Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Zbog pojedinih morona bih ja licno volio da nikad nigdje i ne odemo. Ne vrijedi, nismo zasluzili.
Celik!3,2,2.
Sto se tice boda u gostima i to protiv direktnog konkurenta je vise nego zadovoljavajuce!
Ako zelimo biti veliki, onda u gostima bodove trebamo donositi protiv favorita i sa te tacke gledista, nema se sta prigovoriti. Necu reci, moglo je bolje - moglo je i gore...
Ali setkanje po terenu nikad ama bas nikad necu tolerisati i treba biti iskren ali setkanje Dzeke je vise nego iritantno!!!!
Ako zelimo biti veliki, onda u gostima bodove trebamo donositi protiv favorita i sa te tacke gledista, nema se sta prigovoriti. Necu reci, moglo je bolje - moglo je i gore...
Ali setkanje po terenu nikad ama bas nikad necu tolerisati i treba biti iskren ali setkanje Dzeke je vise nego iritantno!!!!
Mama i tata fudbala Ibričić
, sad bez zafrkancije fino odigrao tih 10 min.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vidi se da nam je falio najvažniji igrač Pjanić, ali stvarno ovaj bod je zaslužen i veoma bitan. U utorak zasijedamo čvrsto na prvo mjesto jer se nadam novom remiju Grčke.
Dragon Town
Bod s ovakvom igrom je puna šaka brade. Safet treba minimalno tri kurbana zaklati za predstojeći bajram, nevjerovatnu smo sreću imali!
NAPRIJED NARODE!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo ne nazivaj naseg igraca debilom,a drugo,mada nisi ni dostojan da ti to objasnjavam,momku je tek druga utakmica,vrlo je mlad,a igra se tako bitna utakmica...Saberi to,ako imas imalo mozga...nedim1993 je napisao/la:ja se čudu ne mogu načudit što grci nisu dali gol, mislim ipak, grci su to. Il bolje da se divim Begoviću koji je ono golman. Kako je samo siguran.
Radi Vranješa sam se izgriješio ko nikad. Pa ko njega dovede da igra? odakle je ona budala uopšte, mogo nas je koštat 10 put.
Samaras nas je pravio djecom samo tako čitav meč.
Pjanić fali tu nema priče.
Kako igramo besmisleno bez njega, i sa debilom Vranješom ovaj bod je ravan ko i 3 boda.
Ljudi moji Grke cemo u Zenici da poderemo samo tako 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da je Miralem Platini igrao ovo bi nekako i dobili, bez njega vezni red katastrofalan i puno više posla za Misketa pa njegova majstorija ne može doći do izražaja. Uz Medunjanina i Zahirovića iza jednostavni ni lopti za Misimovića nema, kamol' da iste profuraju do Edina i Vede.
ono, Pjanić vijedi kao naša čitava reprezentacija (bez Džeke i Begovića)...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
steta......ovo se moralo uzeti.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
U pravu si,a da igra beka vise bi mu i stimalo,bice Ogi ok...trema malo,jbg,u drugom je bio solidan,trudio se i to...NEZALAGANJE je napisao/la:Prvo ne nazivaj naseg igraca debilom,a drugo,mada nisi ni dostojan da ti to objasnjavam,momku je tek druga utakmica,vrlo je mlad,a igra se tako bitna utakmica...Saberi to,ako imas imalo mozga...nedim1993 je napisao/la:ja se čudu ne mogu načudit što grci nisu dali gol, mislim ipak, grci su to. Il bolje da se divim Begoviću koji je ono golman. Kako je samo siguran.
Radi Vranješa sam se izgriješio ko nikad. Pa ko njega dovede da igra? odakle je ona budala uopšte, mogo nas je koštat 10 put.
Kako igramo besmisleno bez njega, i sa debilom Vranješom ovaj bod je ravan ko i 3 boda.
ako igra za repku drugi put smije griješit i koštat nas golova. nije nas košto iz nekih misterioznih razloga i viših sila vjerovatno. jer ono dabogda da bi iko živ promašio. i konstatno ga je samaras pravio budalom. malo je reć da nas je mogo koštat poraza.
Vođa zna.
Kontate li sad' koliko nam znači Pjanić ?
Sve u svemu bod k 'o kuća kako smo igrali...
Sve u svemu bod k 'o kuća kako smo igrali...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
a da tebe nemamo...gringobih je napisao/la:Da samo imamo selektora....![]()
Pa kako mu samo uspijeva svakog igraca postaviti na ne prirodnu poziciju...![]()
![]()
![]()
Vlado Stevana korisitio u 20 utakmica i nikad mu nije bio na lijevom krilu![]()
![]()
![]()
inače, odličan rezultat, ja zadovoljan.
i još nešto, večeras se pokazalo da je Pjanic nas glavni igrač. Nema Mireta, nema igre.
- deenniiVCF
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Prvo ne nazivaj naseg igraca debilom,a drugo,mada nisi ni dostojan da ti to objasnjavam,momku je tek druga utakmica,vrlo je mlad,a igra se tako bitna utakmica...Saberi to,ako imas imalo mozga...nedim1993 je napisao/la:ja se čudu ne mogu načudit što grci nisu dali gol, mislim ipak, grci su to. Il bolje da se divim Begoviću koji je ono golman. Kako je samo siguran.
Pa i nije bas druga
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Ni sretan ni razocaran, nego srednje rasplozenje 
Mi se pitamo zasto Dzeko ne igra, vecras je bio najslabiji na terenu, Vranjes se barem popravio u 2. poluvremenu ali Dzeko je odigrao katastrofalno, nije se trudio kao da ga je nek natjero da igra. Dzeko ovo mora bolje, ti si nas najbolji igrac i od tebe ocekujemo da to pokazujes na terenu. Ti ces vec popravit utisak u utorak. Ali nisu ni ostali odigrali dobro, srednja zalost
, tesko je protiv Grcke igrat, jaki su u odbrani. Idemo Bosno !
Mi se pitamo zasto Dzeko ne igra, vecras je bio najslabiji na terenu, Vranjes se barem popravio u 2. poluvremenu ali Dzeko je odigrao katastrofalno, nije se trudio kao da ga je nek natjero da igra. Dzeko ovo mora bolje, ti si nas najbolji igrac i od tebe ocekujemo da to pokazujes na terenu. Ti ces vec popravit utisak u utorak. Ali nisu ni ostali odigrali dobro, srednja zalost
Zadnja izmjena: likma23, dana/u 12 okt 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nemamo pola tima kad Miralem ne igra, nazalostOTNYS_YNWA je napisao/la:Da je Miralem Platini igrao ovo bi nekako i dobili, bez njega vezni red katastrofalan
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Prgavi su Grci, po meni bi bilo bitnije da oni kiksaju protiv Slovaka a mi njih pobjedimo, sada bih potpisao remi protiv njih na BP, čudna je to ekipa, jako čudna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.