harishp je napisao/la:
Baka bi ti na ovo porucio,@redarmy0,redarmy0 reci Seadu da se ne zayebaye i nek konacno ukljuci taj telefon.
Ako je Slavica punto nasla broj, ko zna koga li su oni dobili.
" onclick="window.open(this.href);return false;
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
levat je napisao/la:Vrlo zanimlkjiv inetrvju Zlatana Ibrahimovića za indijeske novine Mumbai Press.
MP: Have you watched Hjaduk's prodigy Alen Halilovic?
ZI: Certainly I have.
MP: He is compared to Messi and Ronaldo.
ZI: I believe he is a greater talent than either of them. As a matter of facts he reminds me a lot of myslef.
MP: Do you think he is going to get a call to play for Croatian national team soon?
ZI: I think he will and I am really afraid he may make the same mistake I did.in Zenica.
MP: What do you mean?
ZI: I am afraid he will accept the call and once you make that decision you can never change and he may regret his entire life. There is nothing in football that can be compared to playing international games on Bilono Field in Zenica.
Jel ovo istina? Ne mogu nigdje nac ovaj Mumbai Press?
Momak je iz BiH, tako je pricao ovaj nas jedan iz mlade repke, koji igra za Schalke U19. Omerbasic Adis.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Momak je iz BiH, tako je pricao ovaj nas jedan iz mlade repke, koji igra za Schalke U19. Omerbasic Adis.
Cit'o iz H-avaza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
redarmy0 je napisao/la:Znate li odakle je tacno Kolasinac? Sandzak? Mostar? Capljina?
On ti je Misketov zemljak.
levat miske je iz bosanske gradiske sta ti lupetas?
Ama nek bude i iz Kurdistana boli me racku.Samo ako ima i teoretske sanse da igra za nas treba ga pozvat.Kad mogu komsije to isto radit sa igracina koji nemaju nikakve veze sa njima,zasto ne bismo i mi
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
redarmy0 je napisao/la:Ma vidi mu glavu, zna se odakle je
Samo mu mora Pape uputit poziv jbg
Ma nek ga odvede na janjetinu u Blagaj ko Amar Osim,obrlatio bi i Messija da igra za nas a ne Kolasinca
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Velika bi stvar bila kada bi Kolasinac i Halilovic zaigrali za nas. Alen je virtuoz u ofanzivi a Sead u defanzivi jede malu djecu, barem tako izgleda. nisam ga nikad gledao kako igra ali mnogo ga hvale. Uz jos par ovih talenata imali bi stvarno svijetlu buducnost.