Kazu dobar gol bio, iz lijeve strane.edinjo-bih je napisao/la:kolasinac strijelac za schalke u prijateljskoj utakmici protiv oberhausen-a.
Ako se ne pazimo, nosit ce ovu trenerku za A-reprezentaciju..

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Kazu dobar gol bio, iz lijeve strane.edinjo-bih je napisao/la:kolasinac strijelac za schalke u prijateljskoj utakmici protiv oberhausen-a.

I dres mu lijepo stojiPrincipatus je napisao/la:Pa ova trenerka jest lijepa, sto jest jest, ali i plava bi mu veoma dobro stajala.
Legea je zakon, `ta ce Adidas.

A izgleda da je metalac lik , pazi rukeredarmy0 je napisao/la: I dres mu lijepo stoji![]()
Kapiten za U19
Miske rodjen u Minhenu, Kolašinac u Karlsrueu. Manje od tri sata vožnje. Znači zemljaci.Sakuragi je napisao/la:levat miske je iz bosanske gradiske sta ti lupetas?levat je napisao/la:On ti je Misketov zemljak.redarmy0 je napisao/la:Znate li odakle je tacno Kolasinac? Sandzak? Mostar? Capljina?
Dvije igrao svih 90 minuta na mjestu stopera, posljednje dvije ulazio s klupe.Dylan Dog je napisao/la:Šta je sa Bešića u Mađarskoj,da li je izborio prvu postavu?
dje si nikicaMonolog je napisao/la:Dvije igrao svih 90 minuta na mjestu stopera, posljednje dvije ulazio s klupe.Dylan Dog je napisao/la:Šta je sa Bešića u Mađarskoj,da li je izborio prvu postavu?
Evo danas zabio tri gola za schlke(AM) protiv vfb hulsredarmy0 je napisao/la:Gol Kolasinca, 0:52
[youtube][/youtube]
Posljednje dvije je igrao od pocetka 90 minuta. 30/9 i 7/10... Obe su pobjedili..Monolog je napisao/la:Dvije igrao svih 90 minuta na mjestu stopera, posljednje dvije ulazio s klupe.Dylan Dog je napisao/la:Šta je sa Bešića u Mađarskoj,da li je izborio prvu postavu?
kako 3 gola?soko je napisao/la:Evo danas zabio tri gola za schlke(AM) protiv vfb hulsredarmy0 je napisao/la:Gol Kolasinca, 0:52
[youtube][/youtube]
Ne znam. Pise na rezultati com 53,65 i 77 minuta..Sakuragi je napisao/la:kako 3 gola?soko je napisao/la:Evo danas zabio tri gola za schlke(AM) protiv vfb hulsredarmy0 je napisao/la:Gol Kolasinca, 0:52
[youtube][/youtube]
istina evo procita i ja. regionalliga zapad. zabio 3 gola sead a odbrambenisoko je napisao/la: i 77 minuta..
Trazio sam video, bez uspjeha.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, forgempp, Goalgetter, Google Adsense [Bot], KrajinaKing, legendarnadruga, Matterhorn22, Micron, moreno123 i 71 gost.