možeš i meni send drug, naravno, ako bude radioAdelin je napisao/la:Cek prvo dok se skine da vidim radilisamocelik je napisao/la:Jaruga adje daj i meni taj link kuda ti skidas pa da ga stavim prekonociAdelin je napisao/la:Meni se skida ,doslo do 97 % oduzilo se pa nikad![]()
![]()
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
Odlazi Safete.
- delpiero20
- Kontakt:
e jesi placenik..neurofunk je napisao/la:Ima, ja sam počeo igrati u Arapskoj Ligi, za Al Ahli, sad mi krivo sto tu poceo, pa sam transfer request zatrazioschweinsteiger je napisao/la:Iako sam veliki fan PESa i nisam nikad ni igrao FIFAe zanima me da li i u FIFAi ima opcija kao na PESu "Become a Legend" ?
Posto mi je to zanimljivo,a bilo bi zanimljivije kad bi bile sve lige i tako to,iako skidam patch za PES,uvijek je maksimalno samo jedna druga liga,ono ako hocu Npower,onda nemam Zweitu i tako to
za parama otiso
Je l' radi vama ova internal-Reloaded verzija...ja uspijem uci u igricu,namjestim formaciju i slicno ali ne mogu da pocnem igrati-izbacuje svaki put 
Jbt kako kod mene skida taman ce se skinuti dok izadje fifa 2018

Samo jedan klub Velež Mostar
- delpiero20
- Kontakt:
i meni evo od 4 sata, a sad 12 sati i to stiglo do 65,5%Adnel je napisao/la:Jbt kako kod mene skida taman ce se skinuti dok izadje fifa 2018![]()
ako bude sta zezalo kad instaliram onda stvarno nemam srece
Ma nisam brate, nego trazio neku najlosiju ligu, igram za mizernih 2,250 sedmicnodelpiero20 je napisao/la:e jesi placenik..za parama otiso
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
gojzerica
- Kontakt:
Aha, ja igram na Professional, 6 minuta, normal speed.neurofunk je napisao/la:Igram na World Class ispočetka, ako imam npr dobru ekipu, najjaču u ligi onda igram na Legendary, a ovaj Dresen je loš skroz pa sam na World Class počeo. A 6 minuta poluvrijeme je dužina, i gameplay je slow.
Zanima me jel ti igraš sve utakmice ili neke simuliraš?
Ja sve igram, tako mi bolje.
ako kome treba da mu posaljem link torenta odakle sam ja skidao, nek mi se javi porukom
nisam ga cak ni instalirao samo prebacio, kopirao crack u taj folder i odatle pokrenuo igru 
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
gojzerica
- Kontakt:
De preporučite nekih mladih igrača, koji bi htjeli doć u 3. Englesku ligu(npower league 1), a da su bar malo dobri.
ps. joj ružnih gostujućih dresova u Notts County.

ps. joj ružnih gostujućih dresova u Notts County.
-
kecanovic5
- Kontakt:
Skinuo sam ja international reload valjda ce raditi trebate 2 puta extraktovati jednom one knjigice drugi put udjete u game i onda imas isto neki fileUP isto to extartuješ i zatim krek prebacis u game folder i pokrenete igricu . al vidjet cete da sam to probao 81312 puta , evo još malo ima pa cu opet probati nadam se da ce raditi . Cuo sam da treba ici u ono kontrol panel windows fajrval i zatim tu dodati u add programs fifu 13 kao taj krek iz game foldera da onda treba raditi svakim 100% ..
Edit:Uradio sam sve to sa tog inter.reload i opet nece ništa da pokrene samo se cuje pc da radi i stane i to je sve od toga.Imal pomoc ?
Edit:Uradio sam sve to sa tog inter.reload i opet nece ništa da pokrene samo se cuje pc da radi i stane i to je sve od toga.Imal pomoc ?
Ev ovako ja i drug smo skinili istu FIFU , u mene radi normalno dok u njega kad se ocita ono EA samo ga izbaci , kad ode u program files / fifa pojave mu se neki novi fajlovi , pise CrashDump ,on izbrise ali se pojavi ponovo !
-
gojzerica
- Kontakt:
Ima timova na ovoj Fifi koji nisu licencirani(lažni grbovi i dresovi), pa me zanima ima li kakav patch da se pravi za Fifu(kao što se za Pes radi)? Nisam prije Fifu igrao, pa nisam baš upućen.
Zavisi od jačine protivinika i gdje se igra, uglavnom simuliram one protiv ekipa koje su zadnje na tabeli i samo kad igram na domaćem terenu. Al većinu odigram, 80% igram 20% simuliram.gojzerica je napisao/la:Zanima me jel ti igraš sve utakmice ili neke simuliraš?
Ja sve igram, tako mi bolje.
Loan, Loan i samo loangojzerica je napisao/la:De preporučite nekih mladih igrača, koji bi htjeli doć u 3. Englesku ligu(npower league 1), a da su bar malo dobri.]
Ima, evo izvoli http://www.moddingway.com/file/27908.html" onclick="window.open(this.href);return false;gojzerica je napisao/la:Ima timova na ovoj Fifi koji nisu licencirani(lažni grbovi i dresovi), pa me zanima ima li kakav patch da se pravi za Fifu(kao što se za Pes radi)? Nisam prije Fifu igrao, pa nisam baš upućen.
-
gojzerica
- Kontakt:
Hvala ti puno. 
Sumnjam da bi Sterling htio u npower league 1, kad pređem u championship onda ću pokušati loan.
Zanima me još jel mogu ja nastaviti ovo da igram, ili ću morati ispočetka, mislim nakon instalacije patcha?
Sumnjam da bi Sterling htio u npower league 1, kad pređem u championship onda ću pokušati loan.
Zanima me još jel mogu ja nastaviti ovo da igram, ili ću morati ispočetka, mislim nakon instalacije patcha?
moći ćeš da nastavis i poslije patcha. Ma preći će 100 %
Kad je htio meni u Dresden što ne bi u npower 2 
Ja sam na 12 doveo McEachrena iz Chelsea u 3. ligu ,i kod mene eksplodiro i uzeli mi gagojzerica je napisao/la:Hvala ti puno.
uzo swansea na career mode igram na world class , pretesko brate 
Nije meni Josh nešto, slab je prema naprijed, dobar je da drži loptu u svom posjedu i pokreće akcije al kad treba dat gol sa distance ili se ubaciti iz drugog plana tu ga nigdje nema. Meni je Bittencourt zmaj za takve stvari.Adelin je napisao/la:Ja sam na 12 doveo McEachrena iz Chelsea u 3. ligu ,i kod mene eksplodiro i uzeli mi gagojzerica je napisao/la:Hvala ti puno.
Zanima me još jel mogu ja nastaviti ovo da igram, ili ću morati ispočetka, mislim nakon instalacije patcha?:D
Adelin je napisao/la:Ev ovako ja i drug smo skinili istu FIFU , u mene radi normalno dok u njega kad se ocita ono EA samo ga izbaci , kad ode u program files / fifa pojave mu se neki novi fajlovi , pise CrashDump ,on izbrise ali se pojavi ponovo !
I kod mene se pojavljuje taj fajl...samo sto ja uspijem uci u igricu ali samo par minuta dok ne izbaci
-
MUAMER_SEHIC
- Kontakt:
i ja sam skinuo reloaded, ali kada želim extraktovati, traži mi password ://kecanovic5 je napisao/la:Skinuo sam ja international reload valjda ce raditi trebate 2 puta extraktovati jednom one knjigice drugi put udjete u game i onda imas isto neki fileUP isto to extartuješ i zatim krek prebacis u game folder i pokrenete igricu . al vidjet cete da sam to probao 81312 puta , evo još malo ima pa cu opet probati nadam se da ce raditi . Cuo sam da treba ici u ono kontrol panel windows fajrval i zatim tu dodati u add programs fifu 13 kao taj krek iz game foldera da onda treba raditi svakim 100% ..
moze li neko objasniti detaljno, šta, kako sa crackom koji smo naknadno skinuli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.