Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Gle Tuše, jbm li mu bakteriju, da je bilo srece moga je i dan danas igrat za reprezentaciju. Koliko taj covjek nije ima srece. Radosevic nije najmanji 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Inace svugdje svi treneri stoje sa strane, a u sredini bude golman, a Stimac je izgleda jedna od rijetkih iznimkiRosas7 je napisao/la:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
HRVATSKI će reprezentativci, u petak na stadionu Philip II. protiv Makedonije, tražiti svoju drugu pobjedu u kvalifikacijama za SP u Brazilu. Glavni sudac utakmice u Skopju bit će 37-godišnji Peter Rasmussen. Sammiru je Rasmussen itekako poznat, budući da je Danac sudio Dinamu prije tri godine u Europa ligi na gostovanju u Temišvaru.
Inače, Dinamo je tada slavio 3:0, a to je Modrima bila jedna od najboljih utakmica u Europi. Danac je sudio korektno, a poznat je na glasu kao sudac koji dopušta čvrstu igru te nije lak na kartonima.
U 4. kolu Hrvatskoj će u Osijeku protiv Walesa suditi Rumunj Alexandru Dan Tudor. Rumunji će za njega reći da je jedan od njihovih najboljih sudaca.
Inače, Dinamo je tada slavio 3:0, a to je Modrima bila jedna od najboljih utakmica u Europi. Danac je sudio korektno, a poznat je na glasu kao sudac koji dopušta čvrstu igru te nije lak na kartonima.
U 4. kolu Hrvatskoj će u Osijeku protiv Walesa suditi Rumunj Alexandru Dan Tudor. Rumunji će za njega reći da je jedan od njihovih najboljih sudaca.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
"Genoa are tracking two Croatian players: the midfielder of Dinamo Zagreb, Marcelo Brozovic and the defender Renato Kelic (21) of Slovan Liberec."
Taman uz Jankovica tamo
Taman uz Jankovica tamo
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Meni taj Brozovic nije bas neki igrac, ne razumijem zbog cega tolika strka oko njega, navodno je i Liverpool zainteresiran, a Kelic bi treba put Rome, vec je bio na rubu potpisa ovo ljeto.
Veceras utakmica, ne znam sta ocekivat. Atmosfera oko reprezentacije nikad gora, igre koje smo pruzili pod Sticom su katastrofa, idemo kod Makedonaca koje do sada nismo pobjedili u sluzbenim utakmicama na gostovanju. Ja osobno mislim da ce bit teska utakmica i nekakav nerijeseni rez. Potajno se nadam da bi Modric i co. mogli pruzit napokon dobru partiju pa da odemo i sa 3 boda, tada bi nam se vrata SP-a sirom otvorila.
Veceras utakmica, ne znam sta ocekivat. Atmosfera oko reprezentacije nikad gora, igre koje smo pruzili pod Sticom su katastrofa, idemo kod Makedonaca koje do sada nismo pobjedili u sluzbenim utakmicama na gostovanju. Ja osobno mislim da ce bit teska utakmica i nekakav nerijeseni rez. Potajno se nadam da bi Modric i co. mogli pruzit napokon dobru partiju pa da odemo i sa 3 boda, tada bi nam se vrata SP-a sirom otvorila.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
onako realno hrvatska je puno kvalitetnija ali makedonci su nabrijani i kod kuće igraju. ako su capellovoj engleskoj uzeli bod mogu i štimcu
oteti taj bod.
evo sada u hrv medijima napokon cijene bilića. otprilike to sam i očekivao. mada se nadam da će tu biti 3 boda za hrvate, srna iz slobodnjaka ko protiv šveđana na strani.
evo sada u hrv medijima napokon cijene bilića. otprilike to sam i očekivao. mada se nadam da će tu biti 3 boda za hrvate, srna iz slobodnjaka ko protiv šveđana na strani.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
veceras samo pobjeda dolazi u obzir,bolji smo i kvalitetniji od makedonaca
mandzo daje gol
mandzo daje gol
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Stvarno je red da Mandzo da barem jednog
nije od Eura 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
To Corluka, ajmo jos jedan
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Da je Jelavic ono zabio siguran sam da bi do kraja dali jos 2, ovako ce bit cupanje.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kakav gol Rakitica
Napokon dobra utakmica, mogli smo im 5 komada uvaljat, steta sta nismo. Vazna 3 boda sa teskog gostovanja, prvih 20 minuta kriticno a kasnije Hrvatska uzima stvar u svoje ruke i gospodari terenom.
Napokon dobra utakmica, mogli smo im 5 komada uvaljat, steta sta nismo. Vazna 3 boda sa teskog gostovanja, prvih 20 minuta kriticno a kasnije Hrvatska uzima stvar u svoje ruke i gospodari terenom.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- anton 1983
- Kontakt:
DEAN!!!!
Kako sad da se veselim ovoj momčadi koja je prčija Štimca i mamića?
jebote kolko sam se bojao ovog Štimca nakon tekme u Maksimiru protiv Makedonije, kad ono repka SKUPLJA BODOVE. Da ga **** nemremo se više požaliti...
Još kad vidim kako Srbija igra!
Šta sad kažete na Belgiju? 
Kako sad da se veselim ovoj momčadi koja je prčija Štimca i mamića?
jebote kolko sam se bojao ovog Štimca nakon tekme u Maksimiru protiv Makedonije, kad ono repka SKUPLJA BODOVE. Da ga **** nemremo se više požaliti...
Još kad vidim kako Srbija igra!
Šta sad kažete na Belgiju? Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Dobro odigrano, 3 boda s jako neugodnog gostovanja, samo ove prilike na kraju utakmice se moraju zabijati jer smo mogli biti kaznjeni za to..
Wales u utorak, ako se ne varam Corluka i Vukojevic nemaju pravo nastupa.Kako god,pobjeda ne smije izostati !
Wales u utorak, ako se ne varam Corluka i Vukojevic nemaju pravo nastupa.Kako god,pobjeda ne smije izostati !
Zadnja izmjena: starmo94, dana/u 12 okt 2012, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
U utorak moramo pobjedom protiv Walesa potvrditi ova 3 današnja boda iz Skoplja
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Sammir sa par poteza pokazao da je trenutno igrac za repku,to sto nije rođeni Hrvat jeste problem ali takav je modreni nogomet,kako bilo da bilo je sam zadovoljan,dva pogotka i 5,6 odlicnih akcija i sansi protiv cvrste Makedonije nije mala stvar,lakse nam je bilo nego na Maksimiru,niti jednom nisu gubili glavu a Makednonci nisu imali ozbiljniji napad sem gola onoga lika iz Maribora!
Belgija 7
Hrvatska 7
Srbija 4
Ja happy!
Belgija 7
Hrvatska 7
Srbija 4
Ja happy!
Štimac:" Iskreno se nadam se da će nekima doći iz guzice iz glavu i da će početi navijati za hrvatsku reprezentaciju na pravi način"anton 1983 je napisao/la:DEAN!!!!
Kako sad da se veselim ovoj momčadi koja je prčija Štimca i mamića?![]()
Još kad vidim kako Srbija igra!Šta sad kažete na Belgiju?
Hrvatska reprezentacija dozivaljava sto i Dinamo,sto si uspjesniji narod vise "ser-e" po tebi,tako je to u republici Hrvatskoj i opcenito na balkanu !
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne, nego Srna i Vukojevic. Al shvatam pogresku, oce to kad pratis rezultati comstarmo94 je napisao/la:Dobro odigrano, 3 boda s jako neugodnog gostovanja, samo ove prilike na kraju utakmice se moraju zabijati jer smo mogli biti kaznjeni za to..
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- inacefindecko
- Kontakt:
što zvižde sammiru, nisam upućen?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.