FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DANTES
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la DANTES » 08 okt 2012, 16:39

Meni jako zanima zašto se igralo u Niš?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 08 okt 2012, 16:41

DANTES je napisao/la:Meni jako zanima zašto se igralo u Niš?
I mene zanima neka mi neko objasni posto gotivim ovaj klub i navijace ko moze objasniti ovo?, mozda @Devil
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 okt 2012, 17:12

Druga opcija nije bila moguca.Pionir zauzet,Arena preskupa...moralo se ici negde u Srbiju,a Nis Grobarski grad,sa odlicnom halom je bio najbolje moguce resenje.Da nema ovog sukoba bilo bi jos bolje,ali da ne produzujemo o tome,nije tema za to.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 23:18

Cuo sam se veceras sa prijateljem sa kojima sam saradjivao nesta ranije na jednom projektu a koji je blizak RK Partizanu (Zivkovic).I kaze mi da je pricao sa Blagojevicem i da je on svestan da ce ovo verovatno znaciti visegodisnje izbacivanje iz LP.(3-5 godina). :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 09 okt 2012, 15:21

Devil je napisao/la:Cuo sam se veceras sa prijateljem sa kojima sam saradjivao nesta ranije na jednom projektu a koji je blizak RK Partizanu (Zivkovic).I kaze mi da je pricao sa Blagojevicem i da je on svestan da ce ovo verovatno znaciti visegodisnje izbacivanje iz LP.(3-5 godina). :(
Steta prava bgm za takav jedan klub. :(
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 10 okt 2012, 21:27

U Nišu bi što bi.... traje to nekoliko godina nažalost.

Što se FK tiče, prava je šteta što se desilo Stojketu što se desilo. Nekako ga pehovi prate,taman kada jedan životni problem prođe,drugi dođe. Partizan bi itekako mogao osetiti njegovo neigranje.... Verovatno će "kiksator" Petrović dobiti priliku na narednim mečevima,e kad bi se desilo da protiv Intera brani kao svojevremeno Pantić u LŠ protiv Reala... :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 okt 2012, 23:40

Sto je Petrovic kiksator?Gde je kiksnuo?

Mlad talentovan golman,koji svakako treba dobiti sansu kad je vec ovakva situacija.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 okt 2012, 00:27

sasagmp je napisao/la:Sto je Petrovic kiksator?Gde je kiksnuo?

Mlad talentovan golman,koji svakako treba dobiti sansu kad je vec ovakva situacija.
nije kiksator da ispusti loptu u gol, ali teško će odbraniti ijedan jači šut na gol.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 okt 2012, 00:41

Igrom slucaja sam trenirao sa njim 2 godine u Teleoptiku(kada sam poslat na kaljenje) pa da kazem koju o njemu.

Kao prvo o ljudskim kvalitetima:Ako vam kazem da je on jedan od mozda 5 najboljih ljudi koje sam ja upoznao u zivotu onda stvarno necu preterati,a mnogo ih je bilo.Decko decackog osmeha,mirne narave,pun optimizma...zaista jedan sjajan lik i odlican prijatelj.

Sto se tice golmanskog talenta vec sa 17 je branio prvu utakmicu za prvi tim Teleoptika gde je na Kupu Beograda protiv cini mi se tada Kolubare odbranama jedanaesteraca odveo Teleoptik u drugu rundu.Vec tada je nagovestavao da bi od njega Partizan mogao dobiti sigurnost na golu.
Dugo je cekao svoju sansu da udje u prvi tim i na kraju usao.Doduse sansu opravdano nije dobijao jer bi pored Stojkovica mnogi iskusniji golmani sedeli na klupi,ali evo docekao je svojih 5 minuta da pokaze talenat.
Nece biti lako,sigurno tu ima treme..ali dajmo mu sansu i podrsku jer ako je neko zasluzio onda je to on.Branio je onaj derbi solidno na JNA,odbranio penal protiv Metalca prosle sezone u poslednjem kolu,imao taj peh da napravi penal ove sezone protiv Hajduka....ponavljam dajmo mu sansu,nakon koje cemo suditi da li je opravdao poverenje ili ne.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 11 okt 2012, 11:13

sasagmp je napisao/la:Sto je Petrovic kiksator?Gde je kiksnuo?

Sale prema tvom narednom postu svestan sam da ti kvalitet momka gledaš na osnovu ljudskog kvaliteta ;) Čuo sam ja slične priče od jednog drugara sa Banovog o tada Jahiću pa Asprogenisu,koga je nahvalio kao da mu je rođeni brat,videli smo ih šta su uradili,Petrović takođe,ne sumnjam u tvoje reči kakav je čovek,ali kvalitet za prvog golmana nema,bar ne u Partizanu. Opet s druge strane tu je naš dobri deda Radiša,tako da će verovatno mlađi dobiti šansu,ali jedva čekam da se vrati Vlada jer smo puno sigurniji...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2012, 17:16

Zivko Zivkovic je jedno dva puta bolji golman nego Petrovic,to sa sigurnoscu mogu da kazem. ;)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 okt 2012, 12:33

Da se malo osvrnem i na fudbalere Partizana koji su sinoć igrali.

ALEKSANDAR LAZEVSKI - Pomalo i neočekivano je dobio priliku,imajući sve u vidu, odradio svoj posao veoma dobro,nekoliko puta zaustavio očajne srpske krilne igrače,sa te strane makedonci nisu imali nikakav problem.. Videćemo da li će ova partija Janevskog naterati da Aci da više šansi u nastavku kvalifikacija...Jedan od boljih na meču.

VLADIMIR VOLKOV - Odigrao jednu dosta dobru utakmicu za Crnogorce u pobedi nad Ukrajincima,doduše cela zadnja linija je bila na visokom nivou. Volkov pokazuje da svojim igrama zaslužuje mesto startnog beka...

LAZAR MARKOVIĆ - Ponovo je počeo utakmicu i ovaj put nešto isturenije nego protiv Belgije,bio znatno lošiji,doduše imajući u vidu igru veznjaka nije puno više ni mogao pokazati. Dobio žuti karton i zamenjen u drugom poluvremenu,umesto njega ušao Miralem Sulejmani.. Slaba partija.

MARKO ŠĆEPOVIĆ - Nije ušao u igru na utakmici protiv BJR Makedonije.

IVAN IVANOV - Odigrao još jednu konstantno dobru utakmicu u početnoj postavi na halfu. Jedna poprilično dosadna tekma sa Česima 0:0 gde je domaćin imao bolje šanse i više držao loptu ali nije uspeo da postigne pogodak,između ostalog Ivanov je jedan od zaslužnih što su Bugari odneli bod.U 70oj minuti je dobio žuti karton.

NIKOLA NINKOVIĆ - Dečko koji me oduševio po ko zna koji put,verovatno najbolji igrač na meču Srbija - Engleska.Zavidnu tehniku i sasvim dobar šut je nekoliko puta pokazao,zamenjen je pred kraj saigračem iz Partizana,sve u svemu jedan od onih koji su opravdali poverenje selektora Jankovića juče.

SAŠA MARKOVIĆ - Zamenio je upravo pomenutog Ninkovića,za ono što je odigrao nije imao priliku nešto više pokazati,poprilično nezapažen u tih 15 minuta.

MILOŠ JOJIĆ - Nije dobio priliku na meču sa Englezima,meč je presedio na klupi.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 okt 2012, 17:26

Онај & ? % " ? "...

? " " & се $ $ - $ повјерење " $ - " $ & $ оног % је & $ '...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 okt 2012, 17:42

GT1970 je napisao/la:Онај & ? % " ? "...
Savo kao direktor reprezentacija i neko ko je već prošao sve u fudbalu što čeka Ninkovića ima pravo da mu "prijeti", pogotovo što Ninković svoj šabanizam ispoljava po ko zna koji put.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 okt 2012, 19:43

Ninkovic je danas bio na informativnom razgovoru u klubu.Sasvim opravdano s' obzirom na njegovo ponasanje.

A sto se tice nazivanja Save kerom,ne znam kako odgovoriti na to.
Kada taj Ninkovic bude dao 10 deo onoga sto je Partizanu dao Savo(sa svim svojim izletima i manama,nije ni on cvecka) onda cemo moci da pricamo.
Vidim da su mnogima agenti opasno zatrovali mozak onim silnim parolama,u jeku tadasnjih predsednickih izbora.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 okt 2012, 10:42

@GT1970

Sale je otprilike rekao pravu stvar, Savo kakav god bio kao čovek,je itekako ostavio veliki trag u Partizanu,sa te strane moramo uvažavati i njegovo mišljenje,ma koliko ono bilo teško za podneti... Apsolutno mene prvog ne zanima ko od grobara kojoj grupi pripada,ali smatram da se malom Ninkoviću neke stvari na vreme moraju ukazati,kako se slične gluposti nebi ponavljale... Ninković je nesumnjivo veliki talenat,s druge strane na psihološkom planu itekako ima prostora za napredak....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 okt 2012, 10:57

Kamara i dalje okleva
Crno - beli mu nude novi ugovor, ali nema pomaka.
Medo Kamara želi da ode iz Partizana, problem je što od silnih navodnih ponuda za ovog fudbalera nijedna nije stigla u Humsku.

U klubu smatraju da njegov menadžer često bezrazložno podiže tenziju i pogrešno savetuje samog igrača koji je i pored svih problema koje je imao pokazao i ove jeseni da je gotovo nezamenjiv na poziciji zadnjeg veznog.

Partizan mu nudi da produži ugovor.

"Intenzivirani su pregovori, ne idu lako, ali nikoga nećemo moliti", rekao je "Sportu" Ljubiša Tumbaković i dodao da u Partizanu igraju samo motivisani fudbaleri.

Podsetimo, po dolasku u Humsku, Vladimir Vermezović je izjavljivao da Kamara može mnogo više od onoga što pokazuje u crno - belom dresu i da će morati da igra maksimalno, kao u dresu svoje reprezentacije.

Fudbaler iz Sijera Leone je propustio početak priprema, tek u drugoj nedelji jula se priključio timu, ali čim se spremio jasno je da se radi o jednom od najboljih igrača u timu.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 19 okt 2012, 12:22

Samo da ovaj crnogorac Tomašević ne bude kao neki prethodnici Stjepanović,Lazetić,Vujović.... :)

Što se JSL tiče treba nastaviti dominaciju... ne vidim rivala koji nam može biti dostojan protivnik...
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 okt 2012, 15:36

Slaven nije crnogorac ;)
Što se Lazetića tiče msm da nije ni on. ;)
Vujović je došao dakako stariji,možda nije dobio ni pravu priliku...
Što se malog Tomaševića tiče,nadam se da i on nije samo jedna u nizu menadžerskih marioneta,koja će u Partizanu igrati dok ne stigne ponuda iz Serie A.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 okt 2012, 18:40

underPFC je napisao/la:Slaven nije crnogorac ;)
Što se Lazetića tiče msm da nije ni on. ;)
Vujović je došao dakako stariji,možda nije dobio ni pravu priliku...
Što se malog Tomaševića tiče,nadam se da i on nije samo jedna u nizu menadžerskih marioneta,koja će u Partizanu igrati dok ne stigne ponuda iz Serie A.
Slaven igrao za Crnu Goru,tako da jeste "Montenegrin". ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []