Claus je napisao/la:Hoće, hoće, al' Fukara.terabajt je napisao/la:Kolika se posjeta ocekuje,hoce li biti vise od 2 milje ??.

Claus je napisao/la:Hoće, hoće, al' Fukara.terabajt je napisao/la:Kolika se posjeta ocekuje,hoce li biti vise od 2 milje ??.
Probisvjet je napisao/la: Sto se tice prekida boli me briga samo mi ne dirajte i meze inace
De šuti jesmo se dogovorili da nećemo o tome na ss.forumuProbisvjet je napisao/la:Kazu inspektori u Lukavcu da je dogovoreno nerjeseno. Zna li neko inspektore da potvrdi ovu nezvanicnu vijest?
U 93. po mojoj slobodnoj procjeniRUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
ko poznaje ekipu slobode zna da su ovi igraci 90% nase ekipe . mi ako izvucemo nerijeseno bit ce dobro ...
nego u kojoj minuti je prekid ????
Ako bude zima treba to onda ranije napravit, bar 55-60Casp3r je napisao/la:U 93. po mojoj slobodnoj procjeniRUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
ko poznaje ekipu slobode zna da su ovi igraci 90% nase ekipe . mi ako izvucemo nerijeseno bit ce dobro ...
Ma ako bude cvokotanje zubima i kiša, na poluvremenu fajront.classic je napisao/la:Ako bude zima treba to onda ranije napravit, bar 55-60Casp3r je napisao/la:U 93. po mojoj slobodnoj procjeniRUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
Znači neće nas biti 3000 nego 2500RUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
Mislim da dolazi podgrupa Fukara, Uhljupi, tako da ce i njih biti jedno desetak. Nisu nabildani, al' zato jbg mogu pojest i popiti!SultanSulejman je napisao/la:Znači neće nas biti 3000 nego 2500RUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
Pa recimo da je to toCasp3r je napisao/la:To ona standardna ekipa koju sam vidio u Gračanici (Bratstvo - Budućnost)?kuman_@mel je napisao/la:Siouxi,doce i par Ljumana da vas podrzi
Koji su ono kraljevi!
Jedan vazda navija, jedan onako deblji malo navija, malo sudiji sve po spisku, jedan više gleda da govori "faul faul" i kad jest i kad nijekuman_@mel je napisao/la:Pa recimo da je to toCasp3r je napisao/la:To ona standardna ekipa koju sam vidio u Gračanici (Bratstvo - Budućnost)?kuman_@mel je napisao/la:Siouxi,doce i par Ljumana da vas podrzi
Koji su ono kraljevi!![]()
Kraljevi velis
takodjer imam isto misljenjeRUDARSKA2 je napisao/la:ma naravno da se moze pricati ... vidi , FUKARE se ne boje nikoga , tukli smo i vece navijacke grupe od nas , barem u tome NIKAD nismo kaskali za ostalim , uvijek je u TZ bila dobra ekipa za borbu , uvijek su fukare imale LUDE i JAKE momke u svojim " redovima " pa tako je i dan danas i ja sam ponosan sto imam takvu ekipu iza sebe i s njima mogu pjeske u Beograd krenuti nebi se bojao . ALI ljudi vjerujte , barem ja prema Lukavcu i Siouxima ne osjecam nikakvu mrznju niti bilo sta slicno , i ne pada mi na pamet da bi dole moglo biti neki problema vecih i u TUZLU kad dodju nebi ni pokusao da ih napadnem iz vise razloga .
Ja kazem SVAKA CAST sto bodrite Radnicki i sto je Radnicki vasa svetinja , a ne kao pojedini vasi sugradjani , vise vole tudje nego svoje . e njih iskorijenite i bit cete pravi !
Na stranu djecija naklapanja preko interneta to valjda niko normalan ne uzima ozbiljno al da mogu dijelom izazvat tenzije mogu.Kapellen je napisao/la:Tacno takoo zajebite sarajevo i zelju,navijajte za radnicki,i ja sam Fukara al mogu vam rec izgled tribinee vam je daleko bolji od vecine grupa,samo naprijed.
To na radnickim sportskim igrama?lukavac_21 je napisao/la:Zaboravih rec neka i rezultat bude fer i korektan recimo 7-1 za Sodu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.