Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
JoeCelt
-
Kontakt:
GRCKA - BiH FACE TV -
kompletan prenos
Kod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/1822986638/pred%20tekmu%20Grcka-BiH.ra
https://rapidshare.com/files/4261656101/Grcka-BiH%20%20%201.poluvrijeme.ra
https://rapidshare.com/files/2251356249/Grcka-BiH%20%20%202.poluvrijeme.ra
https://rapidshare.com/files/4047164671/poslije%20tekme%20Grcka-BiH.ra
video pokrenuti u RealPlayer-u
http://www.real.com/
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Ako Pjanić bude igro protiv Litvanije, znači da će Stevanović opet na klupu.Šteta volio bih ga vidjeti od prve minute.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
jasko_juve
-
Kontakt:
Postao/la jasko_juve » 12 okt 2012, 23:41
Rios je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ne znam koji vam je qrac i to napadanje na Vranjesa..Samaras ga faulirao dva puta kad je bilo opasno kod naseg gola,sudija nije svirao..momak je spasio 90 % gol kad je uklizao pred kraj,to sutite..da Dzeko nije DZEKO, i da ga veceras gledate prvi il drugi put u repki kao Vranjesa rekli bi ovaj nije nizasta,kloc,stozina,veze on nema,e moj Safete itd..Smijesni ste,momak je odigrao odlicnu utakmicu kao i citav odbrambeni red..Ibisevic,Misimovic i Dzeko su zakazali..to je to..p.s. Begovic BOG i batina..
Cuj odlicnu utakmicu..Vela havle..Nek on spasava golove,al sto dalje od repke..

momku je 22 godine,prirodna pozicija mu je desni bocni,kiksao je danas dva puta i to pod ociglednim faulom sto je sudija pustio,spasio par zeznutih akcija,uklizao pred kraj,da nije sad bi pljuvali po svima sto su izgubili..momku treba podrska a ne pljuvat ga nakon nekih gluposti..ne mogu da vjerujem..eto nek su Ibisevic,Dzeko,Misimovic i Lulic odigali veceras dobro,vidim ne spominju se oni koliko Vranjes koji igra mozda trecu,cetvrtu tekmu..
Zadnja izmjena:
jasko_juve, dana/u 12 okt 2012, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 12 okt 2012, 23:42
Opet se pokazuje da je Pjanke srce ekipe i da bez njega ništa ozbiljno kroz sredinu napraviti ne možemo. Za nadati se da će igrati protiv Litvanije.
-
Alfa_Muzijak
-
Kontakt:
Postao/la Alfa_Muzijak » 12 okt 2012, 23:44
@edox Ti pasa blage veze nemas. Ne moze ni Modric sjediti na klupi iako ne igra. Ocito neke stvari ne shvatas.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
edoox
-
Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:Rios je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ne znam koji vam je qrac i to napadanje na Vranjesa..Samaras ga faulirao dva puta kad je bilo opasno kod naseg gola,sudija nije svirao..momak je spasio 90 % gol kad je uklizao pred kraj,to sutite..da Dzeko nije DZEKO, i da ga veceras gledate prvi il drugi put u repki kao Vranjesa rekli bi ovaj nije nizasta,kloc,stozina,veze on nema,e moj Safete itd..Smijesni ste,momak je odigrao odlicnu utakmicu kao i citav odbrambeni red..Ibisevic,Misimovic i Dzeko su zakazali..to je to..p.s. Begovic BOG i batina..
Cuj odlicnu utakmicu..Vela havle..Nek on spasava golove,al sto dalje od repke..

momku je 22 godine,prirodna pozicija mu je desni bocni,kiksao je danas dva puta i to pod ociglednim faulom sto je sudija pustio,spasio par zeznutih akcija,uklizao pred kraj,da nije sad bi pljuvali po svima sto su izgubili..momku treba podrska a ne pljuvat ga nakon nekih gluposti..ne mogu da vjerujem..eto nek su Ibisevic,Dzeko,Misimovic i Lulic odigali veceras dobro,vidim ne spominju se oni koliko Vranjes koji igra mozda trecu,cetvrtu tekmu..
Ogi je Tito! U 2pol je pokazao klasu.
-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:Monolog je napisao/la:Siguran sam da će nam Grci na Bilinom Polju zadati 3x više problema negoli večeras.
I u ovome lezi citav problem. Ali to ce neki shvatiti malo prekasno.
Istina. I sam mislim da je protiv velikih (sa ili bez znaka navodnika) ekipa uvijek lakse igrati na strani negoli na domacem bunjistu. Ako Safet i ekipa budu toga u potpunosti svjesni lakse cemo zaobici taj problem.
ramiral je napisao/la: Došli po bod i uzeli ga...
Taman!
Vom Jäger zum Gejagten
-
samocelik
-
Kontakt:
Opet smo u utakmicu ušli ko **** i bez muda.Nismo smjeli faula napraviti 15 minuta kako treba.

Tako je bilo i u Portugalu pa smo dobili 6 komada,a da je Gekas kojim slucajem bio preciznij bilo bi slicno
Može i mora biti bolje
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
BenjooJutub
-
Kontakt:
Postao/la BenjooJutub » 12 okt 2012, 23:46
Odigrali smo lošu utakmicu, uzeli smo bod Grcima u sred Atine. Dokaz da smo velika ekipa.
-
LarryDavid
-
Kontakt:
Postao/la LarryDavid » 12 okt 2012, 23:46
edoox je napisao/la:
Ogi je Tito! U 2pol je pokazao klasu.
tako je...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
-
kokakolas
-
Kontakt:
Rezultat fenomenalan. Igra katastrofalna.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la:Odigrali smo lošu utakmicu, uzeli smo bod Grcima u sred Atine. Dokaz da smo velika ekipa.
Nisam gledao utakmicu zbog nekih obaveza ali i meni to izgleda tako. Bod protiv najvecih konkurenata na njihovom terenu je odlican rezultat pa neka prica ko sta hoce.
-
edoox
-
Kontakt:
Alfa_Muzijak je napisao/la:@edox Ti pasa blage veze nemas. Ne moze ni Modric sjediti na klupi iako ne igra. Ocito neke stvari ne shvatas.
Drago mi je da si ti tu, da me prosvjetlis! Kakve veze Modrić ima sa temom?! E neka te, oraspolozio si me.
-
ANTIFA !
-
Kontakt:
Dobar je bod na vrucem gostovanju .
Misljenja sam nekog da smo mogli dobiti ovakve Grke , ali sta je tu je .
Litvanija mora pasti

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Cartman
-
Kontakt:
Za Litvaniju izbacit Zahirovica i Medunjanina, ubacit Stevanovica i Pjanica. Medunjanin ne moze igrat pored Pjanica i tu nema puno price, a volio bi da Stevanovic igra umjesto Zahirovica jer stvarno nema potrebe za cistog destruktivca u takvoj utakmici. Neka Sejo igra u vezi. Mozda dat priliku i Zukanovicu, iako mislim da je Ognjen bio odlican u drugom poluvremenu. Znaci:
Beg
Mujdza - Vranjes/Zukanovic - Spaha - Lulic
Stevanovic - Pjanic - Salihovic - Misimovic
Dzeko - Ibisevic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Sheyi
-
Kontakt:
Pobedimo 8:1, pa opet ima nezadovoljni.
Sada odigramo u gostima 0:0 protiv ekipe koja u 29. utakmica ima 3. poraza, da je moglo bolje bilo bi yebem ga.
Napredujemo.

-
Alfa_Muzijak
-
Kontakt:
Postao/la Alfa_Muzijak » 12 okt 2012, 23:52
edoox je napisao/la:Alfa_Muzijak je napisao/la:@edox Ti pasa blage veze nemas. Ne moze ni Modric sjediti na klupi iako ne igra. Ocito neke stvari ne shvatas.
Drago mi je da si ti tu, da me prosvjetlis! Kakve veze Modrić ima sa temom?! E neka te, oraspolozio si me.
Pa reko sam ti. Ocito neke stvari ne shvatas.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
NeToBoLa
-
Kontakt:
BH430 je napisao/la:nema nista bez Pjanica
To je to. Sve što smo pokušali bilo je preko krila koja nisu imala snage ni za šta. Fali Pjanić nevjerovatno Miske prespor za bilo šta, ali eto možemo opet biti zadovoljni. I bolje rangirane reprezentacije su glat gubile u Grčkoj, a mi smo uzeli bod. Sad se okrenuti utakmici protiv Litvanije i ne dati im ni boda da ponesu nazad kući. Na tim utakmicama se lomi sve.
Who dares, wins !
-
tyler durden
-
Kontakt:
Postao/la tyler durden » 12 okt 2012, 23:53
Bod je odlican. Cestitke nasim.
Nadam se samo da ce se par njih probudit do utorka.

-
RODJENI34
-
Kontakt:
Po meni bod je dobar po razvoju stvari na terenu, ali bod za ukupan plasman nam ne znaci nista. Pa nismo pobjediili ima 8 godina neku vecu reprezentaciju, a ako njih ne pobjedjujemo nista od plasmana na prvenstva cista matematika. Nemojte sada prizivati Pjanica igrao i on mnogo utakmica pa nismo ni s njim pobjedjivali. Nas najveci problem je sto kao ekipa ne znamo odreagirati kad nam zaustave Misketa jer je on mozak ove ekipe, recite mi samo jednu utakmicu kad je on blistao da nismo pobjedili. A on ocito ne zna igrati kad ga udvajaju, a Pape to sve olakse katastrofalnom taktikom, gdje jedinog igrac koji mu iz nicega moze zabiti salje na bok 60m udaljen od gola. Zar nije korisnije tu staviti nekog ko ce se snaci tu bolje. Ovako je igrao sa 2 spice samo na papiru. presmijesno. Po meni Spaha i Sejo najbolji, a Sejo pokazuje da je jedan od najkolmpletnijih nasih igraca. a Dzeko definitivno ,ora promjeniti pristup kada igra za repku jer nije isto igrati za repku i city gdje i ne moras puno se truditi a opet ces dobijati lopte, ovdje on mora najvise potegnuti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []