tako je i meni, kad god otvorim, iznova izbacuje crashdump. ja sam izbrisao i ponovo instalira pa ćemo vidjetAdelin je napisao/la:Ev ovako ja i drug smo skinili istu FIFU , u mene radi normalno dok u njega kad se ocita ono EA samo ga izbaci , kad ode u program files / fifa pojave mu se neki novi fajlovi , pise CrashDump ,on izbrise ali se pojavi ponovo !
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
Odlazi Safete.
Imao sam i ja isti problem na fifi 12.Trebate uci u folder game i tu otvoriti igru.
Ne pomaze...cak sam pokusao sa reinstalacijom i uspio sam poceti tekmu,kontam problem rijesen...i onda izadjem da promijenim kontrole i poslije toga opet ista prica...izbacuje me kad treba da krenem sa tekmom.zenicanin je napisao/la:Imao sam i ja isti problem na fifi 12.Trebate uci u folder game i tu otvoriti igru.
Ista situacija kao i sa @adnanom. Pomagajte.adnan24 je napisao/la:Ne pomaze...cak sam pokusao sa reinstalacijom i uspio sam poceti tekmu,kontam problem rijesen...i onda izadjem da promijenim kontrole i poslije toga opet ista prica...izbacuje me kad treba da krenem sa tekmom.zenicanin je napisao/la:Imao sam i ja isti problem na fifi 12.Trebate uci u folder game i tu otvoriti igru.
@neurofunk, FIFA 13 Internal Reloaded.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Znaci ipak uzimam PES.

Neka greska sigurno ljudi.
Neka greska sigurno ljudi.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Bertrand je napisao/la: @neurofunk, FIFA 13 Internal Reloaded.
Upravo tako...ne znam sad da li je to do ove verzije ili je nesto do mene.
Ne znam šta bi vam to moglo biti, probajte skinuti najnoviji directx.
@Devils što pes ?
@Devils što pes ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
MaNiJaK 1312 acab
- Kontakt:
mozel mi neko poslat link za fifu (ali da radi ) na pp
jao Fife sto je strasna
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
nije do verzije i ja sam istu skinuo i sve mi radi kako treba,negdje si pogrijesio u instalacijiadnan24 je napisao/la:Bertrand je napisao/la: @neurofunk, FIFA 13 Internal Reloaded.
Ne znam mozda sto ga vise gotivim a i nisam siguran moze li mi fifa?neurofunk je napisao/la:Ne znam šta bi vam to moglo biti, probajte skinuti najnoviji directx.
@Devils što pes ?
.....In David we trust.....
Kad igram tekmu ne vidim imena igraca,kako to da namjestim...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
zenicanin je napisao/la:nije do verzije i ja sam istu skinuo i sve mi radi kako treba,negdje si pogrijesio u instalacijiadnan24 je napisao/la:Bertrand je napisao/la: @neurofunk, FIFA 13 Internal Reloaded.
Koji ti je Windows?
Meni nije jasan problem jer par puta sam uspio normalno uci i odigrati cijeli mec...a onda sljedecih X puta ne moze.Malo sam pregledao sta drugi pisu i vidim da nisam jedini koji ima problem...ali nazalost niko jos ne zna sta je u pitanju.
Windows Xp
minimalne konfiguracije
System requirements Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM, graphic card 256 MB (GeForce 8800 GT or better), Windows XP/Vista/7
minimalne konfiguracije
System requirements Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM, graphic card 256 MB (GeForce 8800 GT or better), Windows XP/Vista/7
zenicanin je napisao/la:Windows Xp
minimalne konfiguracije
Kod mene je sedmica u pitanju...a imam ispunjene i ove minimalne uslove.
Uostalom imam i pes 2013 i nba2k13 instalirane i sve ide bez problema
Hajd da mi ne moze nikako pokrenuti ali ovako mi nista nije jasno.
ne znam,probaj reinstall,meni nesto nije htjelo kod instalacije i restartovao sam komp i onda sve dobro islo
-
gojzerica
- Kontakt:
Evo i meni sad ovo.. ne mogu nikako da uđem.AeGon099 je napisao/la:tako je i meni, kad god otvorim, iznova izbacuje crashdump. ja sam izbrisao i ponovo instalira pa ćemo vidjetAdelin je napisao/la:Ev ovako ja i drug smo skinili istu FIFU , u mene radi normalno dok u njega kad se ocita ono EA samo ga izbaci , kad ode u program files / fifa pojave mu se neki novi fajlovi , pise CrashDump ,on izbrise ali se pojavi ponovo !
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Toliko se patite a imate jednostavno rjesenje. kupis orginal i mirna Bosna...
Nemogu da vjerujem da je patnja, fush, i sve to vrijednije nego kupiti orginal i da sve funkcionise bez problema. Pa majka mu stara, ako imate za cigare, pive, mozete izdvojiti da kupite orginal.
Nemogu da vjerujem da je patnja, fush, i sve to vrijednije nego kupiti orginal i da sve funkcionise bez problema. Pa majka mu stara, ako imate za cigare, pive, mozete izdvojiti da kupite orginal.
-
gojzerica
- Kontakt:
Popravio sam hvala Bogu..
@neurofunk zeznu me ovaj tvoj patch...
@neurofunk zeznu me ovaj tvoj patch...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.