NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Prvaci dobili Clipperse u Kini 94:80 predvođeni Jamesom s 20 koševa te Allenom sa 15koševa. Wade nije igrao
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
SirAlexFerguson je napisao/la: Wade nije igrao
Wade 23 minute...5 poena. 2-9 iz igre
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
A vidio sam prvih 5 strijelaca pa sam mislio da on nije igrao.adnan24 je napisao/la:SirAlexFerguson je napisao/la: Wade nije igrao
Wade 23 minute...5 poena. 2-9 iz igre
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
NBA počinje 31 oktobra a utah jazz igra sa dallasom kuči
.Dalllas bez Nowitzkog tone i ništa ne može.Pripremne utakmice i rezultati jako čudni
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
LBJ na pripremnoj tekmi već u elementu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Blek_Stena
- Kontakt:
Hoce li neka domaca tv prenositi ovu sezonu?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Da, Sport Klub, nije BH ali eto, možemo reći domaća...
btw.

btw.

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
HorionBosna
- Kontakt:
kad pocinje sezona?
- Donnie Darko
- Kontakt:
30. oktobar.HorionBosna je napisao/la:kad pocinje sezona?
utah jazz obijedila lakerse i to u gostima
to JAZZZZZZZZZZZZZZ 
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Gledam trenutno Rakete i Spurse, ovaj Asik u Raketa je odličan, sjajan je večeras
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Scott Machado je mašina od playmakera. Bilo mi je žao kad sam vidio da ga niko nije draftovao, a još više mi je bilo žao kada sam vidio da ga Knicksi nisu draftovali obzirom da je Brazilac koji se doselio s porodicom u Queens i navija za Knickse. Za 20 minuta 5 poena i 9 asistencija. Biće on više nego solidan u ligi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ATLANTA HAWKS
A.Horford/Z.Pachulia/J.Petro
J.Smith/A.Tolliver/I.Johnson
K.Korver/D.Stevenson
A.Morrow/L.Williams/J.Jenkins
J.Teague/D.Harris

-"Ovoliko šuteva ću da uzmem ove sezone"-
Ne tako davno, Hawksi su Johnsonu ponudili najgori ugovor u ligi, i tim činom su se osudili na godine ispadanja u maksimalno drugoj rundi playoffa. Na njihovu sreću, Netsima je gorilo pod nogama, te su na zahtjev Derona Williamsa u cilju ostanka istog preuzeli taj ugovor. Zauzvrat su dobili praktično ništa u poređenju sa Johnsonom, naravno ako gledamo talenat. Ali ako uzmemo u obzir da su se riješili i Marvina Williamsa, Hawksi su sačuvali preko 100 miliona dolara, i jedni su od apsolutnih pobjednika ovog ljeta. Sa obzirom da je Josh Smith odbio produžiti ugovor, te će na ljeto vjerovatno promjeniti sredinu, Hawksi će pred sljedeću sezonu na platnom spisku imati samo Horforda, Teagua i Jenksinsa, te će sa njima kao solidnog jezgrom krenuti u rebuilding. Nego, da se vratim na predstojeću sezonu. Otišli su Joe Johnson, Marvin Williams, Kirk Hinrich, Willie Green, Vladimir Radmanović, Tracy Mcgrady, te još nekoliko nebitnih igrača. Došli su Louis Williams, Anthony Morrow, Devin Harris, Kyle Korver, DeShawn Stevenson i Anthony Tolliver. Ako dodamo još povratak Al Horfroda, te Johna Jenkinsa kojeg su pokupili na draftu Hawksi ne bi trebali biti ništa slabiji nego prošle sezone. Zadržat će imidž nesebične šuterske ekipe iz prošle sezone, a sa obzirom da sada imaju više pouzdanih strijelaca napad bi trebao napredovat i nedostatak Johnsona se ne bi trebao ni osjetiti. To nije slučaj sa odbranom. Korver i Morrow, prosječni odbrambeni igrači teško će nadomjestiti visinu i snagu Johnsona i Williamsa koji su ogromni za svoje pozicije. Joe Johnson je vjerovatno najjači bek u ligi. Nema neke podrške ni sa klupe, gdje je jedini izvrstan defanzivac Stevenson, ali je isti igrač manje u napadu. Najjači adut, pored centarkog dvojca, vjerovatno će biti ofanzivno vrlo opasna klupa predvođena Lou Williamsom, koji bi vrlo lahko mogao biti u užoj konkurenciji za najboljeg šestog igrača. Playoff svakako ne bi trebao doći u pitanje.
Prognoza: 49-33
A.Horford/Z.Pachulia/J.Petro
J.Smith/A.Tolliver/I.Johnson
K.Korver/D.Stevenson
A.Morrow/L.Williams/J.Jenkins
J.Teague/D.Harris

-"Ovoliko šuteva ću da uzmem ove sezone"-
Ne tako davno, Hawksi su Johnsonu ponudili najgori ugovor u ligi, i tim činom su se osudili na godine ispadanja u maksimalno drugoj rundi playoffa. Na njihovu sreću, Netsima je gorilo pod nogama, te su na zahtjev Derona Williamsa u cilju ostanka istog preuzeli taj ugovor. Zauzvrat su dobili praktično ništa u poređenju sa Johnsonom, naravno ako gledamo talenat. Ali ako uzmemo u obzir da su se riješili i Marvina Williamsa, Hawksi su sačuvali preko 100 miliona dolara, i jedni su od apsolutnih pobjednika ovog ljeta. Sa obzirom da je Josh Smith odbio produžiti ugovor, te će na ljeto vjerovatno promjeniti sredinu, Hawksi će pred sljedeću sezonu na platnom spisku imati samo Horforda, Teagua i Jenksinsa, te će sa njima kao solidnog jezgrom krenuti u rebuilding. Nego, da se vratim na predstojeću sezonu. Otišli su Joe Johnson, Marvin Williams, Kirk Hinrich, Willie Green, Vladimir Radmanović, Tracy Mcgrady, te još nekoliko nebitnih igrača. Došli su Louis Williams, Anthony Morrow, Devin Harris, Kyle Korver, DeShawn Stevenson i Anthony Tolliver. Ako dodamo još povratak Al Horfroda, te Johna Jenkinsa kojeg su pokupili na draftu Hawksi ne bi trebali biti ništa slabiji nego prošle sezone. Zadržat će imidž nesebične šuterske ekipe iz prošle sezone, a sa obzirom da sada imaju više pouzdanih strijelaca napad bi trebao napredovat i nedostatak Johnsona se ne bi trebao ni osjetiti. To nije slučaj sa odbranom. Korver i Morrow, prosječni odbrambeni igrači teško će nadomjestiti visinu i snagu Johnsona i Williamsa koji su ogromni za svoje pozicije. Joe Johnson je vjerovatno najjači bek u ligi. Nema neke podrške ni sa klupe, gdje je jedini izvrstan defanzivac Stevenson, ali je isti igrač manje u napadu. Najjači adut, pored centarkog dvojca, vjerovatno će biti ofanzivno vrlo opasna klupa predvođena Lou Williamsom, koji bi vrlo lahko mogao biti u užoj konkurenciji za najboljeg šestog igrača. Playoff svakako ne bi trebao doći u pitanje.
Prognoza: 49-33
dobar rezime, manje-više se slažem. iako, ne gotivim nešto atlantu, uvijek su imali neke pojedince koji me iritiraju. trenutno mi je mali teague super igrač.
- LarryDavid
- Kontakt:
Ja mu prognoziram da ce biti sjajan..on mi je nako nesto kao dzeko...treba mu dobra minutaza da zasijaSirAlexFerguson je napisao/la:Gledam trenutno Rakete i Spurse, ovaj Asik u Raketa je odličan, sjajan je večeras
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U ovoj Minnesoti niko nije normalan.Love zaspao bez problema, a probudio se povrijeđen
Ostat će vjerojatno enigma kako se košarkaš povrijedio Kevin Love, koji je zbog bolova u desnom laktu propustio predsezonsku utakmicu protiv Chicaga.
Kevin Love
Pitanje je i kada će se All Star košarkaš i najjača karika Minnesote oporaviti, ali je isto tako upitno kako se uopće povrijedio. Nije u pitanju bio događaj s treninga, niti s neke predsezonske utakmice, već se ovaj odlični igrač povrijedio dok je - spavao.
"U petak navečer sam zaspao bez ikakvih problema. Ali, u subotu sam se probudio s jakim bolovima u laktu. Ne znam što je bilo. Znam jedino da mi je krevet u kojem sam spavao premali i da mi je ta ruka visila s njega", rekao je Love i dodao:
"Nevjerovatno, jedva sam podizao loptu na treningu. Ma, uopće je nisam mogao baciti".
U klubu se ipak nadaju da se ništa strašno nije dogodilo Loveu, te da će uskoro biti na parketu sa saigračima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa ovaj Beal po kretnji i sutu hebeno baca na Ray Allena.
Strasnog igraca su dobili Wizardsi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nista manje se i ne ocekuje sa obzirom da je vec godinama najavljivan kao najbolji suter svoje generacije i potencijalno najbolji suter u NBA. 
- elninho_resTO
- Kontakt:
bas , s kakvom lakocom suta , svaka mu je kao kapBIHfan je napisao/la:Pa ovaj Beal po kretnji i sutu hebeno baca na Ray Allena.![]()
![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.