AFCAMDEN @AFCAMDEN
1-0 Arsenal at H/T, Gnabry with the goal. Great reverse ball from Wilshere in the build up. Sagna looks like he's never been away. #afc
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
- frankqqqqq
- Kontakt:
Al samo kad babo ode. Ni slučajno da se Wenger tjera, otjerao bih ja njih u u ku.racEx-Barca man Rafa Marquez "Guardiola will soon return. I think he'll go to England. He'd be perfect for Arsenal"
Jack ubacio iz kornera, Akpom pogodio. Woo
kad' vidim ovakve stvari odmah mi padne na pamet ona ajnštajnovaemir18 je napisao/la:E sto se ismija jebote metar sa metar...HAHHHA...Desole je napisao/la: nesto na ovom nivou " onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
ako neko naleti na Jackov sazetak sa ove tekme neka okaci
Evo nešto gledam maloprije...Otac ,kako ste ga ne tako davno zvali iz ljubavi, dosad zabio 7 golova u ovih dosadašnjih 7 kola lige i u dva kola LP (5 u EPL, dva u LP)...kako je krenuo, do kraja sezone ce 'ladno doci do 35 komada u dresu Jedinstva....pod uslovom da se ne povrijedi.
A zamjena Oca, taj strašni Giroud, dosad zabio jedan. Nije valjda da cete cekati i narednih 7 kola da opet zabije jedan gol i tako redom. Mora proigrati i poceti davati golove ili ce ga Wenger nogirati expresno nazad za maticu francusku.
A zamjena Oca, taj strašni Giroud, dosad zabio jedan. Nije valjda da cete cekati i narednih 7 kola da opet zabije jedan gol i tako redom. Mora proigrati i poceti davati golove ili ce ga Wenger nogirati expresno nazad za maticu francusku.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 09 okt 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne brini ti za Arsenalove goalgettere, 18 golova u zadnjih 6 mečeva je sasvim zadovoljavajuća statistika.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Giroud ce imati sigurno vise golova nego sto ih je imao Van Persie u svojoj prvoj sezoni u Premiershipu. a hebo oca, Veliki Vodja nadje uvijek zamjenu pa tako vec sad imamo situaciju dje su Walnut i Gervinho zajedno dali 9 golova sto je vise nego sto je taj otac zabio pa nam golovi Girouda koji je vecinu tekmi usao sa klupe dodju samo ko bonus.ripper je napisao/la:Evo nešto gledam maloprije...Otac ,kako ste ga ne tako davno zvali iz ljubavi, dosad zabio 7 golova u ovih dosadašnjih 7 kola lige i u dva kola LP (5 u EPL, dva u LP)...kako je krenuo, do kraja sezone ce 'ladno doci do 35 komada u dresu Jedinstva....pod uslovom da se ne povrijedi.
Fools!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
**** afrički kup nacija, vazda sve sjebeArsenal will try to bring in another forward in January, as Gervinho heads to ACON again. Leaves just Giroud in CF + not many wingers.
Pozdrav braćo da se i vama javim uz Hannover naravno oduvijek najdraži klub
Od tamo 2004. pa sve do danas
Od tamo 2004. pa sve do danas
Samo Hajduk zivi vjecno!
- frankqqqqq
- Kontakt:

Happy birthday, Mr. ARSENAL
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -Zaha.html" onclick="window.open(this.href);return false;Michael Gooner @MickTheGooner
Arsenal are to arrange an extra game next week, to help fast-track Jack Wilshere & Bacary Sagna back into the first team. ( Various)
I ako Walcott ode imamo savršenu zamjenu za njega. Momak već odlično igra za Palace, a svi znamo ko nam je došao iz Palacea i postao legenda kluba, zar ne
Ian Wright naravno
- Marsal
- Kontakt:
Sve najbolje Tonyu želim!
E sad malo da se smijemo neznalicama: tema "Precijenjeni igrači"
Nego donedavno smo važili za klub koji nema Engleza u timu a već za 2 god Arsenal će činiti okosnicu eng. reprezentacije.
- Jenkinson
- Gibbs
- Wilshere
- Chamberlain
- Walcott
Odlično.
Samo me zabrinjava što u mlađim kategorijama nemamo previše perspektivnih Engleza, mislim većina su Englezi ali nijedan ne pokazuje da bi mogao biti buduca velika nada...
Ali ipak izdvojio bih dvojicu koji bi mogli nešto i postići, ali trenutno sumnjam.
- Chuks Aneke ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... huks-aneke" onclick="window.open(this.href);return false; )
- Nico Yennaris ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... s-yennaris" onclick="window.open(this.href);return false; )
Trenutno dva igrača od kojih se najviše očekuje su:
- Serge Gnabry ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... rge-gnabry" onclick="window.open(this.href);return false; )
- Ignasi Miquel ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... asi-miquel" onclick="window.open(this.href);return false; )
E sad malo da se smijemo neznalicama: tema "Precijenjeni igrači"
MrHc je napisao/la: Arsenal : SVI ... Golman prosjecan ... stoperi katastrofa ... Gibs smijesan ... Diaby taraba ... Jack rahitican ... itd itd mozda jedini izuzetak i nesto da valja je Santi Cazorla ( al' on ce svakako za 2 sezone u City )
Nego donedavno smo važili za klub koji nema Engleza u timu a već za 2 god Arsenal će činiti okosnicu eng. reprezentacije.
- Jenkinson
- Gibbs
- Wilshere
- Chamberlain
- Walcott
Odlično.
Ali ipak izdvojio bih dvojicu koji bi mogli nešto i postići, ali trenutno sumnjam.
- Chuks Aneke ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... huks-aneke" onclick="window.open(this.href);return false; )
- Nico Yennaris ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... s-yennaris" onclick="window.open(this.href);return false; )
Trenutno dva igrača od kojih se najviše očekuje su:
- Serge Gnabry ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... rge-gnabry" onclick="window.open(this.href);return false; )
- Ignasi Miquel ( http://www.arsenal.com/reserves-youth/p ... asi-miquel" onclick="window.open(this.href);return false; )
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Za mene je upravo suprotno @Marsal. Ja najviše očekujem od Nicce i Anekea. A Gnabry zatvara trojac, za ostale ne želim da mislim. 
Bilo bi lijepo kad bi Wenger doveo Zahu. Veliki talenat. Po meni najveći u Championshipu. Ja sam ga doveo na FM-u, onom istom što mi ga je Verminator pomog'o skinuti i kod mene je bio uz Chamakha jedini napadač (obično igram bez napadača ili sa Zahom ili Theom u napadu).
Al' pazi čuda, na pola sezone sam i nisam uš'o na igricu ima polijepo. 
Bilo bi lijepo kad bi Wenger doveo Zahu. Veliki talenat. Po meni najveći u Championshipu. Ja sam ga doveo na FM-u, onom istom što mi ga je Verminator pomog'o skinuti i kod mene je bio uz Chamakha jedini napadač (obično igram bez napadača ili sa Zahom ili Theom u napadu).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Zaha je i meni poznat sa FM-a, momak razvaljuje. Al' **** na FM-u, Zec bude najbolji strijelac Lige BBVA.Arnelinho je napisao/la:Za mene je upravo suprotno @Marsal. Ja najviše očekujem od Nicce i Anekea. A Gnabry zatvara trojac, za ostale ne želim da mislim.
Bilo bi lijepo kad bi Wenger doveo Zahu. Veliki talenat. Po meni najveći u Championshipu. Ja sam ga doveo na FM-u, onom istom što mi ga je Verminator pomog'o skinuti i kod mene je bio uz Chamakha jedini napadač (obično igram bez napadača ili sa Zahom ili Theom u napadu). :mrgreen:Al' pazi čuda, na pola sezone sam i nisam uš'o na igricu ima polijepo.
Eh sad, u real lajfu, izuzetno dobar dribler, vrlo dobar što se brzine tiče. S obzirom da mu je 19 godina, bilo bi lijepo da dođe u Arsenal, jer bi nastavio sa razvojem kod najboljih stručnjaka.
Uh kakve bi brzince imali, bili bismo obezbjeđeni za narednih 10 godina. Gnabry, Ox i Zaha
Poslije Afobe-aPo meni najveći u Championshipu
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Halo ba, Akpoom je odlican talenat, ne mozete njeg zaboraviti. On sa 16 godina je fakat odlican igrac, i daje golove i u Arsnealu i u Engleskoj reprezentaciji. Cak je i ovu zadnju dao gol. Pored toga od Anekea bi trealo biti nesto, ali mora dobivati priliku inace ce biti kao i Jay i Lansbury.
Celik!3,2,2.
Samo nek se ne ponovi JET. Nikad nisam uspio shvatit zasto su ga prodali.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sto je lijen, i zato sto nista nije radio. Da je on dobar igrac igrao bi sad negdje u jacem klubu od Ipswicha.cala je napisao/la:Samo nek se ne ponovi JET. Nikad nisam uspio shvatit zasto su ga prodali.
Celik!3,2,2.
Evo drustvo ako nekoga zanima sta se desavalo protiv Readinga...
[youtube][/youtube]
A sto se tice mladih igraca tu bas mnogo pratim zadnjih godina i mogu da kazem da smo imali mnogo, mnogo dobrih igraca koji nazalost nisu uspijeli da postanu prvotimci. Tako ce vjerovatno biti i sa ovima... JAT, Lansbury su bili godinama tu pa nista. Sjecali se neko Fran Meride? Decko koji je nafilovan svojim agentom utripovo da je neko i nesto pa je zavrsio na fudbalskom smetljistu a bio je mozda i najveci talenat iz te generacije... I mnogi drugi kojima sam vise imena zaboravio samo u zadnje 4 godine... Od ovih danas bih volio da svi zaigraju u prvom sastavu ali bilo bi dobro kada bi ih pola u tome uspije. Idemo poredu:
Ryo Miyachey; Zato su ga poslali u Wigan kada ne igra? Strasan je ali se bojim da je on vise marketinski trik. Ali takodje i jedini nas mladi igrac koji je na pozajmici u jacem klubu.
Welington Silva i Joel Cambel; Nista ni od njih. Unistice ih radna dozvola ali i klubovi gdje su na pozajmicama
Watt; Nema od njega nista!
Aneke,Afobe,Henderson... Momci koji su vec dugo u klubu i bojim se da je ovo njihova zadnja sansa. Nadam se bar Afobeu kao napadacu.
Akpom; takodje napadac i veoma mlad tek sada podtpisao profesionalni ugovor, on ima jos vremena za cekanje.
Torel; o njemu su prosle godine pricali kao najvecem od svih talenata. Ove godine se cuti. Za njega kazu da je Fabregas+snaga i brzina, e sada ima on lagano isto 16-17 godina a nema ga nigdje dog u njegovim godinama je Cesc vec dobijao sansu u BPL?
Olsson; njihov vrsnjak i mladi Svedjanin me je odusevio u par utakmica rezervi sto sam gledao kakve je pasove slao. Slicno Torelu i Akpomu tek je 95. godiste pa moze da ceka jos koju godinu.
Miguel i Yannaris; Oni su i po najblize prvom timu. Ako Wenger ne dovede zamjenu za vec polagano istrosenog Sagnu onda bi Nico mogao dobiti svoju sansu. Takodje on igra moze da igra vise pozicija... Za Miguela znam da kada postane konacno prvotimac i odlican stoper (a hoce sigurno) onda ce oni cigani ponovo poceti svoje kukanje kao i za Fabregasa tako da sam hladan tu.
I za kraj moji favoriti Gnabry i Eisfeld; Dve Svabe imaju odlicnu tehniku, odlicno utrcavaju, oni moraju da uspiju i nadam se da hoce!!!
Problem je takodje sto:Gnabry,Aneke,Henderson,Torel,Eisfeld i Olsson igraju skoro pa iste pozicije...
Izvinite zbog romana
ali me zanima koje je vase misljene o ovima igracima? Takodje dali neko zna dali ce zaziveti ona ideja gdje ce svi klubovi morati da za koju godinu imaju 6 domacih igraca sa ostrva? Pravilo 6+5. Povecanje broja Engleza u timu pokazuje na to...
PS: Ovaj Zaha moze doci ali samo ako se odluci za englesku repku. Ne trebaju nam igraci koji ce osustvovati svaki drugi januar zbog AKN.
[youtube][/youtube]
A sto se tice mladih igraca tu bas mnogo pratim zadnjih godina i mogu da kazem da smo imali mnogo, mnogo dobrih igraca koji nazalost nisu uspijeli da postanu prvotimci. Tako ce vjerovatno biti i sa ovima... JAT, Lansbury su bili godinama tu pa nista. Sjecali se neko Fran Meride? Decko koji je nafilovan svojim agentom utripovo da je neko i nesto pa je zavrsio na fudbalskom smetljistu a bio je mozda i najveci talenat iz te generacije... I mnogi drugi kojima sam vise imena zaboravio samo u zadnje 4 godine... Od ovih danas bih volio da svi zaigraju u prvom sastavu ali bilo bi dobro kada bi ih pola u tome uspije. Idemo poredu:
Ryo Miyachey; Zato su ga poslali u Wigan kada ne igra? Strasan je ali se bojim da je on vise marketinski trik. Ali takodje i jedini nas mladi igrac koji je na pozajmici u jacem klubu.
Welington Silva i Joel Cambel; Nista ni od njih. Unistice ih radna dozvola ali i klubovi gdje su na pozajmicama
Watt; Nema od njega nista!
Aneke,Afobe,Henderson... Momci koji su vec dugo u klubu i bojim se da je ovo njihova zadnja sansa. Nadam se bar Afobeu kao napadacu.
Akpom; takodje napadac i veoma mlad tek sada podtpisao profesionalni ugovor, on ima jos vremena za cekanje.
Torel; o njemu su prosle godine pricali kao najvecem od svih talenata. Ove godine se cuti. Za njega kazu da je Fabregas+snaga i brzina, e sada ima on lagano isto 16-17 godina a nema ga nigdje dog u njegovim godinama je Cesc vec dobijao sansu u BPL?
Olsson; njihov vrsnjak i mladi Svedjanin me je odusevio u par utakmica rezervi sto sam gledao kakve je pasove slao. Slicno Torelu i Akpomu tek je 95. godiste pa moze da ceka jos koju godinu.
Miguel i Yannaris; Oni su i po najblize prvom timu. Ako Wenger ne dovede zamjenu za vec polagano istrosenog Sagnu onda bi Nico mogao dobiti svoju sansu. Takodje on igra moze da igra vise pozicija... Za Miguela znam da kada postane konacno prvotimac i odlican stoper (a hoce sigurno) onda ce oni cigani ponovo poceti svoje kukanje kao i za Fabregasa tako da sam hladan tu.
I za kraj moji favoriti Gnabry i Eisfeld; Dve Svabe imaju odlicnu tehniku, odlicno utrcavaju, oni moraju da uspiju i nadam se da hoce!!!
Problem je takodje sto:Gnabry,Aneke,Henderson,Torel,Eisfeld i Olsson igraju skoro pa iste pozicije...
Izvinite zbog romana
PS: Ovaj Zaha moze doci ali samo ako se odluci za englesku repku. Ne trebaju nam igraci koji ce osustvovati svaki drugi januar zbog AKN.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Predobro je igrao, al se ne sjecam da je dobio priliku u prvom timu, ni u carling cup. Al hajd valjda u klubu znaju sta rade.
Nije mi jasno zasto nema snimka gore evo ponovo... [youtube] " onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ne moze kada je embedd i evo sada ovaj link " onclick="window.open(this.href);return false; i kao youtube:Gunner4 je napisao/la:Nije mi jasno zasto nema snimka gore evo ponovo... [youtube] " onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube]
[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.