FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja sam rekao da ja licno ne vidim razlog da se kazne komsije, isto sto sam govorio kod nas, jedino sam osudio paljenje zastave, sve ostalo smatram da uopste nije bilo za kazne suspendovanja stadiona, cak ni to sto smo ponavljali slicne ekcese dvije domace utakmice zaredom. Ali eto, ti govoris trebaju da se koriste isti arsini, slazem se, ali samim time postoji mogucnost da se 100. ligaski derbi igra pred praznim tribinama (do derbija Sarajevo ima dvije domace, jednu u ligi i jednu u kupu), a o tome ne zelim uopste da razmisljam. Da nije tog derbija, najvjerovatnije ovo nebi bilo ni spomenuto na nasoj temi.champions1921 je napisao/la:Ludilo.. Kada smo mi napravili njesra i kada su nas ostro kaznili svi smo osudjivali nase postupke i pravdali kazne.. Sada kada zbog iste stvari neko drugi treba biti kaznjen mi ih branimo i osporavamo potencijalne kazne saveza.. Ponekad se fakat zapitam za koga neki ovdje navijaju
.. Savez se mora drzati kriterija kaznjavanja i tacka.. Ja se nadam da ce savez kazniti fk sarajevo onako kako je nas kaznio i to bi bilo jedino posteno.. Sama cinjenica da se ovo u slucaju sarajeva pokusalo zataskati u svim medijima a o nasih "deset sekundi" su brujali danima govori mnogo o nacinima na koje Zeljini dusmani pokusavaju unistiti renome najveceg BH kluba..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo majstore za post...champions1921 je napisao/la:Ludilo.. Kada smo mi napravili njesra i kada su nas ostro kaznili svi smo osudjivali nase postupke i pravdali kazne.. Sada kada zbog iste stvari neko drugi treba biti kaznjen mi ih branimo i osporavamo potencijalne kazne saveza.. Ponekad se fakat zapitam za koga neki ovdje navijaju
.. Savez se mora drzati kriterija kaznjavanja i tacka.. Ja se nadam da ce savez kazniti fk sarajevo onako kako je nas kaznio i to bi bilo jedino posteno.. Sama cinjenica da se ovo u slucaju sarajeva pokusalo zataskati u svim medijima a o nasih "deset sekundi" su brujali danima govori mnogo o nacinima na koje Zeljini dusmani pokusavaju unistiti renome najveceg BH kluba..
Dosta vise da se na Zelji lome kola, uredu treba se drzati kriterija, ali kada neko ide protiv vas stalno i sluzi se svim sredstvima, takvim treba uzvracati trostruko...Sarajevo treba dobiti maksimalnu mogucu kaznu. Napraviti su sranje, plus to je pogoden igrac Travnika.
Kad sam veceras na face tv vidio salema p. kad povratio nisam. Ja ne znam kako se ovaj covjek uspio odrzati na onoj poziciji u savezu ,hej on delegira sudije a zna se kome steli i ciji je covjek. Zadnja hajka na nas u ze je upravo od njega pocela kako sam cuo.
- pintol_TM87
- Kontakt:
BABO mu je SEFterabajt je napisao/la:Kad sam veceras na face tv vidio salema p. kad povratio nisam. Ja ne znam kako se ovaj covjek uspio odrzati na onoj poziciji u savezu ,hej on delegira sudije a zna se kome steli i ciji je covjek. Zadnja hajka na nas u ze je upravo od njega pocela kako sam cuo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- champions1921
Nisam se brate tebi licno ni obratio ovim postom i naravno da svak moze iznijeti svoj stav ali stekao sam dojam (mozda grijesim) da jedva cekamo da kritikujmo sve sto se nas tice dok u isto vrijeme pokusavamo da se dodvorimo onima koji su od svog osnivanja pokusavali da nas uniste.. Subjektivan sam i mozda je moje razmisljanje pogresno ali ja te, kako ih ti zoves "komsije" smatram najvecim dusmanima naseg kluba sto su u bezbroj situacija i dokazali, te ne vidim zasto bi mi bilo stalo do njihovih problema, nacina na koji objasnjavaju uzroke nasih uspjeha i uopste njihovog stava oko bilo cega.. Drakonski kaznjavati Zelju a zatvarati oci pred "primitivizmom" koji se dogadja na ostalim stadionima, te cak opravdavati taj "primitivizam" je u najmanju ruku neposteno..AnelZ je napisao/la:Ja sam rekao da ja licno ne vidim razlog da se kazne komsije, isto sto sam govorio kod nas, jedino sam osudio paljenje zastave, sve ostalo smatram da uopste nije bilo za kazne suspendovanja stadiona, cak ni to sto smo ponavljali slicne ekcese dvije domace utakmice zaredom. Ali eto, ti govoris trebaju da se koriste isti arsini, slazem se, ali samim time postoji mogucnost da se 100. ligaski derbi igra pred praznim tribinama (do derbija Sarajevo ima dvije domace, jednu u ligi i jednu u kupu), a o tome ne zelim uopste da razmisljam. Da nije tog derbija, najvjerovatnije ovo nebi bilo ni spomenuto na nasoj temi.champions1921 je napisao/la:Ludilo.. Kada smo mi napravili njesra i kada su nas ostro kaznili svi smo osudjivali nase postupke i pravdali kazne.. Sada kada zbog iste stvari neko drugi treba biti kaznjen mi ih branimo i osporavamo potencijalne kazne saveza.. Ponekad se fakat zapitam za koga neki ovdje navijaju
BUDI ŽELJO !!!
Danas na Grbavici prijateljska s Travnikom.
http://hronika.ba/sport/nogomet/item/84 ... avnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudi me da nije nigdje objavljeno, cak ni na oficijelnoj FB stranici.
http://hronika.ba/sport/nogomet/item/84 ... avnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudi me da nije nigdje objavljeno, cak ni na oficijelnoj FB stranici.
Prolić zvani "naša, naša" . Ko je nama sve derbije sudio.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Stari pitar je to...čamac je napisao/la:Prolić zvani "naša, naša" . Ko je nama sve derbije sudio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:

Surfajuci po netu, naleti slucajnu na sliku nekog stadiona u Turskoj. Mislim da bi upravo ovo bilo najbolje rjesenje za nasu Grbavicu.
Ovo gore sto sam nasao je neki 3D model. Evo dole u prilogu se nalaze prave slike.

ovo je bohumov stadion lako izvodivo da se kod nas slicno napravi, ako bi se namakle kake pare
LJOZE1921 je napisao/la:Jel provjereno ovo za Zeljo-Travnik ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Onaj stadion Olimpijakosa od sinoc je odlican, slican nasem sjeveru, malo veci..
FKŽ !
A valjda ne bi ovi na hronika.ba tek tako izmislili.exbabilon je napisao/la:LJOZE1921 je napisao/la:Jel provjereno ovo za Zeljo-Travnik ?
Ali opet bi bilo lijepo kad bi jos neko potvrdio.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Po meni onaj od Olimpiacosa sinoc je prevelik za nas. Ipak 30.000 je puno za nase pojmove, ali stadion od 20.000 je sasvim solidan po nas. Koliko prima ovaj Bochumov stadion? Hvala
I on prima 30 000 .DzoleZeljo je napisao/la:Po meni onaj od Olimpiacosa sinoc je prevelik za nas. Ipak 30.000 je puno za nase pojmove, ali stadion od 20.000 je sasvim solidan po nas. Koliko prima ovaj Bochumov stadion? Hvala
- champions1921
....
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 okt 2012, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921

Ovaj stadion (Kâzım Karabekir Stadyumu) koji je Dzole postavio prima 23 600 gledalaca i skoro je kopija Grbavice kada bi bila uradjena citava kao sjever.. Kostao je ako su podaci tacni oko 7,5mil eura..
Nazalost, mozemo samo mastati i diviti se slikama..
BUDI ŽELJO !!!
I ja kada sam vidio, mislio sam, neko opet uradio maketu Grbavice. 
Trenutno korisnika/ca: avanti003, bvsic, Paromlinac, Zeljoo1921 i 31 gost.