FIFA 13

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

LarryDavid
Kontakt:

Re: FIFA 13

Post Postao/la LarryDavid » 12 okt 2012, 15:34

MrAmani96 je napisao/la:pita me jesam li ista poj.ebo... kakav je to savjet?
Pa covjek te podsjeca da ima i drugih stvari u zivotu, a i nogometna virtualna karijera bit ce ti uspjesnija ako malo promjenis aktivnosti...

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 12 okt 2012, 16:21

http://www.moddingway.com/file/27908.html

evo ga modding 0.8 izasao

ne morate imati verzije prije 0.8 da biste napravili ovaj update, ovaj je sveoubuhvatan ;) moj savjet- kad budete to instalirali - uradite opinion 1 iz read me fajla- laksi je, dodaje:

Version 0.8 changelog
Licensed kits and badges for : Figueirense, Portuguesa, Palmeiras, Náutico, Sport Recife, Ponte Preta, Gil Vicente, Legia Warszawa
Added licensed teams names ( v 0.8 ) - Only for English Language
Added adboards : EPL, FA Cup, Champions League, FIFA World Cup, Generic
Added faces ( check on players.lua file )
Added tattoos by Rob Kenshin

Version 0.7 changelog
Licensed kits and badges for : Vasco da Gama, Botafogo, Atlético Goianiense, CS Marítimo, .
Added leagues logos.
Added leagues names and licensed teams names ( v 0.7 ) - Only for English Language
Added Revolution Mod by scouser09 http://www.fifa-infinity.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Version 0.6 changelog
Licensed kits and badges for : Internacional, Hungary, Switzerland, Finland, Perú, New Zealand, Cameroon, Cote d'Ivoire, South Africa, Egypt and Slovenia.
Fixed Bugs.

Version 0.5 changelog
New licensed teams : Russia and Bulgaria.
Updated collars, numbers for other teams.

Version 0.4 changelog
Brazil, Colombia, Chile, Romania, Poland, Uruguay National Teams and Napoli Licenced Home and Away Kits and Official Badges.
Full compatible with Online Mode.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 okt 2012, 16:31

Kako da normalno centriram napadaču kad idem po boku? Uvijek ali baš uvijek probijem fino bok i nabacim i on naravno preskoči napadača i centrira liku na vrh šesnaesterca..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 12 okt 2012, 16:33

LarryDavid je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:pita me jesam li ista poj.ebo... kakav je to savjet?
Pa covjek te podsjeca da ima i drugih stvari u zivotu, a i nogometna virtualna karijera bit ce ti uspjesnija ako malo promjenis aktivnosti...

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Cuj promijenim aktivnosti hahahah :lol: ... ja sam ono napisao da za.je.bavam, ali vidim da nemas humora... pa ti neznas ni ko sam, a pricas da se promijenim. Ponasas se kao neki "profesor" ali inace si mali balavac.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 okt 2012, 17:59

slika
Rooney badass

simo95
Kontakt:

Post Postao/la simo95 » 13 okt 2012, 09:59

E ljudii de nekk postave link ili da mi neko posalje u pp link da skinem fifu nmg nikako nac ispravan link :((

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 13 okt 2012, 12:45

Jel neko zna o ovome šta ovako da mi neko tamo kupi original cd fifa 13 , i da mi samo onaj "original kod posalje za aktivaciju da mogu online igrati" i da ja to mogu ukucati na svoju fifu koju sam skinuo sa neta pirate baj, vajda me razumijete . siguran sam u to da moze samo ako neko zna objasniti detaljno za aktivaciju toga . Hvala vam . :ugeek:

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 13 okt 2012, 13:42

Toxicity je napisao/la:Kako da normalno centriram napadaču kad idem po boku? Uvijek ali baš uvijek probijem fino bok i nabacim i on naravno preskoči napadača i centrira liku na vrh šesnaesterca..
Pa samo probiješ bok do linije gol auta i samo pritisnes "a" ili "krug" i strelicom upravis u 16 metara . teško je jer je i realno tako da tesko centriras al to sto se tebi desava mozda previše drzis krug ili a... meni to nije problem vjezbaj malo :)

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 13 okt 2012, 17:38

Jeli ko rjesio problem sa chrash dump-om ako jest neka mi objasni na pp

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 13 okt 2012, 18:14

zenicanin je napisao/la:Jeli ko rjesio problem sa chrash dump-om ako jest neka mi objasni na pp
Ovdje su ti rješenja za većinu problema.

http://www.fifa-infinity.com/fifa-13/fifa-13-bug-fixes/" onclick="window.open(this.href);return false;

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 13 okt 2012, 19:35

Nisam znao gdje da napisem pa evo ovdje: Potreban mi je installation password za FIFA Manager 2013 citav dan trazim po netu i nista ako neko zna .....

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 okt 2012, 19:36

kecanovic5 je napisao/la:Pa samo probiješ bok do linije gol auta i samo pritisnes "a" ili "krug" i strelicom upravis u 16 metara . teško je jer je i realno tako da tesko centriras al to sto se tebi desava mozda previše drzis krug ili a... meni to nije problem vjezbaj malo :)
Ma nigdje veze su napravljeni centaršutevi, ne kažem da svaki treba gađati trepavicu, ali ako je igrač sam i nitko ga ne napada trebao bi vala napadača pogodit. Ovako je centrira kao da je vjetar pogura i odnese je u gol aut :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 13 okt 2012, 19:46

Ma nemoguce meni to nikad nije tako iako sam centrirao hiljadu puta svom napadacu i tako najcesce padaju golovi jer su sada napravili jednakost izmjedu napadaca i obrambenog igraca 50 - 50 je u skoku sada :D sve zavisi kako se ti kreces kada ti je upucen centarsut , al ti govoris da prebacis sve stvarno ne znam sta je onda mislim da je do tebe . Men se to ne dešava 8-)

Jel upoznat neko : Jel neko zna o ovome šta ovako da mi neko tamo kupi original cd fifa 13 , i da mi samo onaj "original kod posalje za aktivaciju da mogu online igrati" i da ja to mogu ukucati na svoju fifu koju sam skinuo sa neta pirate baj, vajda me razumijete . siguran sam u to da moze samo ako neko zna objasniti detaljno za aktivaciju toga . Hvala vam .

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 13 okt 2012, 23:53

Skinuo sam fifa 13 reloaded, trebam li sad skinuti crack? kako da krekujem?
TREĆI PUT ČASTIMO

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 okt 2012, 00:25

kako da instaliram fifu :S
otvorim ono sto sam extract i otvorim file instaler i odaberem c/program file i onda mi izbaci ovo Extracting game files
The system cannot find the file specified
:S sta da radim ??

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 14 okt 2012, 01:36

arelinho je napisao/la:kako da instaliram fifu :S
otvorim ono sto sam extract i otvorim file instaler i odaberem c/program file i onda mi izbaci ovo Extracting game files
The system cannot find the file specified
:S sta da radim ??
Moras skinuti deamon tools i preko toga pokrenuti tu instalaciju i prije toga instal stavi u browse ono tj ... ovako ti stoji stavi lokal disc c i to :)

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 okt 2012, 09:16

Znaci sve instaliran i onda mi izbaci ovo:

Installation path: C:\Program Files\FIFA 13
Extracting game files
Extractor exited with code = 1
Installation path: D:\\FIFA 13
Extracting game files
Files were extracted successfully
Installing game prerequisites, please wait ...
Installer exited with code = 0
Installation completed

Nakon toga mi govori da mi fali neki origin i da ponovo instaliram igricu . Pomoc?
TREĆI PUT ČASTIMO

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 14 okt 2012, 09:39

borac_sampion je napisao/la:Znaci sve instaliran i onda mi izbaci ovo:

Installation path: C:\Program Files\FIFA 13
Extracting game files
Extractor exited with code = 1
Installation path: D:\\FIFA 13
Extracting game files
Files were extracted successfully
Installing game prerequisites, please wait ...
Installer exited with code = 0
Installation completed

Nakon toga mi govori da mi fali neki origin i da ponovo instaliram igricu . Pomoc?
Sada nadjes krek i kopiras sve iz kreka u folder game , zatim pokrenes igricu iz tog foldera :) tj pokrenes taj krek . to bi bilo ti :D

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 okt 2012, 09:58

hvala
TREĆI PUT ČASTIMO

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 14 okt 2012, 10:37

Eh ovako fifa radi s tim nemam problema sve je udure tu vec me interesuju kontrole tj kako mogu naštimati da mi LS tj onaj gumb kad gledamo ocjene igračima i izvodimo driblinge..itd bude na desnom analogu jer tu treba da bude po nekom pravilu ja odem u kontrole da namjestim al tu uopšte ne postoji tipka LS koju bi ja ubacio na đojstick.aa kad dođem u formaciju dolje u upustvu piše pritisni LS kao da bih vidio profil igrača e kako to da namjestim i da li to ima veze sa đojstikom jer đojstik je jedan od onih sto se na kilu uzimaju et ako znate na sta mislim.pa et ako ko zna nek odg ako može unaprijed hvala.
našao sam rješenje :D
Zadnja izmjena: drughi, dana/u 14 okt 2012, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.