NK Zvijezda Gradačac
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja se ponadao da ćemo doći i na Maksimir, tačnije Gradačac - Orašje - Zagreb .. ali eto 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
imali potvrde za danasnju prijateljsku utakmicu sa bosnom .ako neko zna neka napise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
15:30h , stadion Banja Ilidža (glavni).astra1922 je napisao/la:imali potvrde za danasnju prijateljsku utakmicu sa bosnom .ako neko zna neka napise
ja vam moram tražiti info
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sada ja vidio igrace, kazu imaju trening,ne spominje niko utakmicuBenjo_AFC86 je napisao/la:15:30h , stadion Banja Ilidža (glavni).astra1922 je napisao/la:imali potvrde za danasnju prijateljsku utakmicu sa bosnom .ako neko zna neka napise
ja vam moram tražiti infopitate igrača lagano i to je to
provjereno
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Halil mi reče danas u 15:30 igraju na glavnomDzin je napisao/la:Sada ja vidio igrace, kazu imaju trening,ne spominje niko utakmicuBenjo_AFC86 je napisao/la:15:30h , stadion Banja Ilidža (glavni).astra1922 je napisao/la:imali potvrde za danasnju prijateljsku utakmicu sa bosnom .ako neko zna neka napise
ja vam moram tražiti infopitate igrača lagano i to je to
provjereno
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nadam se benjo da ce bit danas tekma...ha ya
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
benjo ako nebude utakmice mogo bi ti pocet dobijat prijetnje i od zvijezdinih navijaca:-D
zvijezda bosna mionica 4-1
mujo,masic,milanovic, vehabovic,
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jbg astra pa napisao sam u nedelju za ovu tekmu i da je sigurna samo ja nisam stigao da je gledam imas li neke sugestije!?astra1922 je napisao/la:zvijezda bosna mionica 4-1
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Kad sam ja pogriješio ?Tkanton je napisao/la:benjo ako nebude utakmice mogo bi ti pocet dobijat prijetnje i od zvijezdinih navijaca:-D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
svaka cast ja opet pitao da utvrdimKvota je napisao/la:jbg astra pa napisao sam u nedelju za ovu tekmu i da je sigurna samo ja nisam stigao da je gledam imas li neke sugestije!?astra1922 je napisao/la:zvijezda bosna mionica 4-1
za nas igrali kovacevic,moranjkic,bogdanovic,jakovljevic,milanovic,halilovic masic ,mujo,ristanic,kojic i pandza
od 60.minute nas trener je dao priliku gotovo svim igracima na klupi.vecinom zvijezda napadala i osim 4 gola imali smo jos par izglednih sansi.dok je bosna po meni dosta dobra ekipa za drugu federalnu sto i trenutni plasman na tabeli govori( treci su sa dva boda manje od prvog).bosna je svoj gol dala iz penala nakon sto je naseg igraca na rubu sesnaesterca lopta pogodila u ruku.
danas nisu igrali golman mirkovic savic i dzafic,a za nas klub su debitovala dva nova igraca koji se nalaze na probnom radu.nadam se da ce klub objaviti njihova imena.radi se o dva mlada perspektivna igtraca jedan je prosao omladinsku skolu slobode dok je drugi fudbalsku skolu ucio u njemackoj..eto ko nije bio mali sazetak
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ok astra zahvaljujem a za imena cu se sutra potruditi da saznam i ako ima jos neki info o njima pozz!astra1922 je napisao/la:svaka cast ja opet pitao da utvrdimKvota je napisao/la:jbg astra pa napisao sam u nedelju za ovu tekmu i da je sigurna samo ja nisam stigao da je gledam imas li neke sugestije!?astra1922 je napisao/la:zvijezda bosna mionica 4-1
mujo,masic,milanovic, vehabovic,..ma utakmicu prijateljska u i to prava u smislu te rijeci. par malo jacih startova ostalo sve ok.
za nas igrali kovacevic,moranjkic,bogdanovic,jakovljevic,milanovic,halilovic masic ,mujo,ristanic,kojic i pandza
od 60.minute nas trener je dao priliku gotovo svim igracima na klupi.vecinom zvijezda napadala i osim 4 gola imali smo jos par izglednih sansi.dok je bosna po meni dosta dobra ekipa za drugu federalnu sto i trenutni plasman na tabeli govori( treci su sa dva boda manje od prvog).bosna je svoj gol dala iz penala nakon sto je naseg igraca na rubu sesnaesterca lopta pogodila u ruku.
danas nisu igrali golman mirkovic savic i dzafic,a za nas klub su debitovala dva nova igraca koji se nalaze na probnom radu.nadam se da ce klub objaviti njihova imena.radi se o dva mlada perspektivna igtraca jedan je prosao omladinsku skolu slobode dok je drugi fudbalsku skolu ucio u njemackoj..eto ko nije bio mali sazetak
http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala astri pomoga je u stvaranju članak
emir_dj je napisao/la:http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
jest lijepo pogledati, kako neke klubove iz kola u kolo samo kaznjavaju a mi nista.. sve ok.
Valjda ce se to nekad znat prepoznat
Valjda ce se to nekad znat prepoznat
znal se sta za imena ovih novih igraca????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
-
necko_gradacac
- Kontakt:
i od mene sve najbolje kapitenunecko_gradacac je napisao/la:sretan rodjendan nasem kapitenu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U subotu 11 sati opet protiv gradine prijateljska pa navalite narode!!!BANJA ILIDZA ARENA!!!
DZafic Ahmed i Aljukic kome ime neznam al oni su tu vec mjesec dana!Ovaj prvi je dosao iz njemackog drugoligasa Sanhauzen mislim da se tako zove klub!Sad ce se vidjeti kakvi su protiv gradine u subotu a gradina nam dolazi sa novim trenerom!bondich je napisao/la:znal se sta za imena ovih novih igraca????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.