , samo im se obriše post, ili čak se ni ne obriše nego tako stoji,zašto sam ja onda banovan i još neki momci , a oni se ladno šepure po forumu i provociraju .... Onda što se tiče pojačanja Stančeski dobar igrač ,ali partizan ima neku skriveni plan 100 % i smutiće nešto sa Borcem i sjebaće Borac 100 % .. što se tiče onog **** Puzigaće , pre neki dan je bio u BL ganjao sam ga ali je šupak pobegao u Capo , **** prodano , otišao za 100 maraka veću platu ,pa tako i molim ostale Lešinare da postupe kao i ja i da ga proteraju iz grada. kad ga vide , pošto zvanično on nikakav Borčevac i Banjalučanin nije ... !!! Nadam se da me poslje ovog posta ADMIN neće banovat , ali kako stoje stvari sada , najverovatnije oće .. !!! ako je greh što volim Borac , onda nek gorim u paklu ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 11 okt 2009, 20:13

Bilbija ga zavukao iz slobodnjaka, ali poslije promasio penal. :mrgreen:

Nema veze. Bitno je da se biser vratio i da cemo sa njim opet da gazimo!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 okt 2009, 21:55

Nema veze,iskreno drago mi je da smo ispali iz kupa RS!Sada se mozemo u potpunosti skoncentrisati na ligu i kup BiH...Jos mi je draze da se svi povredjeni igraci vracaju,i koliko sam ja shvatio Bilbija,Sakan i Ljubojevic ce biti spremni za Travnik.Odlicno mjesto za zapoceti novu pobjednicku seriju.Aj Borac!
Treci put castimo

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 okt 2009, 14:22

protiv travnika igramo u najjačem sastavu :!:

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 okt 2009, 14:53

Borac će u subotu protiv travnika pokazati svoju pravu snagu i pobjediti bez nekih većih problema, igraće vjerovatno i Perica Stančeski, ja sam optimista iako većina sa ovog foruma izgleda nije; ali to je njihov problem.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 okt 2009, 14:58

lešinar je napisao/la:Borac će u subotu protiv travnika pokazati svoju pravu snagu i pobjediti bez nekih većih problema, igraće vjerovatno i Perica Stančeski, ja sam optimista iako većina sa ovog foruma izgleda nije; ali to je njihov problem.
Slazem se u potpunosti!Protiv ekipa kao sto je Travnik nista osim pobjede ne dolazi u obzir,nebitno kod kuce il na strani!
Treci put castimo

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 okt 2009, 15:01

tatamata je napisao/la:
lešinar je napisao/la:Borac će u subotu protiv travnika pokazati svoju pravu snagu i pobjediti bez nekih većih problema, igraće vjerovatno i Perica Stančeski, ja sam optimista iako većina sa ovog foruma izgleda nije; ali to je njihov problem.
Slazem se u potpunosti!Protiv ekipa kao sto je Travnik nista osim pobjede ne dolazi u obzir,nebitno kod kuce il na strani!
Ovo je pravi borčevac kao i ja :) tako je brate.
U životu je važno biti BORAC

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 okt 2009, 15:17

Sa ovim dobrim rezultatima,malo je postalo i fancy biti Borcevac,do juce nas je u Prvoj Ligi RS bilo par stotina na utakmicama,a sad su odjednom tu i Inzcko i Dodik i Kuzmanovic,Davidovic,kurta,murta...mislim da ce protiv Slobode biti tvrdo jezgro pravih Borcevaca,jedno 3000 plafon,jer sminkerima ce vjerovatno smetati ovaj niz poraza koji je zasad na dva,a mozda bude i vise (ne daj boze) jer idemo u Travnik pa u Siroki prije Slobode,pa ce im vjerovatno smetati i ruzno i hladno vrijeme,ali mi cemo uvijek biti tu,gubio Borac ili pobjedjivao....pomalo me i strah ovih koji ocekuju da Borac gazi sve redom,takvi znaju unositi nervozu na igrace ako vec u prvih 20 minuta ne vodimo 2-0....nekad bude bolja atmosfera sa 2500 ljudi nego sa 15 000.....

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 okt 2009, 15:22

[youtube][/youtube]

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 okt 2009, 15:24

Schlager je napisao/la:Sa ovim dobrim rezultatima,malo je postalo i fancy biti Borcevac,do juce nas je u Prvoj Ligi RS bilo par stotina na utakmicama,a sad su odjednom tu i Inzcko i Dodik i Kuzmanovic,Davidovic,kurta,murta...mislim da ce protiv Slobode biti tvrdo jezgro pravih Borcevaca,jedno 3000 plafon,jer sminkerima ce vjerovatno smetati ovaj niz poraza koji je zasad na dva,a mozda bude i vise (ne daj boze) jer idemo u Travnik pa u Siroki prije Slobode,pa ce im vjerovatno smetati i ruzno i hladno vrijeme,ali mi cemo uvijek biti tu,gubio Borac ili pobjedjivao....pomalo me i strah ovih koji ocekuju da Borac gazi sve redom,takvi znaju unositi nervozu na igrace ako vec u prvih 20 minuta ne vodimo 2-0....nekad bude bolja atmosfera sa 2500 ljudi nego sa 15 000.....
Ovo godinama govorim za Zeljine utakmice na Grbavici! Najvise me nerviraju oni koji dolaze radi ocekivanja golijade i brzog rjesavanja utakmice. Oni koji pocnu dolaziti samo kad ekipi ide dobro. Cim malo krene nizbrdo, prvo 1-2 utakmice pocnu psovati vec u 10-oj minuti a onda ih nema vise nigdje. To ja zovem "kvazinavijaci" ili malo blaze simpatizeri .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.