Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
U pravu su i jedan i drugi a isto tako i u krivu.
Spreman zlatan je jedan od najboljih veznjaka to i Ciro zna.Ali definitivno to nije sad zasad.
Dvije godine izbivati ipak mu treba jos vremena da to nadoknadi.
Bitno je da se Ciro kako bi mozda drugi selektor osjetio svoj ego.
I lupio onu zalosnu nakon ovoga on je za mene prekrizen.
To se nije desilo i nadam se da ce do baraza da ,,sljegne,,i jedan i drugi i onda u radne i nove pobjede.
Spreman zlatan je jedan od najboljih veznjaka to i Ciro zna.Ali definitivno to nije sad zasad.
Dvije godine izbivati ipak mu treba jos vremena da to nadoknadi.
Bitno je da se Ciro kako bi mozda drugi selektor osjetio svoj ego.
I lupio onu zalosnu nakon ovoga on je za mene prekrizen.
To se nije desilo i nadam se da ce do baraza da ,,sljegne,,i jedan i drugi i onda u radne i nove pobjede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
slazem se stvarno koji ste vi licemjeri zlatan je uvijek igrao srcem za repku i uvijek se odazvao pozivu i ciro mu je morao dati 15 minuta u estoniji a sad ga vi napadate kao najgori na svijetu niko gori od njega stvarno ste smijesni nadam se da ce se zlatan vratiti u repku jer na zaista trebaRz88 je napisao/la:Igrao je za Frankfurt čitavu i to dovoljno govori o tvome ne može izdržati 45 minuta. Kakav Pjanić, on je samo 19 godina star, odnosno mlad. Dok je Zlatan igrao za repku pojedinci su bježali od našeg dresa i ja ga razumijem u potpunosti.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A dok su "pojedinci" igrali za BiH taj isti Bajramovic je bjezao od dresa. Evo sada opet.Rz88 je napisao/la:Igrao je za Frankfurt čitavu i to dovoljno govori o tvome ne može izdržati 45 minuta. Kakav Pjanić, on je samo 19 godina star, odnosno mlad. Dok je Zlatan igrao za repku pojedinci su bježali od našeg dresa i ja ga razumijem u potpunosti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je klasican primer ljubomorno bolesne glave. Ali se nadam, kada sleti na Nemacki aerodrom da ce mu se malo u glavi razbistriti i da ce shvatiti da je gresku napravio. Nadam se da ce veceras smoci snage da nazove reprezentativne drugove i izviniti im se za ispad. Bajramovicu, gresku pravis. Nije tebi Ciro kriv sto si ti bio 2 godine zbog povreda van terena, nije ti Ciro kriv sto nisi u prvih 11 u ispodprosecnom Ajntrahtu, nije ti Ciro kriv sto Ti lose kondiciono stojis...za sve si sam kriv. Od stare slave se ne zivi (mada i ne secam se da si ikada bio veliki igrac,mislim ono...igrac oko koga se sve vrti)...prosek da i za tadasnja vremena dosta dobar, ali sada su neki novi klinci na terenu. Klinci koji ne staju 90 min., klinci koji slusaju starog selektora, klinci koji se vec 20 puta odazivaju pozivu, a ne dobiju ni minute zauzvrat (primer Stilic), i ako je taj isti momak u ne tako losoj ligi Poljske proglasen za najboljim mladim igracem ili strancem. Zapni Bajramovicu na treninzima pa izbori mesto u timu. Svi koji ne postuju komandni vrh i ne moraju igrati za repku. Bez hijararhije nema uspeha. Zato, punu podrsku dajem Cirinim odlukama.
Svaka cast Bajramovicu za ucinjeno do sada,ali mu nije mjesto da se dokazuje u reprez. da je on spreman,u Frankfurtu ne igra a igrao bi za BiH,protiv Armenije je molio Ciru da igra,Ciro ga mislio na trbine staviti...on igra srcem za BiH al jbg brate nemas minutaže
Svaka cast za post.cole-ch je napisao/la:Ovo je klasican primer ljubomorno bolesne glave. Ali se nadam, kada sleti na Nemacki aerodrom da ce mu se malo u glavi razbistriti i da ce shvatiti da je gresku napravio. Nadam se da ce veceras smoci snage da nazove reprezentativne drugove i izviniti im se za ispad. Bajramovicu, gresku pravis. Nije tebi Ciro kriv sto si ti bio 2 godine zbog povreda van terena, nije ti Ciro kriv sto nisi u prvih 11 u ispodprosecnom Ajntrahtu, nije ti Ciro kriv sto Ti lose kondiciono stojis...za sve si sam kriv. Od stare slave se ne zivi (mada i ne secam se da si ikada bio veliki igrac,mislim ono...igrac oko koga se sve vrti)...prosek da i za tadasnja vremena dosta dobar, ali sada su neki novi klinci na terenu. Klinci koji ne staju 90 min., klinci koji slusaju starog selektora, klinci koji se vec 20 puta odazivaju pozivu, a ne dobiju ni minute zauzvrat (primer Stilic), i ako je taj isti momak u ne tako losoj ligi Poljske proglasen za najboljim mladim igracem ili strancem. Zapni Bajramovicu na treninzima pa izbori mesto u timu. Svi koji ne postuju komandni vrh i ne moraju igrati za repku. Bez hijararhije nema uspeha. Zato, punu podrsku dajem Cirinim odlukama.
Jest on zasluzio mnogo toga, al ovako bahato se ponasati prema selektoru i igracima nije mu to trebalo da radi jer samo kvari dobru atmosferu u reprezentaciji. Jos bi trebalo i da se ne odazove za baraz. Neznam, al ovo je nekorektan potez od njega.
Cartman je napisao/la:A dok su "pojedinci" igrali za BiH taj isti Bajramovic je bjezao od dresa. Evo sada opet.Rz88 je napisao/la:Igrao je za Frankfurt čitavu i to dovoljno govori o tvome ne može izdržati 45 minuta. Kakav Pjanić, on je samo 19 godina star, odnosno mlad. Dok je Zlatan igrao za repku pojedinci su bježali od našeg dresa i ja ga razumijem u potpunosti.
Niđe veze, držao se pisma i to je to. I sada da neki kažu da nije lojalan to je obična glupost, ali eto.
I sta smo dobili od tog pisma? Godinu sramote i poraze od Moldavije i Madjarske.Rz88 je napisao/la:Cartman je napisao/la:A dok su "pojedinci" igrali za BiH taj isti Bajramovic je bjezao od dresa. Evo sada opet.Rz88 je napisao/la:Igrao je za Frankfurt čitavu i to dovoljno govori o tvome ne može izdržati 45 minuta. Kakav Pjanić, on je samo 19 godina star, odnosno mlad. Dok je Zlatan igrao za repku pojedinci su bježali od našeg dresa i ja ga razumijem u potpunosti.
Niđe veze, držao se pisma i to je to. I sada da neki kažu da nije lojalan to je obična glupost, ali eto.
Trebao je ući umjesto Muratovića, ali glumiti C.Ronalda u ovakvom momentu stvarno nema veze sa mozgom...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
A što si sada dobio, baraž i više para za savez da krade. Za razliku od 90% neki neće zaboravit Kodru i Bolu i koji i dalje bojkotuje utakmice repke. Neke je previše lahko kupiti nekim rezultatima.
Saša Papac legenda .
Saša Papac legenda .
Slazem se, on je trebao i morao biti na klupi da zamijeni Muratovica, a to je Cirin previd.Babayaro je napisao/la:Trebao je ući umjesto Muratovića, ali glumiti C.Ronalda u ovakvom momentu stvarno nema veze sa mozgom...
Ni Berberovic nije igrao mjesecima, a znamo koliko je slabiji igrac od Zlatana i znamo da je limitiran tj moze igrati samo desnog beka i takav parmak ulazi u igru a covjek koji moze stati na loptu, igrati desnog beka, koji ce napraviti visak u sredini i pogoditi glavom iz prekida nema mjesta ni na klupi.
Pa mi nismo imali veznog igraca da udje, jel to ikome jasno i Stilic i Zlaja su bili NA TRIBINAMA.
Nadam se samo da nas Cirin gaf (kao sto je imao sa Jahicem i Nadarevicem, zbog cega smo zijanili u Turskoj i Spaniji) nece kostati baraza.
Cuva Bog Zelju svog!
ma ovo mi ne ide u glavu cekaj malo sta sad treba kvarit atmosferu pred najvaznije utakmice i reci ako ja neigram nemoj ni zvati necu ti sjediti na klupi pa za 10 god ako se plasiramo na prvenstvo ce se pricati da je jedan npr mirvic ili pjanic ili vladavic da su odveli reprezentaciju bih prvi put na sp nece se rec oni su sjedili na klupi a sada ako cemo tako pa jednom osimu u italiji 1990 je na klupi sjedio jedan savicevic, pancev, jugovic, jarni a igrao mu jedan susic sa 38 god pa su ga svi peglali pa ciri je u francuskoj jedan prosinecki sjedio na klupi covjek koji je tada harao u realu kasnije barceloni da sada ne nebrajam jednog raula, ili jedan viera pa moze i govu ne bune se ja kazem ispred muratovica ima prednost realno bajramovic ali samo kad u kontinuetu odigra jedno 3 utakmice za svoj klub mi smo prije imali bolju reprezentaciju po imenima nego sada ali onda su igrali igraci koji u svojim klubovima nisu znali spojit 2 utakmice zaredom zato se nigdje nismo ni plasirali a po kvalitetu smo mogli, sjetite se samo pocetka kvalifikacija i izjave cire da nemoze sastavit ekipu ako nema u njoj damjanovica ali taj damjanovic je tada bio standardan u svom timu a sada je rezerva i sjedi na klupi zato vjerujmo u ciru mladi su ovo momci i potreban im je neko stariji pogotovo kao sto su muratovic i rahimic da ih pomognu svojim iskustvom
jbg ti znas li staviti koji interpunkcijski znak, ovo je fakat tesko razumitiMIKIII_ZE je napisao/la:ma ovo mi ne ide u glavu cekaj malo sta sad treba kvarit atmosferu pred najvaznije utakmice i reci ako ja neigram nemoj ni zvati necu ti sjediti na klupi pa za 10 god ako se plasiramo na prvenstvo ce se pricati da je jedan npr mirvic ili pjanic ili vladavic da su odveli reprezentaciju bih prvi put na sp nece se rec oni su sjedili na klupi a sada ako cemo tako pa jednom osimu u italiji 1990 je na klupi sjedio jedan savicevic, pancev, jugovic, jarni a igrao mu jedan susic sa 38 god pa su ga svi peglali pa ciri je u francuskoj jedan prosinecki sjedio na klupi covjek koji je tada harao u realu kasnije barceloni da sada ne nebrajam jednog raula, ili jedan viera pa moze i govu ne bune se ja kazem ispred muratovica ima prednost realno bajramovic ali samo kad u kontinuetu odigra jedno 3 utakmice za svoj klub mi smo prije imali bolju reprezentaciju po imenima nego sada ali onda su igrali igraci koji u svojim klubovima nisu znali spojit 2 utakmice zaredom zato se nigdje nismo ni plasirali a po kvalitetu smo mogli, sjetite se samo pocetka kvalifikacija i izjave cire da nemoze sastavit ekipu ako nema u njoj damjanovica ali taj damjanovic je tada bio standardan u svom timu a sada je rezerva i sjedi na klupi zato vjerujmo u ciru mladi su ovo momci i potreban im je neko stariji pogotovo kao sto su muratovic i rahimic da ih pomognu svojim iskustvom
- juzni vjetar!
- Kontakt:
izabrao je najgori trenutak za kur...e, pred baraz i u srijedu igramo sa spanijom
nadam se da ovo nece previse uticati na igrace 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
potpuno neozbiljno je zbog licnog ega kvariti pozitivan ambijent koji trenutno vlada u repki ...Bajramovic je veliki patriota , sa klupe je sa nevidjenim ushicenjem proslavljao nase golove protiv Belgije u Zenici kao i sve ostale ..
moram priznati da sam iznenadjen ovim njegovim postupkom jer sam mislio da je on zadnji igrac koji bi nesto takvo napravio ...nadam se da ce ipak shvatiti da je pogrijesio , izvinuti se Ciri , i doci na okupljanje pred baraž ...
sve ostalo bi za mene bilo IZDAJA ...
moram priznati da sam iznenadjen ovim njegovim postupkom jer sam mislio da je on zadnji igrac koji bi nesto takvo napravio ...nadam se da ce ipak shvatiti da je pogrijesio , izvinuti se Ciri , i doci na okupljanje pred baraž ...
sve ostalo bi za mene bilo IZDAJA ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Jedno pitanje...koji qurac je ikako pozivao Bajramovića na okupljanje (iako je i sam Ćiro znao da momak nije igrao godinu i po dana i da nije standardan u svom klubu) ako ce mu ovaj samo sjediti na klupi i zijevati...Kakav je to cirkus?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
mogao je bajramovic biti malo strpljiviji..da je spreman...da igra, bez obzira o kojem klubu je rijec...niko me nebi mogao ubijediti da bi bio u prvoj postavi na mjestu muratovica...i mislim da bi se savrseno uklopio na njegovo mjesto...mladji...radnik..koji moze se ukljuciti i naprijed...al eto...
kada pjanic moze biti strpljiv, stilic, pa i vladavic, muslimovic...moze i zlatan...jer cilj ekipe je bitniji od bilo kojeg pojedinca...a pojedinci se trebaju podrediti timu..cilju..rezultatu...a rezultate imamo...i mislim da u takvoj situaciji zelje pojedinaca apsolutno nebitne..cilj je bio da se pobijedi u estoniji..i boli me briga da li je bajramovic igrao ili nije...ostvaren je cilj..i to je ono sto je bar meni bitno..a mislim isto tako i ciri..a o momentu u kojem je izabrao da ce se eto kao nesto buniti je apsolutno suvisno i govoriti...
a sa druge strane...nebi mi bili mi da nema nekih sranja...
kada pjanic moze biti strpljiv, stilic, pa i vladavic, muslimovic...moze i zlatan...jer cilj ekipe je bitniji od bilo kojeg pojedinca...a pojedinci se trebaju podrediti timu..cilju..rezultatu...a rezultate imamo...i mislim da u takvoj situaciji zelje pojedinaca apsolutno nebitne..cilj je bio da se pobijedi u estoniji..i boli me briga da li je bajramovic igrao ili nije...ostvaren je cilj..i to je ono sto je bar meni bitno..a mislim isto tako i ciri..a o momentu u kojem je izabrao da ce se eto kao nesto buniti je apsolutno suvisno i govoriti...
a sa druge strane...nebi mi bili mi da nema nekih sranja...
- Groundhopper
- Kontakt:
Gledano po trenutno takmičarkoj formi,taktičkoj postavci igre naše reprezentacije Zlatan trenutno nema mjesta među prvih 11.Ja sam ga očekivao upravo umjesto Muratovića ali ne znam iz kog razloga je ušao Džemo Berberović??Taj Ćirin potez mi je bio totalno neobjašnjiv!
Druga je stvar Zlatanovog beskrajnog bezobrazluka i kućnog odgoja koji uradi ovakvu glupost kada unutar ekipa vlada totalna idila.Očito dečko zaboravlja da je u prethodnih dvije godine dana više vremena proveo po terapijama,bolnicama,operacijskim stolovima nego li na terenu.Zaboravlja i da je bio pozivan i da ga je upravo Ćiro vadio iz mrtvih i onda kada ga u matičnoj ekipi nije bilo ni na klupi za rezervne igrače...moj Zlatane moj...

Druga je stvar Zlatanovog beskrajnog bezobrazluka i kućnog odgoja koji uradi ovakvu glupost kada unutar ekipa vlada totalna idila.Očito dečko zaboravlja da je u prethodnih dvije godine dana više vremena proveo po terapijama,bolnicama,operacijskim stolovima nego li na terenu.Zaboravlja i da je bio pozivan i da ga je upravo Ćiro vadio iz mrtvih i onda kada ga u matičnoj ekipi nije bilo ni na klupi za rezervne igrače...moj Zlatane moj...

Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
joj što kenjate to nije normalno ... Bajramović i Barbarez su najviše dali ovoj reprezentaciji i njih kad' spominjete treba da ustanete , a ne pljujete... , pa Zlaja je u Armrniji molio ćiru da ga ne šalje na tribine... i sada umjesto da ga ubaci on Džemu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.