Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 okt 2012, 23:10

Monolog je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Zahirović ispunio svoju kvotu da mora jednom na utakmici napraviti šansu za protivnika,.
Nije valjda da onu losu loptu Salihovica racunas kao gresku Zahe? Ili ja nesto nisam vidio sto si ti vidio?
Po meni više Salihovićeva krivica, ali mogao je i Zahirović bolje reagovati. Sreća što nije dodirnuo lopova Gekasa koji se bacio kao da ga je Mirko Filipović nabio.
Naravno da je mogao. U svim situacijam u fudbalu se nekad moglo bolje, ali reci da je on stvorio tu priliku je najmanje smijesno. Imas dva igraca protivnicke ekipe u kaznenom i vracas je unutra, definitivno ne. Vidjelo se da ni Zaha bas nije ocekivao tu loptu zato je lose krenuo. Sreca pa sudija nije nasjeo.
Celik!3,2,2.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 12 okt 2012, 23:10

A da ne govorim o silnim dodavanjima u nasem 16 tercu od strane nasih igraca.. :o
Haman me slag strefio.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 okt 2012, 23:11

Meni samo niste jasni sa kritikama na Ibisevica, pa covjeka je stavio na njemu ne prirodnu poziciju. Moja jedina zamjerka je sto Susic nije ostavio Ibisevica na klupi, a ne ono mora igrati pa ga baci tamo negdje. Korisniji bi bio da je u 60-toj minuti zamijenio indisponirano i nezainteresovanog, uz to i dobro cuvanog, Dzeku. Dobar je bod, ali ne mogu se oteti utisku da su ovi Grci bili zreli za poderati. Ovaj Vranjes grijesio ne sto ne zna nego sto se prepao. Ovo mu je najvaznija utakmica u zivotu, pa momku treba dati jos jednu priliku. Sve u svemu, kad se sve sabere dobro je. Ipak su oni nosilac grupe, a mi nakon ovog boda prvi favoriti grupe.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 12 okt 2012, 23:11

al fakat, sto mi igramo bez desnog krila. mislim nije da pametujem, ali kada god nam bek krene u napad, ostavi citavu desnu stranu samu, tako da (i ne branim vranjesa, i ne pljujem po mujdzi, da se razumijemo) svaka kontra ili polukontra imas max 3 nasa igraca u odbrani. nasa je sreca sto su grci spori ko jednonoga stonoga, ali da je tu bilo neko pravo krilo, ili malo brzi napadac nebi se bas dobro proveli. Pa cak nam je i samaras, koji je definitivno sve samo ne brz pobjegao bezbroj puta.

osim toga, kao sto sam vec rekao, bod u gostima protiv grcke. ja zadovoljan. ako se plasiramo sigurno ce neko za 2,3 godine govoriti, imali smo srece kada smo uzeli bod grcima. aha :) pa koliko smo puta mi bili ti sto su zbog (ne)srece izgubili 1,3 pa i vise bodova u jednim kvalifikacijama, pa to niko ne spominje. Danas niko nece reci aha evo je to je ta BiH koja se 3 puta umalo plasirala na sp/ep, nego ovo je reprezentacija koja se nikada nije plasirala na neko veliko takmicenje. I sto se mene tice, slobodo mi do kraja kvalifikacija svaku utakmicu dobili zahvaljujuci sreci, samo da se plasiramo :) :P

i opet ponavljam, neki ovde pricaju kao da je grcka imala 70% posjed lopte, 15 - 100% prilika a mi ni centra nismo presli. A realno, grci su imali jednu priliku vise od nas, i to im je bila jedina izradnjena akcija. sve ostalo smo im mi poklonili.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 okt 2012, 23:11

ulaznica je napisao/la:Jel igrao Dzeko veceras?
Igr'o je nekome po nekoj stvari, živac mi je samo tako povukao, šminker žešći. Neće on za City još dugo igrati...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 okt 2012, 23:12

Da smo mi onoliko baklji zapalili prekid bi bio milion posto. Pa jbt nas u zenici delegat opominje zbog lasera a dole ih je bilo 200 jos onoliko baklji petardi . Nekima se stvarno gleda kroz prste a nas pod lupom gledaju mafijasi.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 okt 2012, 23:12

Ja Bgm zadovoljan :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 okt 2012, 23:13

Dylan Dog je napisao/la:5.minut

Spaha,deder malo pripazi na Samarasa.
slika

30.minut

Spaha,Spaha,**** Samarasa,čuvaj tog Vranješa!
slika

:mrgreen:

Joj što se ismijah, hvala druže!!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 12 okt 2012, 23:13

Bod odlican s obzirom na igru naše selekcije. Što kaže Ćiro glavni igraci su potpuno zakazali i u takvoj igri se teško moglo ocekivati da nešto uradimo u fazi napada, ali dobro smo izdržali da ne primimo gol. Imali smo i sreće jer su grci pogodili stativu iz mrtvog zicera (Gekas), precku (nakon nesporazuma na relaciji Salihović - Zahirović) i na kraju Salpingidis bio 1 na 1 sa Begovićem, ali ovaj majstorski odbranio cist gol. Svaka cast Asmire :!:

Realno, loši smo bili veceras, samo ima tu i do grka. Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli.
Protiv Litvanije ocekujem sasvim drugu pricu, pristup na terenu, zalaganje i pobjedu na kraju. Još kad bi grci i slovaci remizirali bilo bi odlicno.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 12 okt 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 okt 2012, 23:14

zmaj_Bosne je napisao/la: Sve se slažem ali flaster se već odavno ne stavlja u modernom fudbalu.
Vidio bi ti kako bi ja njeg zalijepio. :mrgreen:

Jbt moderni fudbal, kad je reprezentacija u pitanju najbitniji je rezultat. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 12 okt 2012, 23:15

Jedino što mogu zaključiti iz večerašnje taktike i igre je da naš selektor uopšte nije išao na pobjedu,već na rezultat ovakav kakav je.Ziheraški,a umalo nam se to nije osvetilo.Da su Grci dali gol,vjerovatno bi i ovi naši zaigrali kako treba.Ovako, što da se zamaraju.Hebo naše živce :x
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 12 okt 2012, 23:16

JB li im familiju, jos i zastavu pale.. sve mudonje kod kuce, a niko ne smije u Bosnu na gostovanje, pu jb ti takve huligane u pm..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 okt 2012, 23:16

drago mi je da nismo primili gol u 90 minuti...to je pokazatelj da je ekipa sazrela...
ako smijem reci svoje misljenje jedan od dva nasa napadaca su bili viska,
a sad smo mogli vidjeti sta je Pjanic

Dajdza
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza » 12 okt 2012, 23:16

Vile su nas pronosale!
Nasi najbolji:
Begovic-bravo care
Spaha
Mujdza
Sejo
Gekas-hvala care

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 12 okt 2012, 23:17

Mislim raja da previse govorite o Gekasovoj stativi nego o Misketovoj lopti koju je jedan odbrambeni igrac bukvalno iz gola izvadio.... Grci su za nijansu bili bolji. Al ovaj bod je izuzetno veliki. Ako bog da Brazil poslije ove tekme nije daleko....

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 12 okt 2012, 23:17

Potez utakmice, Asmir odbrani a Dzeko visoko podigne ruke i aplaudira :lol:
Susić nije kapacitet za selektora. Svaki normalan trener bi pozvao Vranjesa do linije ..smirio momka, okurazio. Takodje, isto tako je trebao "dobaciti" koju Dzeki, Misketu..svi to treneri koriste, ako on to nije skontao..bolje mu je da sjedi negdje u lozi.

Bas bi volio čuti njegove razgovore prije, tokom i na kraju tekme.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 okt 2012, 23:18

Jel se meni čini ili je ovo deja vu,da nije prvi put da ja napišem kritiku na račun Zahirovićevog poteza,AllGunsBlazing replicira u njegovu odbranu,a onda se javi Monolog da kaže da eto jeste Zahirović pogriješio ali ne baš onoliko koliko ja hoću da kažem :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 okt 2012, 23:18

Prilagodili smo se Grckoj, cilj je bio bod i ostvarili smo ga, a ostalo je manje-vise nebitno.
Rijetko se ko naigra protiv Grka. :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 okt 2012, 23:18

harry_90 je napisao/la:Zahvaljujuci Gekasu i Begovicu smo ostali neporazeni veceras,a Vranjes neka se malo uozbilji da je bio neko bolji od Samarasa vjerovatno bi nas nafilovao momacki :|
Samaras je odličan. Pokazao je to i na Euru. Možda nije zabijao, ali protivnicima je radio ono što je radio večeras Vranješu i ostalim igračima koji su ga čuvali.
Da on ima bolju završnicu, ne bi on nikad napustio Englesku, već bismo ga gledali u nekom jačem klubu od tadašnjeg Cityja. :D
Uglavnom, iz aviona se moglo vidjeti to da smo došli ISKLJUČIVO po bod. Osvojismo ga i to je to. Bilo je tu svega i svačega, ali najmanje naše igre. Siguran sam da će nam Grci na Bilinom Polju zadati 3x više problema negoli večeras.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 12 okt 2012, 23:19

Hoćemo brkicu sa facetv ankete za selektora. Dedo lijepo reče nedostajaće Pjanić, mislim da će završiti 0:0. Šta tražite od igrača? Veli lik samo da budu oprezni 8-)

A Lamija i ova druga dva tipa me iznerviraše da odoh spavati. Retardiran program! Lamiju bih svejedno ženio...
NAPRIJED NARODE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []