Cuj mi nismo pobjedili vas proce stoljece, pa kolega iz sanCazina dobili ste nas od zadnje 6 utakmice 3 puta i vi se digli u nebo, pa vi se nemozete porediti sa nama ni po cemu, de mi samo nadji jedan dobar razlog po cemu se tvoja krajina moze porediti sa jedinstvom, pa covjece niste PL vidjeli 2 puta u svojoj "bogatoj" istoriji i vi nesto pricate, vama kad jedinstvo dodje to je praznik u cazinu, jedinstvo je zadnje 4-5 godina u losoj situaciju kako sa financijama tako i sa upravom kluba koja nije radila svoj posao kako treba, pa ni sad kad je jedinstvo jedna prosjecna ekipa u ovoj liga ali opet ta prosjecna ima sanse za sami vrh ove lige, vi niste bolji od nas, zanima me samo kad cete dozivjeti to da budete bolja ekipa i da budete u PL ne u vrhu ali sredina tabele, necete nikad jer svima ste poznati ovdje kao ekipa 3 za 3 gdje vas ljudi sprdaju po forumu vec dugo. Na kraju samo da napomenem te mozda si zaboravio u krajini zadnje 3-4 sezone igra najmanje po 5-6 igraca iz jedinstva, slaba vam je skola nogometa, slabe selekcije, infrastruktura, navijaci... itd itd itd... dakle samo mi reci po cemu se mozete porediti sa nama, kazem ti vama je praznik kad igrate jedinstvom htjeo ti to priznati ili ne, dok je za razliku od vas nama ta utakmica jedna obicna, mi smo se radovali utakmicama sa zeljom, sarajevom, celikom a ne sa vama. Cesto nas spominjete i uzimate u usta i sta to moze biti nego kompleks, smeta vam jedinstvo i vama i krajisniku jer je najbolji i najveci klub na kantonu, mrzite nas samo ne znam zbog cega, koji je povod tome, voljeli bi biti kao jedinstvo ali to nikad necete moci biti a ni postici ono sto je jedinstvo postiglo, igranjem u evropi, prvo mjesto u PL 2000 god !!! I pogledaj medjusobne duele u 1 ligi te premir ligi BiH !!FKKC1932 je napisao/la:Nevjerovatno je kako za činjenice i ono što se vidi Bišćani odmah krive komplekse. Kakvi kompleksi ljudi, o čemu vi pričate? Niste nas pobijedili ufatiće se jedno stoljeće, ako ne i više. O kakvim kompleksima pričate? Prikovani ste za sredinu Prve lige već sezonama za razliku od Krajine, šta hoćete, kompleksi od čega?
Pa prvo lopta nije prešla liniju (vidi se i po reakciji igrača Jedinstva) a drugo ovo je bio čist ofsajd što ja nisam ni primijetio.
Ali nema veze, idemo udariti suca u facu i dobiti crveni i kad neko skrene pozornost na to - to nije ništa nego kompleksi.
Kakvi kompleksi? Od čega? Zbog čega?
http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... /2/163/489" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... /2/150/487" onclick="window.open(this.href);return false;