Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2012, 22:19

@Joker92
Mislio sam da se odnosi samo na Kolasinca :D . Ma ja cu mu od sebe dati karticu, nije belaj :mrgreen: .

Ma cudno je ovo sve ispalo oko Kolasinca, u Avaz-u naslov tipa ''Trcao bih do Sarajeva kad bih dobio poziv za reprezentaciju'' , a nekoliko dana poslije Susic navodi da su ga zvali na telefon, i poslali mu poruku(e), te da se nije javio. Mislim da je jazno onda ko laze, novinari avaza opet u akciji :roll: . Ali bez obzira na to sve, momak je jako dobar igrac, pokazao je to u onih 15 minuta protiv Wolfsburga, ali i mladu repku Njemacke.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2012, 00:38

Za ovu incijativu grupe se slazem,pa cak i za pokrecanje web portala.Ja sam kontao nesto na temu bh nogometni talenti kao web pokrenuti,ali nazalost nemam mnogo vremena za to.
Ideja mi je bila da na jednom mjestu budu sve moguce informacije o nasim "dijasporcima" :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 okt 2012, 00:42

Adi_Zepce je napisao/la:Za ovu incijativu grupe se slazem,pa cak i za pokrecanje web portala.Ja sam kontao nesto na temu bh nogometni talenti kao web pokrenuti,ali nazalost nemam mnogo vremena za to.
Ideja mi je bila da na jednom mjestu budu sve moguce informacije o nasim "dijasporcima" :mrgreen:
Po meni je dovoljno da neko ko ima slobodnog vremena napravi yt klip sa nasim igracima, pa cemo ga mi shareovati okolo :D
Nesto u ovom fazonu, jest da je malo starije, ali moze posluziti :

[youtube][/youtube]

Po mogucnosti neka normalnija muzika, ne ova uz koju bi na mater noz dig`o :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Rios

Post Postao/la Rios » 09 okt 2012, 16:18

Posto ne mogu da nadjem temu o Halilovicu,ovdje cu napisati sta mislim..A mislim sljedece-jedini adut kojeg smo mi imali je bio njegov otac,nas nekadasnji reprezentativac..Medjutim njegovom izjavom da ce on pustiti Alena da sam odluci ostali smo bez tog jedinog aduta,i ja vise nisam optimista da ce ovaj mali zaigrati za nas ikad..Vec je njihov omladinski reprezentativac,rodjen je tamo,zivi tamo,igra tamo..Bolje da se svi mi okrenemo drugim talentima koji zele da igraju za nas,a ovog malog pustiti nek sam odluci sta hoce..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2012, 16:26

jocker92 je napisao/la:
redarmy0 je napisao/la: Ma kako nema :mrgreen: gledaj sta smo ucinili sa Alenom, brigada navijaca i nasa medija su ga bombardovali tokom par dana a sve pocelo od nas :mrgreen: :lol:
Bas tako,cim su momci pokrenuli na fb grupu,odmah ss.ba se ukljucio,a prije toga sipak.
Mozda nesto slicno bude i sad,vrijedi pokusati,eto ako neko ima vremena,zelje i ideja nek navali.
sevap je bgm :mrgreen:
Samo ne znam da li je ta medijska hajka koju ste uzrokovali produktivna ili kontraproduktivna, vrijeme ce pokazati. Ovi iz saveza su ga kontaktirali i oni bi to uradili i bez tih fb grupa i medija. Momak je sam sebi napravio reklamu svojim igrama i tako skrenuo paznju na sebe.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 09 okt 2012, 19:03

"Gledao sam nekoliko isječaka sa njegovih utakmica i bio sam impresioniran kao i ostali. Međutim on je igrao za U-17 reprezentaciju Hrvatske i dovoljno je da ga selektor Hrvatske, Igor Štimac uvede u igru pet minuta i da zauvijek bude izgubljen za nas", kazao je Safet Sušić za SportSport.ba te je na kraju dodao:

"Međutim, ukoliko on izrazi želju da igra za BiH, vrata su mu otvorena", kazao je selektor Sušić u izjavi za SportSport.ba.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2012, 19:32

redarmy0 je napisao/la:"Gledao sam nekoliko isječaka sa njegovih utakmica i bio sam impresioniran kao i ostali. Međutim on je igrao za U-17 reprezentaciju Hrvatske i dovoljno je da ga selektor Hrvatske, Igor Štimac uvede u igru pet minuta i da zauvijek bude izgubljen za nas", kazao je Safet Sušić za SportSport.ba te je na kraju dodao:

"Međutim, ukoliko on izrazi želju da igra za BiH, vrata su mu otvorena", kazao je selektor Sušić u izjavi za SportSport.ba.
To bi bilo to i od Safeta i od saveza.Fakticki poziv upucen,ali to se ne moze izvesti dok ovaj sam ne odluci.Sad je sve do Alena,tacnije receno Seje.moze ovaj pricati sta hoce,ali kako mu on kaze tako ce i biti.Cuj do osamnaeste godine on sam nek odlucuje.Do tad ce vec imati par meceva u a selekciju.
Zato Sejo ne muntaj bez veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 okt 2012, 00:02

Eh sad yebo lud zbunjenog:

Sušić: 'Halilović će igrati za Hrvatsku'

edijska pozornost već duže vremena je usmjerena na mladu zvijezdu Alena Halilovića, za koga se već sada otimaju Hrvatska i BiH.

Alen Halilović je rođen u Zagrebu i odmalena je član NK Dinamo iz Zagreba. Budući da vuče korijene iz Bosne i Hercegovine, a i otac mu je bio reprezentativac BiH, bosanci su se ponadali da će zaigrati za reprezentaciju u kojoj mu je otac Sejad igrao. S druge strane, Alen ima hrvatsko državljanstvo, čitav život je proveo u hrvatskoj i nastupa za NK Dinamo, što je veoma dobar motiv da se i hrvati dignu na noge i pokušaju ga uzeti sebi. Na upit za koga će igrat, Halilović je odgovorio da nije još razmišljao o tome, tako da je sve karte ostavio otvorene.

"Alen će zaigrati za kockaste, a nije isključeno ni da postane dosad najmlađi reprezentativac Hrvatske."

"Uvjeren sam da kod mladog Halilovića Hrvatska ima prioritet. Naravno, postoji uvijek mogućnost da će odbiti poziv, ali ne vjerujem da će se to dogoditi. Mislim da treba dječaka ostaviti na miru i bez pritiska dopustiti mu da sam odluči za koga će igrati u budućnosti. Za njega je sve ovo što se događa posljednjih dana vjerojatno i previše" – smatra Sušić, koji ni sam ne želi vršiti pritisak na zvijezdu u usponu.

"Poznajem dobro njegova oca, a Alen već igra za mlađe selekcije Hrvatske i mislim da će ostati i u budućnosti član hrvatske reprezentacije. Da bi zaigrao za BiH, morao bi promijeniti državljanstvo, a siguran sam u to da će ga hrvatski izbornik Igor Štimac pozvati već u idućoj prijateljskoj utakmici i dati mu najmanje pet minuta kako bi ga rezervirao za budućnost, što je i logičan slijed događaja. Ako bi Alen odbio Hrvatsku, onda bismo mogli razmišljati o pozivu za njega" – istakao je Sušić.

Izgleda da će ovo biti još jedna zvijezda u nizu koju je Bosna i Hercegovina tek tako ispustila.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2012, 00:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa i budala vidi da ovo Safet nije izjavio.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 okt 2012, 00:16

pa braco moj sto si toliko naivan?! malo je reci da je izmanipulisan ovaj clanak. vidis da rvati od muke posli bacat bombe na sve strane, lupaju ko maksim po diviziji :mrgreen:

stampy

Post Postao/la stampy » 10 okt 2012, 00:19

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2012, 00:21

Prezvakano vec na temi Halilovica. Informisite se tamo.
Ni prva, ni zadnja slagana izjava sa strane HR medija. Nebuloza.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 okt 2012, 00:26

Nisam ja nigdje spomenuo da sam povjerovao,nego ne mogu da vjerujem da onako može čovjekove riječi izvrtat i dodavati stvari koje nije rekao.Ništa novo.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 10 okt 2012, 03:03

Vrlo zanimlkjiv inetrvju Zlatana Ibrahimovića za indijeske novine Mumbai Press.

MP: Have you watched Hjaduk's prodigy Alen Halilovic?
ZI: Certainly I have.
MP: He is compared to Messi and Ronaldo.
ZI: I believe he is a greater talent than either of them. As a matter of facts he reminds me a lot of myslef.
MP: Do you think he is going to get a call to play for Croatian national team soon?
ZI: I think he will and I am really afraid he may make the same mistake I did.in Zenica.
MP: What do you mean?
ZI: I am afraid he will accept the call and once you make that decision you can never change and he may regret his entire life. There is nothing in football that can be compared to playing international games on Bilono Field in Zenica.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 10 okt 2012, 04:11

levat je napisao/la:Vrlo zanimlkjiv inetrvju Zlatana Ibrahimovića za indijeske novine Mumbai Press.

MP: Have you watched Hjaduk's prodigy Alen Halilovic?
ZI: Certainly I have.
MP: He is compared to Messi and Ronaldo.
ZI: I believe he is a greater talent than either of them. As a matter of facts he reminds me a lot of myslef.
MP: Do you think he is going to get a call to play for Croatian national team soon?
ZI: I think he will and I am really afraid he may make the same mistake I did.in Zenica.
MP: What do you mean?
ZI: I am afraid he will accept the call and once you make that decision you can never change and he may regret his entire life. There is nothing in football that can be compared to playing international games on Bilono Field in Zenica.
:lol: :lol: :lol: :lol:

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 10 okt 2012, 05:49

Hocu ovog momka u reprezentaciju :!:

slika

slika

Haj neko otvori FB grupu "Zelimo Seada Kolasinca u BH Reprezentaciju!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2012, 06:35

redarmy0 je napisao/la:Hocu ovog momka u reprezentaciju :!:

slika

slika

Haj neko otvori FB grupu "Zelimo Seada Kolasinca u BH Reprezentaciju!"
Baka bi ti na ovo porucio,@redarmy0,redarmy0 reci Seadu da se ne zayebaye i nek konacno ukljuci taj telefon.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 okt 2012, 07:54

Ima kriva usta... :D 8-)

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 10 okt 2012, 09:16

harishp je napisao/la: Baka bi ti na ovo porucio,@redarmy0,redarmy0 reci Seadu da se ne zayebaye i nek konacno ukljuci taj telefon.
Ma to ga Sandzo zajebava. :mrgreen: Vjerovatno bio zauzet jedejuci grah, turskog sudzuka, i suhog mesa, samo mu pogledaj glave tobe jarabi :lol: Opasan glavonja, a bogami bi bio prvi na okupljanje da bi dobio poziv. Znam ovakve likove dosta dobro vjeruj mi, uvijek su 110% Bosancerosi.
Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 11 okt 2012, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 okt 2012, 11:03

redarmy0 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Baka bi ti na ovo porucio,@redarmy0,redarmy0 reci Seadu da se ne zayebaye i nek konacno ukljuci taj telefon.
Ma to ga Sandzo zajebava. :mrgreen: Vjerovatno bio zauzet jedejuci grah, turskog sudzuka, i suhog mesa, samo mu pogledaj glave tobe jarabi :lol: Opasan glavonja, a bogami bi bio prvi na okupljanje da bi dobio poziv. Znam ovakve likove dosta dobro vjeruj mi, uvijek su 110% Bosancerosi.
Brate ne treba otvarati za svakog igraca pojedinacno FB grupe.Trebalo bi napraviti grupu koja bi objedinila sve nase talente.I onda u toj grupi postavljati njihove fotke,biografije,da li je igrao taj vikend,koliko je igrao,da li je dao gol itd.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Goalgetter, prisonbreak, s4mke i 73 gosta.