Ma ja hocu igrat za BiH, samo se trentuno nesmjem izjasnit, jer bi moja porodica imala problema zbog tog, nije samo sto zivimo u Hrvatskoj, vec bi mene, mog brata i oca pocjenivali u Dinamu. Sacekat cu da se malo razvijem i napredujem u karijeri. Za jedno godinu dana ce te saznat visesedra je napisao/la:Alene bogati haj jos kontaj za kog ces vise igrati,cekamo te ko ozeblo sunce...AlenHalilovic je napisao/la:Ljudi nije ovo starnica Pitaj, dobit ces odgovor, zar je toliko tesko koristiti google?
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ovo su ti obicni navijaci sto su iz Zenice a za ove iz Krajine ne znam. Slazem se u potpunosti da ovo gostovanje nije za porodicno putovanje.ennis je napisao/la:Jesu ovi momci sto su otisli pripadnici neke navijacke skupine(Robija) ili "obicni" navijaci.??ne znam bas neka prica ko sta hoce ali ovo gostovanje nije za egzoticno porodicno putovanje pa malo i na utakmicu na vruci Grcki teren...
RZ88!
Kakvih pola tima? Ja bih rekao da im je jedan igrač iz prvih 11 povrijeđen, ko su ostali?TMovac je napisao/la:nesto mi ovo smrdi,haman im pola tima povrijedjeno.Da ovo nije kakva patka, da nas zavaraju,jer je suvise dobro da bi bilo istinito
NAPRIJED NARODE!
biti ce zanimljivo dole u petak navece.. grci su napali i hrvate al' su se komsije poprilicno dobro drzali.pep3 je napisao/la: Ovo su ti obicni navijaci sto su iz Zenice a za ove iz Krajine ne znam. Slazem se u potpunosti da ovo gostovanje nije za porodicno putovanje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
nema povreda,to su patke ...Pa znamo da du oni filozofi i jos imaju porugalca na klupi..joj koja mjesavina ccc
Je, čovjek se povrijedio na treningu 2 dana prije utakmice, how yes now!
Nek' idu, odigraju bez straha, pa kako ispadne, ja u ovoj utakmici vidim da bi moglo da bude sve mogućnosti, tako da.. ko zna.
Sretno im u svakom slučaju
Sretno im u svakom slučaju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sve cemo da vidimo u petak, samo meni nije nikako jasno dal ovi roditelji imaju mozga pa vode djecu na ovu tekmu iako su grci poznati po huliganstvu i da se realno moze ocekivat napad pa bio on u obicnom kamenjanju a da ne pricam o necemu ozbiljnijem.STEVIE je napisao/la:biti ce zanimljivo dole u petak navece.. grci su napali i hrvate al' su se komsije poprilicno dobro drzali.pep3 je napisao/la: Ovo su ti obicni navijaci sto su iz Zenice a za ove iz Krajine ne znam. Slazem se u potpunosti da ovo gostovanje nije za porodicno putovanje.
RZ88!
oni koji zaista vode djecu svoju dole u atinu su idioti. ovakva gostovanja su za one koji imaju muda i koji znaju sta ih ceka dole.. ovo nije kakav "field trip".pep3 je napisao/la: Sve cemo da vidimo u petak, samo meni nije nikako jasno dal ovi roditelji imaju mozga pa vode djecu na ovu tekmu iako su grci poznati po huliganstvu i da se realno moze ocekivat napad pa bio on u obicnom kamenjanju a da ne pricam o necemu ozbiljnijem.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Procjeneno da cemo biti jedno 5000 dole, naravno da nece ti uci... valjda Grci nece biti toliko hrabri da napuno 5000 nasih zestokih navijaca.
- inacefindecko
- Kontakt:

komentar na jednoj od stranica:
"sušiću, nek ti brani rihana šehić"
Lik ima najbolju frizuru u reprezentaciji, pa vi pricajte. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ovo za povrijedjene je samo taktika Grka, igrace sve i jedan osim Papadopoulosa. 
- katapult81
- Kontakt:
Ja se bojim ove utakmice, treba se čuvat' grčkih smicalica i provokacija. Safete pamet u glavu.
- Marsal
- Kontakt:
Ljudi pretpostavljam da je već bilo ovo pitanje ali koja domaća TV nas prenosi ovu utakmicu? Trebam se dogovoriti sa jaranam dal da gledamo u stanu i da usput zovnemo neke picice
ili da odmah tražimo koja kafana?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Principatus
- Kontakt:
Na Transfermarktu je jedan nas navijac rekao Grcima, da mi te informacije sa povredama posmatramo samo kao taktiku kojom zele da nas prevare.
Na sto je ovaj odgovorio:
"Naravno. sve samo taktika. Tako nesto je nama bas potrebno, protiv jedne Bosne."![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Igrat cu keca, pa da se obradujem kako god zavrsi utakmica

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
stavi onda nesto i na nerjesen rezultatindex_ je napisao/la:Igrat cu keca, pa da se obradujem kako god zavrsi utakmica![]()
![]()
a zasto ne probati i sa dvicom, pa da bude dupla radost u slucaju pobjede
I kako ovaj post razumjeti, šta je ovaj forumaš želio da kaže s ovim postom, ja ga baš i ne razumijem najbolje.Principatus je napisao/la:Na Transfermarktu je jedan nas navijac rekao Grcima, da mi te informacije sa povredama posmatramo samo kao taktiku kojom zele da nas prevare.
"Naravno. sve samo taktika. Tako nesto je nama bas potrebno, protiv jedne Bosne."![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
FACE TV.. Sa Marjanom Mijajlovicem kao komentatorom..Marsal je napisao/la:Ljudi pretpostavljam da je već bilo ovo pitanje ali koja domaća TV nas prenosi ovu utakmicu? Trebam se dogovoriti sa jaranam dal da gledamo u stanu i da usput zovnemo neke piciceili da odmah tražimo koja kafana?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.