Ok sve to ,ali daj nek barem odigra na svom nivou. Nije on džaba igrač od 30 miliona € . Ne može takav igrač igrat ovako loše. Latvija i Lihtenštajn su drugo , tad je kao prvo bio u drugačijoj formi , a to su dvije reprezentacije koje se ne mogu ni porediti sa Bosnom. Ja neću da on stalno zabija svaku utakmicu ,neću da dribla cijeli tim , ali nek radi ono što on zna, nek odbacuje igrače sa sebe, nek zabija glavom nek koristi svoje prednosti. On nije neki veliki dribler , niti on ima dobru ravnotežu i agilnost, tako da finte mu nisu najjača strana. Ali je borben itekako. A ta njegova borbenost je upravo sinoć nedostajala, činilo mi se kao da je bio nezainteresiran.ahmad_tz je napisao/la:Pa da igra svaku utakmicu super i zabije 2, 3 gola, predribla pola odbrane 5,6 puta, ne bi ga zvali Dzeko nego Messi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Radioglava
- Kontakt:
Znači samo na osnovu toga se ocjenjuje? To što nije lopte primio kako treba, što je napravio 2 šprinta (na kraju 1. i 2. poluvremena do svlačionice), što kad dobije loptu pokuša nešto driblati i u 99% slučajeva je izgubi, što je predobar da vrši pritisak na protivniču odbranu i samo se šetka po terenu, to se ništa ne računa, je li?Oxygen je napisao/la:... ko je tu bio raspoložen da da neku loptu u prostor?!
Imaš pravo, Džeko je 'Lutka'neo je napisao/la:Lepi je spahić
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ispade sad da je Samaras poslije Messija i Ronalda najbolji igrac na svijetu, kol'ko ga pojedini hvale. Pa da nije bilo individualnih gresaka (vranjes), ne bi se ni Samaras vidio na terenu, kao sto se i nije vidio citavo drugo poluvrijeme. Citava nasa igra prema naprijed je sinoc bila u ku*cu, tako da ne vidim razloga da se Edin maksuz kritikuje. Najvecem konkurentu za prvo mjesto smo uzeli bod u gostima, treba pobjedjivati ove ostale utakmice, da nam se ne dese Albanija i Rumunija iz proslih kvalifikacija. Jer na kraju krajeva, nit' je sinocnja utakmica sa Grckom presudna, niti ce ona u Zenici biti. Najbitnije je uzeti sto vise bodova od ovih 3L reprezentacija i slovacke. 
- stomaklija
- Kontakt:
Ajmo ovako, Dzeko u zadnjih par mjeseci je postao kao Solskjaer udje i zabije. Od prve minute ja se ne sjecam kad je odigrao za prolaz? Po meni treba početi ili sa Ibiševićem ili Muslimovićem pa čovjek svako kolo daje gol. Ok, jeste Kina ali je puno angažovaniji od potonjeg. Džekica neka ulazi od 60 i daće ga. Treba se malo da zabrine za mjesto prvog napadača
PS: Ja ne znam sta rade kondicioni treneri od naših igrača, 60minuta i kapak. Malo ozbiljniji protivnik i eto 3 komada od 65 pa na ovamo. Toliko od mene....
PS: Ja ne znam sta rade kondicioni treneri od naših igrača, 60minuta i kapak. Malo ozbiljniji protivnik i eto 3 komada od 65 pa na ovamo. Toliko od mene....
Ma glupost je to koju nam je Mancini svojom taktikom i rotacijom predocio da je tako. Džeko nije puno utakmica od pocetka odigrao za City. Kada je igrao, cijeli tim je bio katastrofa, pa ni napadaci koji slove za bolje od Edina nisu nista pokazali Kun, Tevez kada ne igra ostatak tima. Ne može uvijek dobro odigrati, pa ne odigra ni Ronaldo, a najbolji je na svijetu (po Murinju)stomaklija je napisao/la:Ajmo ovako, Dzeko u zadnjih par mjeseci je postao kao Solskjaer udje i zabije. Od prve minute ja se ne sjecam kad je odigrao za prolaz? Po meni treba početi ili sa Ibiševićem ili Muslimovićem pa čovjek svako kolo daje gol. Ok, jeste Kina ali je puno angažovaniji od potonjeg. Džekica neka ulazi od 60 i daće ga. Treba se malo da zabrine za mjesto prvog napadača![]()
Sinoć je Džeko podbacio isto kao i čitav navalni red. Nisu uopšte bili opasni po grčki gol. Meni je bitnije da u utorak budu raspoloženi, jer ta utakmica nam je jako bitna.
koDže je naš kralj i stipu kritike stručnjaci
svaki put kad bi prešli centar na našem igraču su bila po 2-3 Grčka
i šta sada, ništa, idemo naprijed sa našim Dijamantom i ostalim Zmajevima...
svaki put kad bi prešli centar na našem igraču su bila po 2-3 Grčka
i šta sada, ništa, idemo naprijed sa našim Dijamantom i ostalim Zmajevima...
Undici stelle - ACM 1899
Ono sinoc je bilo jedno veliko nista,edinova najlosija utakmica odkako igra za reprezentaciju,ako ovako nastavi nece biti dobro. 
Evo glava da ce zabit u utorak, i to ne Amri. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Zenichanin
- Kontakt:
I njoj sto je zabij'o, zabij'o jeCartman je napisao/la:Evo glava da ce zabit u utorak, i to ne Amri.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Sto? Je li to popravila odbranu?Zenichanin je napisao/la:I njoj sto je zabij'o, zabij'o jeCartman je napisao/la:Evo glava da ce zabit u utorak, i to ne Amri.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jeste vise i vi dosadni sa Amrom...
Mozda bi za Dzeku jedan pocetak s klupe mogao biti ona noga u guzicu koja je nekad potrebna klasnim napadacima da prestanu izigravati zvijezde i da se povrate u standardnu formu. Repki Dzekin renome ne znaci nista ukoliko nije spreman da ostavi dusu na terenu na svakoj utakmici. Uostalom, po nekoj logici , on bi trebalo da bude glavni motivator za sve , a ne da se uklapa u sivilo. Sinoc smo jednostavno zaboravili svoju igru, iako se to moze donekle pripisati izostanku Pjanica, ali to nije opravdanje. Rezultat je ok, ali ako ovakvu igru i neborbenost ponovimo protiv Slovaka kaznice nas gadno. Mi jednostavno nismo repka koja treba da se brani i sinoc je valjda svima postalo jasno da moramo uvijek ici na gol vise. Vidim, vec neki razmisljaju o gol razlici na kraju. To sigurno nece biti odlucujuci faktor. Odlucujuce ce biti broj pobjeda, a to mozemo samo ako u svaku utakmicu ulazimo kao favoriti, bez straha, puni povjerenja u svoje mogucnosti. Safet bi napokon morao poceti kritizirati igrace i javno, kako to rade svi veliki treneri. Bez pljuvanja, ali sa jasno izrazenim stavom da se za repku mora ginuti, a ko nije spreman za to bujrum napolje. Pa makar se radilo i o Dzeki. Dosta brate vise milovanja. Covjeku dizemo rep iz tekme u tekmu, a on za repku daje sve manje i manje.
Nedodirljivi u repci, gospoda Dzeko i Miske, 90 min zagarantovano. Miske preziva hubba bubbu i vuce se ko kornjaca po terenu, dzeko nesto mlatara nogama, seta pomalo, taba travnjak i to je sve. Utakmice repke su im jedine prilike da odigraju citavu utakmicu tokom cjele godine, a oni se opet cesu po mudima.
hattab je napisao/la:Nedodirljivi u repci, gospoda Dzeko i Miske, 90 min zagarantovano. Miske preziva hubba bubbu i vuce se ko kornjaca po terenu, dzeko nesto mlatara nogama, seta pomalo, taba travnjak i to je sve. Utakmice repke su im jedine prilike da odigraju citavu utakmicu tokom cjele godine, a oni se opet cesu po mudima.
G BUSSA BUSS
- Cautinho
- Kontakt:
Hase10 je napisao/la:hattab je napisao/la:Nedodirljivi u repci, gospoda Dzeko i Miske, 90 min zagarantovano. Miske preziva hubba bubbu i vuce se ko kornjaca po terenu, dzeko nesto mlatara nogama, seta pomalo, taba travnjak i to je sve. Utakmice repke su im jedine prilike da odigraju citavu utakmicu tokom cjele godine, a oni se opet cesu po mudima.
Keep walking.
Za to možete zahvaliti gosnu Sušiću koji je jasno naglasio da ide u Grčku samo da ne IZGUBI. Dakle taktička postavka je od početka bila tako postavljena da se pažnja usmjerava ka odbrani a ne ka napadu, žargonski, brani se a ako u napadu šta bude bude. Ta vidite koliko su zadovoljni tim bodom, na osnovu toga vam mora biti sve jasno.
naprijed rejal
Zna li neko koliko je Dzeko pretrcao a koliko Samaras ali i Vedo
? Zanimame cisto radi statistike, nije provokacija, za onakvu igru je kriv Mancini, Dzeko je tek poceo igrat od 90. min. to jest od vremena kad ga Mancini ubacuje
, navik'o co'ek
Ako neko zna taj podatak bio bih mu zahvalan
Ne daj se Dzeko, dijamantu
Ako neko zna taj podatak bio bih mu zahvalan
Ne daj se Dzeko, dijamantu
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dzeko kaze Ogiju digni glavu uvijek ima dusmana,a sto nije sebi dao savjet kako da potrci malo vise..
Trenutno korisnika/ca: 231983, hansbosna, Proximic, travuljasSs i 30 gostiju.