NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 okt 2012, 22:20

Miami u svojoj prvoj predsezonskoj utakmici izgubio od Hawksa u Atlanti. Wade nije nastupio, James je malo nešto igrao, Allen se predstavio s 10 koševa dok je Lewis zabio 5. Centar Harellson je zabio 3 koša
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 okt 2012, 13:01

U noći s ponedjeljka na utorak odigrane su još tri utakmice NBA predsezone, a u njima su sudjelovala i dva europska kluba. Real Madrid je gostovao u Torontu kod Raptorsa, Montepaschi iz Siene u Clevelandu kod Cavaliersa, a jedini okršaj NBA klubova dogodio se u Oaklandu između Golden State Warriorsa i Utah Jazza.

Nakon gostovanja u Memphisu i poraza od Grizzliesa, Real Madrid se zaputio do Kanade i Toronta, gdje je doživio još jedan poraz. Bolji su bili domaći Raptorsi sa 102:95.
Španjolci su odlično otvorili utakmicu i sredinom prve četvrtine vodili s deset poena prednosti, ali Raptorsi su napravili seriju 21:2 i preokrenuli rezultat. Real je još jednom stigao do prednosti u drugoj polovici druge četvrtine, imao je i vodstvo 71:69 u trećoj dionici, ali su igrači Toronta bolje odigrali posljednjih 12 minuta i upisali pobjedu sa sedam poena razlike.
Prvi strijelac Toronta bio je DeRozan s 18 poena, a dodao je i šest skokova. Vrlo dobro je odigrao i bivši igrač Bullsa, John Lucas III, koji je iz igre šutirao 7/10 i zabio 16 poena. Bargnani je zabio 14, a Amir Johnson 12 poena. U momčadi iz Madrida istaknuo se Mirotić. Igrao je 36 minuta, prikupio 12 skokova i zabio 17 poena, ali uz loš šut iz igre 5/13. Pocius je zabio 15 poena (šut za tricu 3/3), a po deset su dodali Rudy Fernandez i Llull. Dontaye Draper je igrao 18 minuta, zabio četiri poena, podijelio dvije asistencije, osvojio jednu i izgubio jednu loptu.

Montepaschi je prije dva dana teško stradao kod San Antonio Spursa, a svoju drugu utakmicu u Sjedinjenim Američkim Državama odigrali su u Clevelandu protiv Cavaliersa. Talijani su i ovaj put poraženi, ali s pristojnih šest poena razlike. Utakmicu je obilježio povratak Kyriea Irvinga na parkete nakon loma ruke na kraju prošle sezone, a razigravač se vratio s deset poena i tri asistencije. Kod Clevelanda su se istaknuli Samuels s 14, Sloan s 13 i Tristan Thompson s 12 poena. Gosti iz Italije vodili su veći dio prvog poluvremena, ali ipak nisu mogli do pobjede. Najbolji pojedinci u Sieni bili su Brown s 22 i Janning s 21 poenom.
Golden State Warriorsi su u nedjelju uvjerljivo pobijedili Lakerse, a dan kasnije su došli i do druge pobjede u predsezoni. S 83:80 su slavili protiv momčadi iz Salt Lake Cityja. Vodili su Warriorsi u trećoj četvrtini sa 16 poena prednosti, ali gosti su se vratili i osigurali neizvjesnu završnicu. Minutu prije kraja su došli na minus tri, ali ipak nisu uspjeli izjednačiti. U domaćoj momčadi još je jednom briljirao David Lee s 19 poena (šut iz igre 9/14) i 14 skokova. Rush je zabio 14, a Klay Thompson 11 poena. Momčad Jazza predvodili su Marvin Williams i Paul Millsap s 13 poena, a 12 je zabio Enes Kanter.
NBA predsezona:
Toronto Raptors - Real Madrid 102:95
Cleveland Cavaliers - Montepaschi Siena 91:85
Golden State Warriors - Utah Jazz 83:80
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 okt 2012, 13:47

Tracy McGrady is finalizing a one-year contract with Qingdao of the Chinese Basketball Association.

Jbg. velika steta sto T-Mac ode iz lige :( . Kako su povrede unistile karijeru ovog momka, strasno, a mogao je biti mnogo veci igrac.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 okt 2012, 13:54

adriano_leite je napisao/la:Tracy McGrady is finalizing a one-year contract with Qingdao of the Chinese Basketball Association.

Jbg. velika steta sto T-Mac ode iz lige :( . Kako su povrede unistile karijeru ovog momka, strasno, a mogao je biti mnogo veci igrac.
Kad ga se sjetim kakve je partije pružao u Orlandu. Jel on bio Carterov rođak?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 14:05

mogao je bit jedan od najvećih. sjajan igrač, a uz to i budaletina koju je bilo zanimljivo gledat čak i kad ga ne ide :)

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 09 okt 2012, 14:22

Šteta za T-Mac-a, jedan od najdražih igrača sigurno. Bilo je na NBA 2k11 ona trivia prije tekme i pitanje u fazonu ko je rodjak Trejsiju, a odgovor bio Vince Carter :D

Definitivno najsmješnije :lol:

[youtube][/youtube]

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 okt 2012, 14:24

Kad je u zadnjih 36sec okrenuo utakmicu protiv Spursa u dresu Raketa
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 okt 2012, 14:36

Yebo ga dan i NBA, sad necu ni pratiti NBA :cry: :cry: :cry: pa zar nije mogao otici negdje za minimalac, **** ga ga Kina
Anfernee "Penny" Hardaway #1

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 okt 2012, 15:15

SirAlexFerguson je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Tracy McGrady is finalizing a one-year contract with Qingdao of the Chinese Basketball Association.

Bio i ostao ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 okt 2012, 23:43

Auuu al' Barcelona obrisa pod sa Dallasom. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 okt 2012, 00:47

Devil je napisao/la:Auuu al' Barcelona obrisa pod sa Dallasom. :roll:
hahahah ma ovo kladionica radi :mrgreen: .

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 okt 2012, 07:59

SirAlexFerguson je napisao/la:

I dalje je :lol: .
Edit: jbg. nisam vidio da lumani odgovori :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 okt 2012, 12:55

Oproštaj T-Maca.
There are times in life that a new road presents itself and it appears this time has come for me now. I am so proud of what I have accomplished these past 15 years playing in the NBA. It was a dream entering the league as I just turned 18 years old. I worked hard and poured my heart and soul into this game. I consider myself a student of the game as I have watched, studied and played with and against the best players in the world. The NBA was my University and I learned so much. The gratitude I feel is really immeasurable. I have experienced the best moments a player can experience and have had some dark ones too. Both equally important in helping shape me into the man I am today.

As I leave the league for now, there have been so many profound people who inspired me along my way. I have to say thank you for guiding me and having an enormous influence on the way I played basketball. Isaiah Thomas, Rich Devos, Leslie Alexander and John Gabriel, you believed in me and I thank you. Jeff Van Gundy, you exemplified the brilliance of what a great coach is. Steven A. Smith, you gave us players a voice and for that I thank you. Doug Christy, Charles Oakley, Dee Brown, Mugsy Bogues, Antonio Davis, Dell Curry, Kevin Willis, you all showed a young kid from Auburndale Florida how to be a better player. Kobe, you made me work harder and it was an honor to play against you. And Yao, we shared an experience together that will always be with me, thank you. Sonny & Pam Vaccarro showed me how there is loyalty and genuine friendship in this business. Arn Tellem and Tim Hoy, 15 years and you are still my agents. Thank you for guiding me throughout my career. When all is said and done, there is so many that made an impact on my life. I am one blessed man to have the love and never ending support of my wife CleRenda and the best 4 kids a man can ask for. But most important, I give glory and thanks to God. It is thru Him that I have been so blessed and I am forever thankful.

As I enter this next chapter, I am excited to play for Qingdao Eagles in China. I have been to China several times in the last few years and I love the people and the country. It will be an honor to play for them. Thank you to every fan that has followed me and believed in me. Injuries and all, I wouldn’t have changed a thing. I am proud of the mark I left on this game and am grateful to have been a part this league. It was a dream to play in front of all of you, each night, in every stadium. Thank you.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 okt 2012, 13:10

Robinson 12 poena, 8 skokova u pobjedi nad Sunsima...

Postigao je i jedan poprilično cirkus layup :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 11 okt 2012, 15:29

Brooklyn-Boston 16.10.2012 u 1:30 ujutro po nasem vremenu na NBA TV ko ima digitalnu moze gledati a bice i streamova vjerovatno da vidimo Teletovica :D :D :D :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 okt 2012, 16:09

mdss je napisao/la:Brooklyn-Boston 16.10.2012 u 1:30 ujutro po nasem vremenu na NBA TV ko ima digitalnu moze gledati a bice i streamova vjerovatno da vidimo Teletovica :D :D :D :D
Igraju oni vec u subotu protiv PHI. ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 okt 2012, 16:16

pa bio je u jednom trenutku rame uz rame s Kobijem. Kasnije je poceo tisra, meni je vazda bio drag, ali je dosta tekmi predavo, nije htio igrati ovo ono, onda ga povrede safatase i to je to. Steta sto nikad nije proso prvu rundu PO.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 okt 2012, 17:12

Da, nisu ga samo povrede unistile, dosta veliki udjel ima i on sam, tacnije njegove radne navike i motivacija. Vidi se da mu je Carter rodjak. Po talentu je u rangu Bryanta, ako ne i talentiraniji od njega. Al jbg.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 okt 2012, 17:25

slika

Wtf Ridnour levitira loptu :lol: :lol:

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 11 okt 2012, 17:32

:lol: :lol: :lol:

Yebi me ako je u ovoj Minnesoti iko normalan :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.