Claus je napisao/la:Hoće, hoće, al' Fukara.terabajt je napisao/la:Kolika se posjeta ocekuje,hoce li biti vise od 2 milje ??.
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Probisvjet je napisao/la: Sto se tice prekida boli me briga samo mi ne dirajte i meze inace
inace ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Kazu inspektori u Lukavcu da je dogovoreno nerjeseno. Zna li neko inspektore da potvrdi ovu nezvanicnu vijest? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
De šuti jesmo se dogovorili da nećemo o tome na ss.forumuProbisvjet je napisao/la:Kazu inspektori u Lukavcu da je dogovoreno nerjeseno. Zna li neko inspektore da potvrdi ovu nezvanicnu vijest?
Samo ako su inspektori iz Podšića onda je informacija validna. I dobro ti je rek'o Suljo, mojne o tome na forumu, izgubiće ljudi interesovanje za tekmu 
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
ko poznaje ekipu slobode zna da su ovi igraci 90% nase ekipe . mi ako izvucemo nerijeseno bit ce dobro ...
nego u kojoj minuti je prekid ????
ko poznaje ekipu slobode zna da su ovi igraci 90% nase ekipe . mi ako izvucemo nerijeseno bit ce dobro ...
U 93. po mojoj slobodnoj procjeniRUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
Ako bude zima treba to onda ranije napravit, bar 55-60Casp3r je napisao/la:U 93. po mojoj slobodnoj procjeniRUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ma ako bude cvokotanje zubima i kiša, na poluvremenu fajront.classic je napisao/la:Ako bude zima treba to onda ranije napravit, bar 55-60Casp3r je napisao/la:U 93. po mojoj slobodnoj procjeniRUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Znači neće nas biti 3000 nego 2500RUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da dolazi podgrupa Fukara, Uhljupi, tako da ce i njih biti jedno desetak. Nisu nabildani, al' zato jbg mogu pojest i popiti!SultanSulejman je napisao/la:Znači neće nas biti 3000 nego 2500RUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- kuman_@mel
- Kontakt:
Pa recimo da je to toCasp3r je napisao/la:To ona standardna ekipa koju sam vidio u Gračanici (Bratstvo - Budućnost)?kuman_@mel je napisao/la:Siouxi,doce i par Ljumana da vas podrzi
Koji su ono kraljevi!
Kraljevi velis
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Jedan vazda navija, jedan onako deblji malo navija, malo sudiji sve po spisku, jedan više gleda da govori "faul faul" i kad jest i kad nijekuman_@mel je napisao/la:Pa recimo da je to toCasp3r je napisao/la:To ona standardna ekipa koju sam vidio u Gračanici (Bratstvo - Budućnost)?kuman_@mel je napisao/la:Siouxi,doce i par Ljumana da vas podrzi
Koji su ono kraljevi!![]()
Kraljevi velis
Kul ekipica, znam da im je načelnik u Gračanici platio ulaz - oni što su imali para izgleda na dvolitre potrošili, ili kako ih oni zovu "bibe" (meni se čini).
Vidite da se moze fino razgovarati i zezati, a one gluposti kada cujem tipa prekid i onaj sa nabildanim stvarima, onaj kako kaze ovo ono. Ma neka je dobra utakmica mezeta neka ima i sve, neka potraje mezeta i rakije do utakmice ostalo cemo lagano. Pozdrav dragim prijateljima iz Lukavca
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ma naravno da se moze pricati ... vidi , FUKARE se ne boje nikoga , tukli smo i vece navijacke grupe od nas , barem u tome NIKAD nismo kaskali za ostalim , uvijek je u TZ bila dobra ekipa za borbu , uvijek su fukare imale LUDE i JAKE momke u svojim " redovima " pa tako je i dan danas i ja sam ponosan sto imam takvu ekipu iza sebe i s njima mogu pjeske u Beograd krenuti nebi se bojao . ALI ljudi vjerujte , barem ja prema Lukavcu i Siouxima ne osjecam nikakvu mrznju niti bilo sta slicno , i ne pada mi na pamet da bi dole moglo biti neki problema vecih i u TUZLU kad dodju nebi ni pokusao da ih napadnem iz vise razloga .
Ja kazem SVAKA CAST sto bodrite Radnicki i sto je Radnicki vasa svetinja , a ne kao pojedini vasi sugradjani , vise vole tudje nego svoje . e njih iskorijenite i bit cete pravi !
Ja kazem SVAKA CAST sto bodrite Radnicki i sto je Radnicki vasa svetinja , a ne kao pojedini vasi sugradjani , vise vole tudje nego svoje . e njih iskorijenite i bit cete pravi !
Tacno takoo zajebite sarajevo i zelju,navijajte za radnicki,i ja sam Fukara al mogu vam rec izgled tribinee vam je daleko bolji od vecine grupa,samo naprijed.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
takodjer imam isto misljenjeRUDARSKA2 je napisao/la:ma naravno da se moze pricati ... vidi , FUKARE se ne boje nikoga , tukli smo i vece navijacke grupe od nas , barem u tome NIKAD nismo kaskali za ostalim , uvijek je u TZ bila dobra ekipa za borbu , uvijek su fukare imale LUDE i JAKE momke u svojim " redovima " pa tako je i dan danas i ja sam ponosan sto imam takvu ekipu iza sebe i s njima mogu pjeske u Beograd krenuti nebi se bojao . ALI ljudi vjerujte , barem ja prema Lukavcu i Siouxima ne osjecam nikakvu mrznju niti bilo sta slicno , i ne pada mi na pamet da bi dole moglo biti neki problema vecih i u TUZLU kad dodju nebi ni pokusao da ih napadnem iz vise razloga .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
lukavac_21
- Kontakt:
Na stranu djecija naklapanja preko interneta to valjda niko normalan ne uzima ozbiljno al da mogu dijelom izazvat tenzije mogu.Kapellen je napisao/la:Tacno takoo zajebite sarajevo i zelju,navijajte za radnicki,i ja sam Fukara al mogu vam rec izgled tribinee vam je daleko bolji od vecine grupa,samo naprijed.
Ja iz svoje perspektive mogu reci da sam stekao dojam da momci iz Siouxa nisu uopste nesto nabrijani na neke probleme al da su spremni odgovoriti na bilo kakve provokacije.
Tu naravno ne racunam verbalna prepucavanja na samom stadionu sto je dio dekora.
Meni licno nije drago da vidim uopste neku mrznju izmedju dva grada ali rivalitet je Ok.
Najvise bi me zabolilo da vidim da zbog ove djecurlije koja seru po internetu dodje do nekog problema pa da nastrada neko od obicne publike sto ide uz mezu i pice da gleda svoj klub bilo to Sloboda ili Radnicki. Na to treba da se obrati posebna paznja kod normalne raje a navijaci ako su pravi ultrasi uvijek mogu da se nadju na nekoj ledini bez publike a ne da dizu rejtinge po netu.
pozdrav komsijama i nek pobijedi bolji i na tribinama i na terenu
-
lukavac_21
- Kontakt:
Zaboravih rec neka i rezultat bude fer i korektan recimo 7-1 za Sodu 
- Probisvjet
- Kontakt:
To na radnickim sportskim igrama?lukavac_21 je napisao/la:Zaboravih rec neka i rezultat bude fer i korektan recimo 7-1 za Sodu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.