P.S. Kol'ko Inter ima srece, mamu im 'ebem.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Svaka cast sto si se toga sjetio, i ja znam da je rodjen na ovaj dan ali mi nije naumpalo dok nisam vidio tvoj post.Nerko_Juventino je napisao/la:Danas, 09.11.,nasa legenda, Alessandro Del Piero slavi svoj 34-ti rođendan. Na terenu izgleda kao da ima barem 10 godina manje, ubjedljivo najbolji fudbaler Italije ikada.Sretan rodjendan Capitano, zelimo ti sve najbolje,i da svojim igrama barem jos 5 godina donosis radost svim juventinima sirom svijeta. Hvala ti sto si se rodio!
Hvala ti buraz, Del Piero se ne smije nikad zaboravit'.amir je napisao/la:Svaka cast sto si se toga sjetio, i ja znam da je rodjen na ovaj dan ali mi nije naumpalo dok nisam vidio tvoj post.Nerko_Juventino je napisao/la:Danas, 09.11.,nasa legenda, Alessandro Del Piero slavi svoj 34-ti rođendan. Na terenu izgleda kao da ima barem 10 godina manje, ubjedljivo najbolji fudbaler Italije ikada.Sretan rodjendan Capitano, zelimo ti sve najbolje,i da svojim igrama barem jos 5 godina donosis radost svim juventinima sirom svijeta. Hvala ti sto si se rodio!
Alessandro Del Piero je unikat, i nece se ponoviti. Sigurno da izgleda kao da ima 24 a ne 34 godine i igra tako. Post ti je za cistu desetku.
DEL PIERO zauvijek I NARAVNO JUVENTUS ZAUVIJEK
SRETAN 34 RODJENDAN ZELIM SVOME KAPITENU, NAJBOLJEM IGRACU, JEDNOSTAVNO IGRACU SVJETSKE KLASE
JOS BI VALJALO DA SE DANAS UPISES U LISTU STRIJELACA I DA JUVENTUS POBIJEDI PROTIV KIJEVA
Hvala puno prijatelju u ime svih juventina.amadeus21 je napisao/la:svaka cast momci, najezio sam se citajuci ove postove!!! u italiji najvise cijenim Juve i drag mi je Del Piero, al ovo sve sto pisete ostavlja me bez teksta... svaka cast jos jednom, i evo jednom i od mene za vas: FORZA JUVE!!!!!!!
Hvala ahbabu na lijepim rijecima o nasem Juventusu i NASEM DEL PIERU i drago mi je sto su ti nasi postovi dobri. Zelim ti sve najboljeamadeus21 je napisao/la:svaka cast momci, najezio sam se citajuci ove postove!!! u italiji najvise cijenim Juve i drag mi je Del Piero, al ovo sve sto pisete ostavlja me bez teksta... svaka cast jos jednom, i evo jednom i od mene za vas: FORZA JUVE!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.