Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Pa ako je istina da je on sebi trazio te pare, onda je smrad, lafo Bosna, ha hu, nego treba za provoda, a ako je sredjivao ostalima koji bas i ne zaradjuju toliko (tipa Avdukic, Svraka, Sesar, Stevanovic, itd.) onda nije smrad i svaka mu cast, voli Bosnu... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa valjda je sredjivao za sve igrace, a ne za sebe. Nece on dobit vecu premiju od ostalih. A kao kapiten to mu je duznost da sredjuje te stvari. Nazivat Spahica smradom je stvarno jadno. Pogotovo kad se uopste ne znaju sve cinjenice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako trazi pare da igra onda je **** I treba ga otjerat iste sekunde... Mada mislim da je ovo kenjanje nekog novinara kojem je spaha drmnuo zenu ... Cuj 8 hiljada a za mjesec zaradi 5-10 puta vise... Jednostavno nepoklapa se
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Danas je svako novinar.Svaki dan primjetim toliko laži i iskrivljenih informacija,sve se svodi na medijsko žutilo.
Uostalom,njima je samo bitan tiraž a za neistinu ionako niko ne odgovara.
Isto tako,treba nam biti jasno da danas ima nemali broj ljudi u BiH koji ne da ne podržava reprezentaciju,nego je mrzi.Oni ljudi koji se vesele svakom porazu reprezentacije,slaveći taj dan.Malo je čudno da skoro pred svaku utakmicu iscuri neka informacija koja remeti odnose u reprezentaciji,kao i odnose između navijača i igrača.Bojim se da se 'patke' namjerno serviraju.Zato je bolje ne reagirati na prvu i pričekati da se sazna prava istina.
Uostalom,njima je samo bitan tiraž a za neistinu ionako niko ne odgovara.
Isto tako,treba nam biti jasno da danas ima nemali broj ljudi u BiH koji ne da ne podržava reprezentaciju,nego je mrzi.Oni ljudi koji se vesele svakom porazu reprezentacije,slaveći taj dan.Malo je čudno da skoro pred svaku utakmicu iscuri neka informacija koja remeti odnose u reprezentaciji,kao i odnose između navijača i igrača.Bojim se da se 'patke' namjerno serviraju.Zato je bolje ne reagirati na prvu i pričekati da se sazna prava istina.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
A i novinari vide plodno tlo.Posto se ocito vidi bilo na forumu,bilo u javnosti ima ih koji jedva cekaju da bilo kakva sumnja ispadne nebi li mogli na miru koju prosrati.Protiv ovog ili onog nebitno.
Isto tako je zanimjivo kako iste osobe recimo jednom glasilu ne vjeruju ako vijest njima ne pase ili obrnuto sami ga objavljuju sa istog glasila ako im ta vjest ''pase''.Dupli arsini.
Kod nas je jedino relevantno samo ''izravno i to sa slikom bez slika''
Isto tako je zanimjivo kako iste osobe recimo jednom glasilu ne vjeruju ako vijest njima ne pase ili obrnuto sami ga objavljuju sa istog glasila ako im ta vjest ''pase''.Dupli arsini.
Kod nas je jedino relevantno samo ''izravno i to sa slikom bez slika''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
premije za pobjede, pa cak i nerijesene rezultate postoje oduvijek i uvijek ce postojat'... jel to stvarno neko misli da su nasi reprezentativci ikad igrali besplatno, barem kad je pravilnik u pitanju!? pravilnik o nagradjivanju je uvijek postojao i tako ce i ostati... postojala je praksa, a vjerujem da i danas postoji u nasoj reprezentaciji, da su se igraci koji zaradjuju velike pare u jakim ligama odricali svojih premija u koristi igraca iz premijer lige, odnosno igraca koji zaradjuju neuporedivo manje ili su premije donirali u humanitarne svrhe...
normalnu stvar, nesto sto se podrazumijeva (premiranje uspjeha) pojedinci koriste za blacenje... nevjerovatno... argumentovana kritika ok, ali ovo sto se pokusava je stvarno nisko... niko ne ucjenjuje savez, vec se pregovara o premijama, sto je najnormalnija stvaru svim reprezentacijama svijeta...
pa nismo u socijalizmu... fudbal je biznis... savez zaradjuje na racun reprezentativaca i red je da i oni imaju ucesce u tome, a kako ce oni svoj novac potrositi njihovo je pravo...
normalnu stvar, nesto sto se podrazumijeva (premiranje uspjeha) pojedinci koriste za blacenje... nevjerovatno... argumentovana kritika ok, ali ovo sto se pokusava je stvarno nisko... niko ne ucjenjuje savez, vec se pregovara o premijama, sto je najnormalnija stvaru svim reprezentacijama svijeta...
pa nismo u socijalizmu... fudbal je biznis... savez zaradjuje na racun reprezentativaca i red je da i oni imaju ucesce u tome, a kako ce oni svoj novac potrositi njihovo je pravo...
Isto ako da si rekao da savez umjesto da naplacuje karte,treba jos da plati po pedest maraka svakome ko posjeti Bilino Polje ili tekmu u evropi prateci BIH repku.igraci pod hitno da placaju putne troskove i sve ostale dadzbine.Admir_Sa je napisao/la:jel fakat istina da onaj smrad spahic trazi 8milja maraka za svaku pobjedu u kvalifikacijama, pa cak i protiv lihtenstajnakakav bezobrazluk ja ne mogu da vjerujem, umjesto da igraju djaba i da adekvatno budu nagradjeni odlaskom na neko takmicenje oni cigance ovako, a svaki od njih ima milionske ugovore
![]()
stoka
Ko spomene premiju ili bilo kakav vid ''kompezacije''za mogucu povredu(hejbet igraca je nastradalo u igrma repke da bi fasovali svoje premije u klubovima zbog odsustva)treba da bude odstranjen od BIH repke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znači Spahić i kompanija bi 8 milja za pobjede protiv Lihteštajna i sličnih amatera, koji bezobrazluk.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Brate Bošnjače odgovorio sam na temi iznad u čemu je problem, da se ne ponavljam citirat ću sebe:Saurman je napisao/la:Znači Spahić i kompanija bi 8 milja za pobjede protiv Lihteštajna i sličnih amatera, koji bezobrazluk.
MustafaP je napisao/la:Godinama naša Bosna, posljednji džulbehar u Evropi pored Turske, ne može da napravi neku veliku stvar ili neki pozitivni zijan pa da odemo na Mundijal. A pitate se što je to tako? Naši ljudi u reprezentaciju si izašli iz insanskog poimanja. Puše, piju, neki se ponekad možda i drogiraju, džehenemska djela rade, bludniče i spavaju s neudatim ženama. A što je najgore i Boga psuju, tobejarabi, neki to rade. I onda kada se tama nadvije nad nama, kad nas Bog Dž.Š. pokara i kazni, onda se svi žale. Kukaju, naleti h bilo. Kukaju. Komu? Čemu? Proklet smo narod, to je oduvijek. I ništa ne činimo po tom pitanju. Ne pamtim kad je neki naš igrač proučio dovu prije utakmice na terenu. Ne pamtim, nane mi eto. A ako vi pamtite recite. Nek mi Bog prosti ako sam zgriješio ovom svojom mišlju. Ja vam kaže, braćo, duboko su naši reprezentativci u haram zagazili. Šejtanska su to posla, i tako će nam se uvijek ponoviti da naš ćafirski Portugal izbaci iz baraža. Sve dok ne progledamo!
Evo uclanio nam se i Reis Ceric.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Dajdza
- Kontakt:
Abide,reci nam de..
Pjanić protiv Intera na klupi...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- schweinsteiger
- Kontakt:
[/quote]MustafaP je napisao/la:Godinama naša Bosna, posljednji džulbehar u Evropi pored Turske, ne može da napravi neku veliku stvar ili neki pozitivni zijan pa da odemo na Mundijal. A pitate se što je to tako? Naši ljudi u reprezentaciju si izašli iz insanskog poimanja. Puše, piju, neki se ponekad možda i drogiraju, džehenemska djela rade, bludniče i spavaju s neudatim ženama. A što je najgore i Boga psuju, tobejarabi, neki to rade. I onda kada se tama nadvije nad nama, kad nas Bog Dž.Š. pokara i kazni, onda se svi žale. Kukaju, naleti h bilo. Kukaju. Komu? Čemu? Proklet smo narod, to je oduvijek. I ništa ne činimo po tom pitanju. Ne pamtim kad je neki naš igrač proučio dovu prije utakmice na terenu. Ne pamtim, nane mi eto. A ako vi pamtite recite. Nek mi Bog prosti ako sam zgriješio ovom svojom mišlju. Ja vam kaže, braćo, duboko su naši reprezentativci u haram zagazili. Šejtanska su to posla, i tako će nam se uvijek ponoviti da naš ćafirski Portugal izbaci iz baraža. Sve dok ne progledamo!
Efendija,tobejarabi.
Cartman je napisao/la:Evo uclanio nam se i Reis Ceric.

To za 8 hiljada je presmijesno.Stoji da reprezentativci drugih zemalja dobivaju daleko vece premije,ali na osnovu cega ce ovi nasi trazit?
Da imamo neku bolju ligu,pa da savez ima para,pa hajde,a ovako

#miasanmia
Auu, pogledajte ovo: http://nfsbih.ba/nsbih/index.php ekstra, svaka cast.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Bas fino izgleda samo bih ja volio da stave novije slike A reprezentativaca i vise informacija o ostalim reprezentacijama. Imena igraca/igracica i tako to. Inace prva liga.Emir_BIH je napisao/la:Auu, pogledajte ovo: http://nfsbih.ba/nsbih/index.php ekstra, svaka cast.

U vezi ovog sto pisete za pare,zar vi mislite da danas iko igra za djabe,pocni od najnizeg ranga pa do premijer lige 

schweinsteiger je napisao/la:MustafaP je napisao/la:Godinama naša Bosna, posljednji džulbehar u Evropi pored Turske, n![]()
![]()
e može da napravi neku veliku stvar ili neki pozitivni zijan pa da odemo na Mundijal. A pitate se što je to tako? Naši ljudi u reprezentaciju si izašli iz insanskog poimanja. Puše, piju, neki se ponekad možda i drogiraju, džehenemska djela rade, bludniče i spavaju s neudatim ženama. A što je najgore i Boga psuju, tobejarabi, neki to rade. I onda kada se tama nadvije nad nama, kad nas Bog Dž.Š. pokara i kazni, onda se svi žale. Kukaju, naleti h bilo. Kukaju. Komu? Čemu? Proklet smo narod, to je oduvijek. I ništa ne činimo po tom pitanju. Ne pamtim kad je neki naš igrač proučio dovu prije utakmice na terenu. Ne pamtim, nane mi eto. A ako vi pamtite recite. Nek mi Bog prosti ako sam zgriješio ovom svojom mišlju. Ja vam kaže, braćo, duboko su naši reprezentativci u haram zagazili. Šejtanska su to posla, i tako će nam se uvijek ponoviti da naš ćafirski Portugal izbaci iz baraža. Sve dok ne progledamo!
Upravu je Mustafa, eno sinoć se Vranješ prekrsti prije utakmice i odmah uzeli bod grcima

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Zajedno sa našom reprezentacijom u Atini boravila je brojna delegacija iz Nogometnog savez BiH, a među prisutnima bio je i Faruk Hadžibegić, ambasador bh. fudbala.
Biviš reprezentativac i selektor BiH spominje se posljednjih dana u kontekstu povrataka u Nogometni savez BiH. Iz dobro upućenih izvora saznali smo da bi Hažibegić rado sjeo u stolicu tehničkog direktora nogometnih reprezentacija BiH, no isto tako u bh. kući fudbala su zadovoljni kako taj posao za sada obavlja Denijal Pirić.
Sam Hadžibegić, potvrdio nam je da se želi više angažovati u radu našeg Saveza.
-Ne krijem, zanima me pozicija direktora nogometnih reprezentacija u Savezu - priznao nam je Hadžibegić.
Biviš reprezentativac i selektor BiH spominje se posljednjih dana u kontekstu povrataka u Nogometni savez BiH. Iz dobro upućenih izvora saznali smo da bi Hažibegić rado sjeo u stolicu tehničkog direktora nogometnih reprezentacija BiH, no isto tako u bh. kući fudbala su zadovoljni kako taj posao za sada obavlja Denijal Pirić.
Sam Hadžibegić, potvrdio nam je da se želi više angažovati u radu našeg Saveza.
-Ne krijem, zanima me pozicija direktora nogometnih reprezentacija u Savezu - priznao nam je Hadžibegić.
Navijaci i ( ne ) kultura !
Sinoc sam se iznenadio kada sam ispred stadiona vidio 20-tak navijaca iz Litvanije. Kasnije su ti ljudi bili na zapadnoj tribini i cim daju aplauz ili neki znak podrske svojoj reprezentaciji nasi im odmah pjevaju : " Malo vas je, malo vas je P****** " !
Tako je isto bilo i protiv Francuske na Kosevu. Zasto uvijek moramo stvarati losu sliku o sebi, ti ljudi nam nisu nista lose uradili, a moraju nositi traume kuci sa sobom.
Ja sam na utakmici Man. Utd-Barcelona sjedio sam medju nekoliko hiljada Man. Utd navijaca i jedini dao aplauz kad je Barcelona postigla pogodak pa me niko nije ni pogledao, naprotiv jos su sa mnom neki njihovi navijaci komentarisali utakmicu, a sasvim slucajno sjedili do mene i prvi put ih vidio.
Isto tako je neki idiot cijelo vrijeme sjedio iza mene i svaki komentar mu se svodio na : " Ibisevicu mamu ti ... , Avdija dabogda nogu slomio, Vranjesu ebo ti mater ko te doveo, Dzeko klocino, isl ". Bukvalno sam 90 minuta slusao ovo i ja i cijeli dio tribine ukljucujuci i nekoliko djece po 7-10- tak godina koji su tu bili s roditeljima.
Tako je isto bilo i protiv Francuske na Kosevu. Zasto uvijek moramo stvarati losu sliku o sebi, ti ljudi nam nisu nista lose uradili, a moraju nositi traume kuci sa sobom.
Ja sam na utakmici Man. Utd-Barcelona sjedio sam medju nekoliko hiljada Man. Utd navijaca i jedini dao aplauz kad je Barcelona postigla pogodak pa me niko nije ni pogledao, naprotiv jos su sa mnom neki njihovi navijaci komentarisali utakmicu, a sasvim slucajno sjedili do mene i prvi put ih vidio.
Isto tako je neki idiot cijelo vrijeme sjedio iza mene i svaki komentar mu se svodio na : " Ibisevicu mamu ti ... , Avdija dabogda nogu slomio, Vranjesu ebo ti mater ko te doveo, Dzeko klocino, isl ". Bukvalno sam 90 minuta slusao ovo i ja i cijeli dio tribine ukljucujuci i nekoliko djece po 7-10- tak godina koji su tu bili s roditeljima.
- Ekonomista
- Kontakt:
Re: Navijaci i ( ne ) kultura !
Prvi dio to za navijace,sta ima veze,interna zayebancija,ne kontaju oni nista.MrShadow je napisao/la:Sinoc sam se iznenadio kada sam ispred stadiona vidio 20-tak navijaca iz Litvanije. Kasnije su ti ljudi bili na zapadnoj tribini i cim daju aplauz ili neki znak podrske svojoj reprezentaciji nasi im odmah pjevaju : " Malo vas je, malo vas je P****** " !

Drugi dio za te sto psuju,vjerujem da je to neki seljak i neizivljena stoka pa pocinje sa ebavanjem majki mada i ja kad sam na utakmici nerviram se pa svasta kazem i onda skontam da to u normalnim okolnosima ne bi nikad rek'o.
Bordo bijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.