Zlatan Bajramović

Željovac
Kontakt:

Re: Zlatan Bajramović

Post Postao/la Željovac » 12 okt 2009, 19:43

Zlatan Bajramović je GIGANT i najiskrenije se nadam da će što prije upasti u prvih 11. Prekvalitetan je da ne bi igrao makar pola sata, u situaciji gdje Muratović i Rahimić imaju poveći kredit, koji su zaslužili.
Zlatan je pretprošlo kolo igrao svih 90 minuta protiv Stutgarta, što milion posto ne bi da nije savršeno kondiciono spreman. Kolo prije toga je igrao 75 minuta, dok je prije toga redovno ulazio s klupe. Muratović i Rahimić zajedno nisu k'o Zlatan! Šteta što su mnogi to zaboravili, ali biće podsjećeni ubrzo aBd!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 okt 2009, 19:48

hooligan_SA je napisao/la:Bajramovic ima pravo. Pa meni stvarno nije jasno kako umjesto njega moze igrat onaj Muratovic!!! :roll: :evil:

Covjek igra u Bundesligi, i izmislio je fudbal za Muratovica, jer je univerzalac i dobro radi nazad, kao sto je i veoma siguran s loptom, vrijedan je, a o brzini da ne pricam. Samo se sjetim onog nesmetanog dodavanja lopte Muratovica Estonskom igracu direkt u noge, kad smo skoro popusili gol. Al' hajd...nadam se da ce Chiro sto se ove pozicije tice doci pameti :idea:
Na ostatatak postave mu ne zamjeram, iako bih vise volio vidjeti Pjanica od pocetka nego Ibricica (ne samo kad ovaj ima kartone).
eh jadan si ti covjece..... svaki igrac je dobar na svoj nacin.... ja stvarno volim bajramovica kao igraca i kao covjeka i volio bih da igra bar poluvrijeme......ali i Muratovic je igracina... i nemoj biti smjesan jer nije sigurno bajramovic izmislio nogomet za muratovica... murat je imao gresaka u estoniji ali otvori malo oci i gledaj kako se krece i pokriva igraca do ima snage a to je do 60 min i onda ga treba mjenjati....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2009, 19:52

Možemo mi ovdje pisati šta hoćemo, ja garantujem kad bi nas 10 sjelo da napravi sastav da bi svih 10 bilo različito. Ćiro je taj koji određuje ko će igrati i zdravo. Mi da to znamo raditi bolje od njega onda bi mi sjedili na njegovom mjestu. Dokle god ima rezultate ne treba nešto posebno da pametujemo, kad izgubi možemo napisati šta je naše mišljenje o tome zašto je izgubio i, eventualno, koji igrač nije zadovoljio i ko bi bio bolji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 12 okt 2009, 20:32

Bajramovic bio otisao u Vitez a ono ispade da je napustio reprezentaciju i otisao za Njemacku, pa ljudi jeli to nekome u interesu da napravi raskol u reprezentaciji, igramo dobro i imamo rezultate, izgleda da pojedincima se to nesvidja pa hoce da ovo raskopaju.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 okt 2009, 20:45

Cuj Vitez :o
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

makas
Kontakt:

Post Postao/la makas » 12 okt 2009, 21:39

Ljudi ne znam dali je Bajramovic bio u Vitezu ili jeli uopce bilo problema. Al je jasno ko dan da je on izmislio fudbal za Muratovica. Shvatam ja da Muratovic igra dok Bajramovic ne bude spreman ali sada kada je spreman 100% a da ne dobije ni minutu je smijesno. Nadam se da ga je ciro ostavio da odigra cijeli mec protiv Spanije i da je to osnovni razlog.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 okt 2009, 21:44

makas je napisao/la:Ljudi ne znam dali je Bajramovic bio u Vitezu ili jeli uopce bilo problema. Al je jasno ko dan da je on izmislio fudbal za Muratovica. Shvatam ja da Muratovic igra dok Bajramovic ne bude spreman ali sada kada je spreman 100% a da ne dobije ni minutu je smijesno. Nadam se da ga je ciro ostavio da odigra cijeli mec protiv Spanije i da je to osnovni razlog.
moze i to bit a i ne bit...ja mislim da on nije mogao igrat svih 90min jer je bio povrijedjen i ne bi mogao izdrzat...vidimo da i u Frankfurtu ulazi pred kraj,ja mislim da ga je trebao uvest zadnjih 15 min. jer je zasluzio kao covjek,kao igrac koji je dao svu svoju snagu za repku, ali abd bice kasnije bolje kada ce Pjanic i ostali malo vise dobivat minutazu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 12 okt 2009, 22:07

vrebac86 je napisao/la:
hooligan_SA je napisao/la:Bajramovic ima pravo. Pa meni stvarno nije jasno kako umjesto njega moze igrat onaj Muratovic!!! :roll: :evil:

Covjek igra u Bundesligi, i izmislio je fudbal za Muratovica, jer je univerzalac i dobro radi nazad, kao sto je i veoma siguran s loptom, vrijedan je, a o brzini da ne pricam. Samo se sjetim onog nesmetanog dodavanja lopte Muratovica Estonskom igracu direkt u noge, kad smo skoro popusili gol. Al' hajd...nadam se da ce Chiro sto se ove pozicije tice doci pameti :idea:
Na ostatatak postave mu ne zamjeram, iako bih vise volio vidjeti Pjanica od pocetka nego Ibricica (ne samo kad ovaj ima kartone).
eh jadan si ti covjece..... svaki igrac je dobar na svoj nacin.... ja stvarno volim bajramovica kao igraca i kao covjeka i volio bih da igra bar poluvrijeme......ali i Muratovic je igracina... i nemoj biti smjesan jer nije sigurno bajramovic izmislio nogomet za muratovica... murat je imao gresaka u estoniji ali otvori malo oci i gledaj kako se krece i pokriva igraca do ima snage a to je do 60 min i onda ga treba mjenjati....
Upravo u tom grmu lezi zeko. Defenzivni vezisti moraju imati snage za 90, pa i 120 minuta (na SP, ili u produzetcima u barazu :lol: )jer rijetko koji trener u modernom fudbalu mjenja tog igraca za vrijeme utakmice, osim ako se ne popusi gol, pa se mora gurati ofenzivniji umjesto njega. Citava takticka disciplina ekipe zavisi od tog igraca, i ne moze se svaki put umjesto Muratovica uvoditi neko drugi zato sto on nema snage. Nemoj me pogresno shvatiti, cijenim Muratovica i njegove defanzivne sposobnosti, ali je Bajram puno raznovrsniji prema protivnickom golu, a o lucidnosti da i ne pricam.
Na kraju krajeva, kad u barazu budemo igrali na strani, moracemo se branit, htjeli to mi ili ne. Usput, tu se pribojavam nasih previse ofenzivnih bocnih igraca, jer ce biti primorani igrati u odbrani (na sto bas i nisu navikli), sto znaci da naprijed ostaju samo Miske, Vedo i Dzeko. Misketu treba jos jedna dodatna stanica na sredini terena, neko ko moze i povuci, a i cuvati loptu, a bogami i proigrati napadace. O ugrozavanju protivnickog gola i ne pricamo. Bajramovic ce tu biti kljucan igrac, i mislim da ce igrati pored Rahimica (koji ce takodjer biti primoran da uglavnom brine o protivnickoj 10-ki) u te dvije utakmice. Treba Zlaji dati 80 minuta protiv Spanije i vidjeti kako harmonira sa Misketom. Ja mislim da nas nece razocarati. Decko je igracina i otkad ga je Schalke prodao, tu je i zapoceo njihov pad. :ugeek:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2009, 22:44

Lezo zeko ili druga zivotinja oprostaj Muratovica ce biti akobogda poslije svjetskog prvenstva.
Do tada ugodno gledanje zeli vam Mikado cokolada direkt iz konzuma :mrgreen:
Bajro je najbolji od svih nasih vezni defanzivaca ali covjek u tri godine odigrao deset tekmi.Zato budite normalni,mislim probajte biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 12 okt 2009, 22:58

lejla je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:I ja sam u Osnovnoj Skoli(2-3 razred) uvek hteo da igram u prvoj postavi, a ucitelj mi retko kada davao sansu, gotovo nikada. :? Tako mi je krivo bilo, tada, ali kako sam odrastao shvatao sam da je Plavi (momak koji je igrao na mojoj poziciji) bio pravi igrac za nas razred, a ucitelj taj koji odredjuje ko ce igrati, a ko klupu grejati. Kasnije sam shvativsi da je Plavi zakon za mene "molio" nastavnika Fizickog vaspitanja da budem "univerzalac" u timu samo da bih zaiigrao u prvih 5+golman, a nastavnik je govorio da ce me pred kraj ubaciti, ako nam rezultat to bude dozvoljavao. :x Eeeh, da naglasim i ovo, Plavi nikada nije igrao u prvoj postavi kada nije bilo ucitelja/nastavnika u prisustvu, jer sam ja bio jaci. 8-)

Bajramovicu, ako citas prepoznaj se!
brate, jesi ti lomio prste u drugom osnovne??? :lol: :lol:
Da, lomio sam prste, ali na ruci. :D Ortakinjo, poenta ove price je da se uvek mora znati ko je sef, a ko igrac! U kuci gde nema reda, nema ni napretka. Da nije bilo hijararhije i ovaj bi kvali ciklus prosao kao da ga nije ni bilo.

Kapiras?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2009, 23:00

Zlatan nema pravo da se ljuti. Ono što je uradio u Belgiji je bilo prelijepo, ali ipak u zadnje dvije sezone nije skupio ni pet nastupa na svoju ekipu, tako da nema mjesta u prvih 11 reprezentacije. Poredjenja radi, Stilic i Pjanic su glavni igraci svojih ekipa, pa opet meceve gledaju s klupe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 okt 2009, 23:12

Po meni je Bajramovic mnogo bolji od Muratovica ali i Rahimica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2009, 23:16

Jeste Tarik, bolji je, ali samo kad je spreman i kad ima utakmice u nogama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 12 okt 2009, 23:19

Virtu4l je napisao/la:Jeste Tarik, bolji je, ali samo kad je spreman i kad ima utakmice u nogama.

od Muratovic je uvijek bolji ali brate mili mijesamo babe i zabe prvo rahimic i bajramovic nisu isti tipp igraca a drugo mislim da bi se odlicno nadopunjavalia sto se tice koje bolji niko se ne moze porediti sa rahimicem sto se tice zadataka zadnjeg v eznog igraca u odbrani, dok je bajramovic bolji u ofanzivi.
U ime Gospodara...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 okt 2009, 23:19

Virtu4l je napisao/la:Jeste Tarik, bolji je, ali samo kad je spreman i kad ima utakmice u nogama.
Tako je! ;)

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 13 okt 2009, 10:46

Po meni je Zlaja kad je zdrav naš najbolji igrač, a meni pored Misketa i najdraži........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 okt 2009, 10:59

Meni je Bajramovic najdrazi igrac nase repke,al u ovom trenutku Muratovic i Rahimic su puno ispred njega. Bio je odsutan gotovo 2 godine,pa i sad kad je poceo igrati,opet ima nekih problema... trebati ce jos dosta vremena da on bude u pravoj formi. A sto se tice Muratovica,stvarno pricate gluposti. Vidjelo se protiv Turske kako smo izgledali kad je on izasao iz igre.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 okt 2009, 11:03

ja sam siguran u jedno - Zlatan je sa Spahom vodja nase reprezentacije.
Osim toga, on je sa Barbarezom bio alfa i omega nase repke.
Isto tako, svojim nastupima, golovima i igrom srcem je zasluzio da igra.
I vjerujem da ce ga ciro i uvrstiti vec sada protiv spanije, a u barazu sigurno.
On je ipak jaci od Muratovica, i fizicki i tehnicki.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 okt 2009, 11:09

ciro daj zlatanu priliku protiv spanije...covjek je veliki borac..i vjeruj mi da nece nikad podbacit...
jedva cekam sutra da vidim tandem miske,pjana...akoo se oni sloze uhh bozee moj nemoze nam oda niko k+nista..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 okt 2009, 11:19

ackeey je napisao/la:ja sam siguran u jedno - Zlatan je sa Spahom vodja nase reprezentacije.
Osim toga, on je sa Barbarezom bio alfa i omega nase repke.
Isto tako, svojim nastupima, golovima i igrom srcem je zasluzio da igra.
I vjerujem da ce ga ciro i uvrstiti vec sada protiv spanije, a u barazu sigurno.
On je ipak jaci od Muratovica, i fizicki i tehnicki.
kondiciono možda jeste zbog razlike u godinama ali fizički bi ga Muratović pojeo :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.