Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 okt 2012, 11:02

Alipasino je napisao/la:U ovoj grupi prvi ce bit Slovaci a mi i Grcka borba za 2 mjesto.
Sta kaze Pape ako nedamo gola izgubicemo e moj Pape veze ti nemas.
Smanji ba drogu , nevalja . baci to :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 okt 2012, 11:06

Svi govore kako je Vranjesa trebalo izbaciti na poluvremenu a niko ne spominje kako spasi Ogi cist sut u drugom poluvremenu i da se znacajno popravio. Kakav bi hazarderski potez bio ubaciti momka koji nije igrao a izbaciti Ogija i srusiti mu iole samoppuzdanja koje je imao. Bod kao kuca. Idemo pobijediti Litvaniju i nadati se nerijesenom Slovaka i Grka
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 okt 2012, 11:08

Gledam sinoc mec i kontam, kako to odigrasmo 6 utakmica i da ni jednom nismo uspjeli dobiti. Evo u ovoj zadnjoj eri uspjeli smo 2 remija izvuci otkako su nas u svijetu okarakterisali kao najjace do sada.

I gledam sinoc i kontam:
Jednostavno nam ne leze. Grci imaju svoj stil igre gdje vecina reprezentacija ne moze da im zabije gol, izmedju ostalog i mi. Kazu granitna odbrana. I jeste...ali zasto je to tako?
Svaki dribling, svaki zracni duel, svaki pokusaj pretrcavanja igraca sa loptom je totalni neuspjeh.
Sve sto protiv grka moze da prodje su kratki pasovi, ubacivanje u prazno bez lopte i ukrstavanje. Kada smo to uradili 2-3 puta izletili smo pred golmana. Sve ostalo smo gubili...Jedan na jedan ne prolazi i nije prolazilo mnogim jacim ekipama!
A posto mi gajimo taj stil igre, pretrcavanje po boku, dribling...onda dodjemo u situaciju da se Dzeko nije vidio, da Miske nije mogao predriblati, da Lulic nije mogao protrcati s loptom po boku...E zato mi njih nikad nismo dobili!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 13 okt 2012, 11:14

gringobih je napisao/la:Kratko jasno sa ovim selktorom mi nemamo sta traziti na nivou vecem od 3 sesira...

Samo mi nije jasno kako uspijeva onako iztumbati tim ...Kako je postao selktor uvijek su mu zamijene morale igrati na pogresnom mjestu plus jos pola tima koji vec igra na pogresnom mjestu... :(

Ibisevic unisten na desnom krilu :(
Salihoviceva kvaliteta i prema naprijed i prema nazad nisti se na mjestu beka :(
Vranjes sa onoliko kila ne moze ni u Kineskoj ligi biti stoper :(
Miske igrao drugog napadaca :(
Stevan ubacen na mjesto lijevog krila :(
Ibricic mu usao ko neki DM :(
Medunjanin izvan forme strater :(

Sve u svemu sa ovakvim strategom je bod ravan pobjedi...
ko da sam ja pisao ovaj post!!!
Volim te Bosno!!!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 13 okt 2012, 11:16

S obzirom da se u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo gleda prvo gol razlika mislim da mi od sinoc ovisimo sami o sebi. Puno bi nam znacilo da sad Slovacka - Grcka odigraju remi jer bi tim rezultatom Slovacka prakticno vec bila "daleko" od prvog mjesta. Mi bi trebali pobjediti kuci sve, te bi vjerovatno sebi mogli dopustiti i remi sa Grcima ako oni ne pobjede Slovacku 2 puta, a cisto sumnjam. Znaci sve pobjede do kraja protiv Litvanije, Latvije i Lithenstajna. Te 5 bodova protiv Slovacke i Grcke, trebali bi donijeti prvo mjesto. S obzirom kako smo igrali sinoc, bod ko kuca. Treba se zahvaliti Bogu sto nam je za nosioca grupe dao Grcku. Pa zamislite da smo sinoc s onakvom igrom igrali protiv Spanije, Holandije, Njemačke :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 okt 2012, 11:17

Svi dobri, bod je sasvim dovoljan. Vranjes sa iskustvom vise. Drugo poluvrijeme je odradio dobro.
Strah od Dzeke, Ibise, Lulica natjerao Grke da misle i na svoj gol. Tako da ne stoji ono sto je rekao Ciro da smo igrali bez tih igraca. Falio nam je Pjanic jedino.
Cestitke, odlicno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 okt 2012, 11:20

Sjajno bod osvojen idemo dalje jos je 7 tekmi ostalo. U utorak Litvaniju deremo.
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO

P.S Ovi "stručnjaci" sa ovog foruma nikad zadovoljni i vi se zovete navijači reprezentacije. Sramota kako da kazem se**nj*

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 okt 2012, 11:21

U utorak, uz nasa 3 boda, mislim da bi nam ipak vise odgovorala pobjeda Slovacke u utorak, nego remi. Koliko je to realno, ne znam, ali cinjenica je da bi nam onda Grci u martu dosli sa minus 3, te bi vec u martu imali sansu da eventualonom pobjedom izbacimo iz utrke najveceg konkurenta. Slovaci ce vjerovatno sami sebe izbaciti, nekim glupim kiksevima protiv Latvije, Litvanije, a i slucaju da se to ne desi, dvomec sa njima igramo u septrembru, gdje sigurno mozemo uzeti minimalno 4 boda.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2012, 11:27

ribery je napisao/la:U utorak, uz nasa 3 boda, mislim da bi nam ipak vise odgovorala pobjeda Slovacke u utorak, nego remi. Koliko je to realno, ne znam, ali cinjenica je da bi nam onda Grci u martu dosli sa minus 3, te bi vec u martu imali sansu da eventualonom pobjedom izbacimo iz utrke najveceg konkurenta. Slovaci ce vjerovatno sami sebe izbaciti, nekim glupim kiksevima protiv Latvije, Litvanije, a i slucaju da se to ne desi, dvomec sa njima igramo u septrembru, gdje sigurno mozemo uzeti minimalno 4 boda.
Sto god vise remija ovih kandidata za visok plasman to bolje za nas.
Pogotovo sto se prvo gleda gol razlika,a mi vec kud iakmo bolje kotiramo od ovih drugih.
Litvanija je isto oslabljena da bi ona vrlo lako mogla dobiti makar cvrku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 11:40

Slovaci su vec jednu remizirali i to nam ide u prilog i kada bi pobijedili grcku olaksali bi nam posao za 50 %. Mislim da oni nemaju kvalitete da se nose sa nama a ni sa grckom al prizeljkujem njihovu pobjedu a i nerijeseno bi bilo predobro.Nase je da igramo svaku utakmicu maksimalno i pobjedjujemo a grcka mora negdje kiksati to je pravilo nadam se da ce to biti na proljece u zenici.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 13 okt 2012, 11:47

Ja neznam kako neki mogu govoriti protiv Papeta i njegove taktike poslije sinocne utakmice. Ja prvi sam govorio da treba poceti sa Stevanovicem, ali evo sada govorim da pojma nemam o fudbalsoj taktici. Medunjanin je bio puni pogodak samo zato jer zna drzati loptu, a i u odbrani je bio dobar. Da je Stevanovic poceo nebi nas bilo nigdje jer nebi imo ko da stane na loptu i smiri igru, sve bi islo na trku, a vidjeli smo da to neide bas najbolje protiv grka na njihovom terenu. Ibisevic na desnom krilu mozda se i jeste gubio u napadu, ali je ipak pomag'o nazad. Po meni bilo kakva kritika na racun taktike je cista glupost.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 13 okt 2012, 11:49

Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....

Jedva cekam dan kad ce Cocalic biti pozvan u reprezentaciju da igra na zadnjem veznom jer je on itekako kvalitetniji i od Zahirovica i od ovih klupasa od kojih je Svraka daleko najbolji....

Ne znam kako mnogi prd.e veceras na igru Dzeke i Ibisevica... Pa oni su napadaci sto znaci da oni ''zive'' od lopti upucenih njima a sinoc su taj posao imali Medunjanin i Zahirovic koji ne znaju dodati cevjeku na metar od sebe a ne u for da daju pas.... Misimovic nije to ni mogao uraditi jer su ga konstantno dvojica markirala
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 13 okt 2012, 11:55

Igra nikakva, rezultat odlican. Postali smo jaka repka, uzimamo bodove i kad lose igramo :D
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 okt 2012, 11:56

Hypnose je napisao/la:Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....

Jedva cekam dan kad ce Cocalic biti pozvan u reprezentaciju da igra na zadnjem veznom jer je on itekako kvalitetniji i od Zahirovica i od ovih klupasa od kojih je Svraka daleko najbolji....

Ne znam kako mnogi prd.e veceras na igru Dzeke i Ibisevica... Pa oni su napadaci sto znaci da oni ''zive'' od lopti upucenih njima a sinoc su taj posao imali Medunjanin i Zahirovic koji ne znaju dodati cevjeku na metar od sebe a ne u for da daju pas.... Misimovic nije to ni mogao uraditi jer su ga konstantno dvojica markirala
izvini prijatelju al nevjerovatno glup post..cuj Svraka,Zukanovic,Cocalic..mi smo hajvani ba,nas ce naš mentalitet uhakat..yebo ti nas..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 okt 2012, 11:59

Hypnose je napisao/la:Jednostavno je sinoc Svraka morao igrati jer je on fantastican u box-to-box situacijama za razliku od ocajnog Zahirovica koji ni u 2. ruskoj ligi ne moze meda na kasiku i koji bi veceras pravio razliku na terenu.... Al' nije ni Zahirovic sinoc bio najgori bilo je tu par pojedinaca koji su odskakali svojim nekvalitetom pogotovo Vranjes, al' to je taj igrac kojeg su svi jedva cekali da vide na djelu tj. da ga Pape pozove i pozvao ga je i sta smo dobili jedno veliko 0...... Doduse ja bi momka ostavio al' da bude rezerva Mujdzi a Zukana stavio da igra protiv Litvanaca u Zenici jer je momak prekvalitetan stoper a to se vidi na cinjenici da je prosao Zeljinu skolu, dakle najbolju.....

Ukratko, sve sto nije proslo Zeljinu skolu ne valja. :lol:
#divovi

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 okt 2012, 12:01

Svraku izdominira Curic iz Travnika na Piroti, nemoj svega ti vise, Zahirovic jeste los, al za Svraku je Elvir Rahimic, Papeta sam sto nije zvao i Jamaka, umjesto Misketa da on izodminira, brate nadam se da je ovaj post sarkazam i ironija ja odavno nesto gluplje nisam procito

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 12:01

Pretjera ga ti jarane.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 13 okt 2012, 12:04

Aha.... Treb'o je sinoc Zeljinu prvu postavu staviti da igra. Oni bi ih rasturili.... :roll:

Bourne
Kontakt:

Post Postao/la Bourne » 13 okt 2012, 12:07

tepsija je napisao/la:Mene čudi kako već niko nije napisao da je Begović kloc :mrgreen:
svaka ti dala za ovo

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 13 okt 2012, 12:15

Zeljo je ne tako davno izdmonirao ovu reprezentaciju na Grbavici pa i ne bi bilo lose pokusati sa Zeljinim igracima, ne sa svim mozda sa jedno 5-6.... 8-) Obavezno treba vratiti i Besu u repku jer nemamo kvalitetno krilo.....

I budala vidi da Amar mora biti selektor umjesto Papeka kojem prvo treba dati par ovaca da cuva pa da se prati razvoj situacije oceli li koju izgubiti, pa onda postaviti ga za trenera recimo Travnika ili Gradine, pa ako bude dobar onda nek vodi Pitare, a mom Zelji nek ne prilazi jer i u radnjama unutar sjeverne tribine ima strucnijih ljudi od njega...
Amar je za razliku od Papeka se naosvajao titula te za najboljeg trenera PL, za najboljeg trenera Bosne i itd.... Brojna brojna priznanja....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.