Edin TM87 je napisao/la:delpiero20 je napisao/la:Sve vase ekipe imaju smijesne rasporede..zato i jesu Giantsi tako jaki u PO jer imamo 10 PO utakmica do PO i onda nam PO dodje kao normalna pojava..Dok ostali koji zavrse u PO citavu sezonu rutinski odradjuju, a mi ulazimo sa 6 ili 7 poraza...
Jos sad pored Cowboysa i Eaglesa i Redskinsi se malo digli..jos je veselije

Ma kakvih 10 PO tekmi, pa Redskinsi su truba dugi niz godine, nije ih ni RG3 nista popravio, Cowboysi su klaunovi, a vodic im je Romo

O Eaglesima da ne pricam

Vick

Al' eto posto je to neko rivalstvo moze svasta bit... Nije ta divizija nesto pretjerano jaka kako se prica, Giantsi imaju toliko poraza jer igraju lose regular season, a onda je Eli clutch i odbrana odlicno odigra PO... I tu je sva politika.
Ne igramo mi lose sezonu, samo mozda nekad losije udjemo u sezonu ali mi godinama imamo najtezi raspored...prosle sezone smo imali ubjedljivo najtezi u ligi
Ove sezone:
Dvije protiv Eaglesa, San Francisco, dvije sa Cowboysima, Steelersi, Bengalsi, Packersi, Saintsi, Falconsi, Ravensi tako da nama svaki wildcard dodje kao normala, mozda cak i slabiji bude od ovih utakmica...
Meni je to drago, zato PO izdominiramo...samo je cilj dogurati do toga
A RG3 samo treba malo iskustva, sljedecu godinu ide i ispred Eaglesa i Dallasa, samo da mu ne bude nekih povreda
Kakvi god Eaglesi bili opet su top 10 timova lige, odlicna ekipa..Isto tako i Dallas dobra ekipa...Kad vidim da tamo u drugim divizijama igraju timovi tipa Buffala, Delfina, Brownsa, Jaguarsa, Titana, Chiesfa, Raidersa, Buckaneersa, Cardinalsa, Ramsa, Seahawksa onda ova divizija dodje kao najjaca pored one (Chicago, Lions, Vikings, Packers)...
Mi bi onih 11 koje sam nabrojao sve pobjedili po 20+ razlike...
I to za Elija, ne bi mi vidjeli dva SB da se nije igrala odbrana...

Zna on baciti ali onu sezonu da nije bilo odbrne sa Osijem Umeniyorom i Michael Strahanom nista od nas ne bi bilo, isto tako za drugi SB imali smo daleko bolju odbranu od Patriotsa..A i OL Manningu je godinama jedna od boljih...otislo je tu nekih momaka tipa O´Hara, Seubert, Mckenzie..ali je opet solidna zastita. A ostale timove pravimo budalama jer daju velike pare nasim TE i WR, ne bi nista od njih bilo u drugim timovima...kljuc je sve u tome sto Eli ima vremena da baci...
Isto tako bez trcanja mi nista ne bi uspjeli...B.Jacobs je igrao par sezona kao masina

Nista na brzinu, samo na tijelo i snagu