LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

neno#4
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la neno#4 » 09 okt 2012, 16:49

azTer je napisao/la:da, lijepo je sve gledat na taj bajan način,da će im ić dobro, da će osvojit, da neće bit problema. naravno da neće bit problema ako sve bude išlo glatko, nije bilo problema ni sa gasolom kad su se redali dobri rezultati. a, kad krenu loša serija, gasola na nož, pa čak i bajnuma, pa onda i cijelu klupu.
Nikada niko nije osvojio titulu da je sve bilo bajno. Svako osvoji titulu da se dobro namuci za nju. Pa i Miami je prosle godine bio na rubu ispadanja od Bostona, pa su osvojili titulu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 19:42

nisi me razumio. ja i jesam rekao/pretpostavio da će bit trzavica, zato i kažem pitanje je kako će to sve izgledat kad krene loše. a, miami je izbacio boston samo iz jednog razloga - jer se lebron nabrijao, odlučio sve uzet u svoje ruke i praktički sam dobio kelte.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2012, 19:44

amerosm je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
S druge strane cini mi se da Brown zeli Jamisona korisiti na trojci...ne znam ko ce onda odmoriti Gasola

EDIT:
Hill se povrijedio...kazu nesto slicno povredi koju ima Howard...moglo bi biti problema :twisted:
Mozda ce Clark biti rezerva Gasolu, koji je takodjer dosao u tradeu Howarda. Vecina se slaze da je odlican igrac, no izgleda da Brown ne smatra tako.
Ukoliko Hill bude morao biti odsutan duzi period mislim da ce Kupchak reagovati i potpisati jednog FA.
Clark je bio velika nada, a ispunio je nula od tih ocekivanja. Nisam ga puno u Orlandu gledao, ali iz onoga sto sam vidio nije uopste napredovao otkad je stigao iz Sunsa, u kojima je bio blago receno uzasan. Stavise statistika mu je i slabija. McRoberts je Malone za njega.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 okt 2012, 21:07

Od sljedece sezone igramo na novoj podlozi...

slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 okt 2012, 01:17

http://sports.yahoo.com/news/nba--laker ... pener.html

Odlicne vijesti sto se Hill-a tice, mada se nadam da ce Kupchak reagovati, jer se tokom sezone ova povreda moze mozda ponovo pojaviti.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 okt 2012, 16:22

amerosm je napisao/la:http://sports.yahoo.com/news/nba--laker ... pener.html
Odlicne vijesti sto se Hill-a tice, mada se nadam da ce Kupchak reagovati, jer se tokom sezone ova povreda moze mozda ponovo pojaviti.

Upravo tako...trenutno je ovo odlicna vijest ali postoje solidne sanse da se povreda vrati...samo treba ici polako,nema potrebe za forsiranjem sad na pocetku.
[youtube][/youtube]

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 10 okt 2012, 16:40

Jel' ono Jamison ode na poster? :lol:

Dobro je što povreda Hill-a nije teže prirode, neka se zaliječi to na vrijeme i kako treba. Artest dosta dobro izgleda fizički, vidi se da je radio na sebi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 okt 2012, 17:39

Mozda nase najvece pojacanje u narednoj sezoni ce biti Artest. Branio sam ga prosle godine, mozda i neargumentovano, ali ove ce to biti pravi Ron. Vidjelo se vec protiv Warriorsa da je radio na sebi, sut mu se vratio.

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 okt 2012, 17:43

Veceras igramo protiv Portlanda na novom parketu u SC-u i bas me zanima kako ce to sve izgledati. Utakmica pocinje u 4 h po nasem vremenu.

Inace Bryant je danas izjavio da su mediji njegovu izjavu o povlacenju prije nekoliko dana pogresno prenijeli i da ce ukoliko gledamo trenutnu situaciju nastaviti karijeru i poslije 2014 jer ga njegovo jos tijelo sluzi, ali da niko ne zna sta ce biti za dvije godine i hoce li to tada biti tako. Ukoliko se odluci da nastavi svoju karijeru nakon 2014 i pored toga sto je legenda kluba nadam se da je svjestan da nece dobiti vise ovakav ugovor kao sto trenutno ima, jer potrebno je u tom ljetu iskoristiti FA trziste.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 okt 2012, 17:44

Gledamo i to veceras ako Bog da :D :D
Da me amerosm ne ruzi da nisam aktivan ovdje :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 okt 2012, 18:06

neno#4 je napisao/la:Gledamo i to veceras ako Bog da :D :D
Da me amerosm ne ruzi da nisam aktivan ovdje :mrgreen: :mrgreen:
Ma tebi je oprosteno da u ovim nevaznim utakmicama i na pauzi izmedju sezona uzimas odmor, kada si aktivan kada je najvaznije dok mi ostali spavamo - naravno tu iskljucujem turneju po istoku, tada smo svi aktivni. :D :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 okt 2012, 01:05

Posljednjih dana po forumu se spominje mogucnost da ce Time Warner Cable blokirati stream-ove Lakersovih utakmica koje oni budu prenosili i ukoliko se to desi moci cemo samo Lakerse gledati kada budu na drzavnoj televiziji i kada ih bude prenosila neka regionalna televizija na gostovanjima.

Vidim po forumima vecina navijaca se buni zobg odluke uprave da upravo sa TWC potpisu taj ugovor.

PS: Mala ispravka. Vecerasnju utakmicu necemo igrati u SC vec u Ontariu (California) koji se nalazi juzno od LA, ali cemo biti nominalni domacini.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 okt 2012, 02:12

Kobe Bryant ne nastupa veceras.

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 okt 2012, 02:28

neno#4 je napisao/la:Kobe Bryant ne nastupa veceras.
Povrijedio je desno rame na treningu. Mozda je i bolje sto ne nastupa jer ovo je nevazna utakmica, a bice potrebniji kada krene regularni dio sezone. Takodjer bi Nashu dao da odigra 5 minuta i onda nek odmara na klupi zajedno sa Howardom i Bryantom. Ovo je prilika da vidimo koliko moze klupa kada svako igra na svojoj poziciji.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 okt 2012, 05:01

Igramo sa puno vise kretnje u napadu, sa puno vise tranzicije nego u protekloj sezoni. Slashevi i cutovi maltene nisu postojali prosle godine. Ove godine raspolazemo i potentnijim timom, treba priznati. Ron najbolji, svi ostali solidni za sada...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 okt 2012, 06:19

Veliki problemi sa sutem opet...Dvije pogodjene trice od 16 upucenih...Jeste da smo igrali bez Kobea i Dwighta, ali neshvatljiv pad u drugom poluvremenu, iako smo u prvom igrali solidno...

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 okt 2012, 12:02

neno#4 je napisao/la:Veliki problemi sa sutem opet...Dvije pogodjene trice od 16 upucenih...Jeste da smo igrali bez Kobea i Dwighta, ali neshvatljiv pad u drugom poluvremenu, iako smo u prvom igrali solidno...

Jesu li igrali starteri u drugom poluvremenu(cini mi se nesto malo u trecoj) ?

Kaze Brown da jos nisu "instalirali" ni 40% napadackih akcija koje su planirane...ipak se ove sezone mijenja citav sistem igre u napadu(odnosno samo ce biti sistema za razliku od prethodne godine).

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 okt 2012, 13:46

Nema veze zbog poraza, vazno je uigrati ekipu sto se napada i odbrane tice i uociti odredjene nedostatke kako bi isti mogli biti uklonjeni do utakmice sa Mavericksima. Takodjer drago mi je zbog odlicne igre MWP-a i vidi se da je dovodjenje Nasha i Howarda ostale igrace natjeralo da rade na sebi. MWP moze biti kljucni faktor u serijama protiv OKC-a i Heata jer je u stanju usporiti Duranta i LBJ-a.

PS: Ovaj Clown na klupi nije normalan hebo sve svoje. Kako je potvrdio reporter Lakersa Mike Trudell prije utakmice je odrzao trening u trajanju od tri sata. Pa hoce li ih unistiti prije pocetka sezone hebo ga zivot.
Drago mi je da mu je ovo posljednja prilika i ukoliko minimalno ne budemo igrali veliko finale onda mu slijedi otkaz i vise nigdje nece biti u stanju obavljati funkciju trenera u NBA ligi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 okt 2012, 20:33

adnan24 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Veliki problemi sa sutem opet...Dvije pogodjene trice od 16 upucenih...Jeste da smo igrali bez Kobea i Dwighta, ali neshvatljiv pad u drugom poluvremenu, iako smo u prvom igrali solidno...

Jesu li igrali starteri u drugom poluvremenu(cini mi se nesto malo u trecoj) ?

Kaze Brown da jos nisu "instalirali" ni 40% napadackih akcija koje su planirane...ipak se ove sezone mijenja citav sistem igre u napadu(odnosno samo ce biti sistema za razliku od prethodne godine).
Igrali su vecinu trece cetvrtine...Ostale su opet stare boljke..Odbrana pick n'rolla, jeftino primamo poene, ljudi su uvijek sami na sutu za tri poena...Masimo otvorene situacije..

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 okt 2012, 01:32

Za Bozic cemo igrati u sljedecim dresovima...
slika
WTF ? Samo da mi je znati koje dosao na ovu ideju. :? :?

Inace danas su igraci trenirali smanjenim intenzitetom, a u intervijuima MWP je bio glavni kada je izjavo da je nemoguce njega zaboraviti - novinar je htio znati kako se on osjecao kada su mediji stalno pricali o velikoj cetvorki.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []