Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 08 okt 2012, 00:02

Voli Bog Atletica svog slika opet u samom finishu do pobjede ,bas kao protiv Plzena,no ova je 10x sladja ,jos autogol slika .Definitivno ne postoji klub koji te tako moze sj'bati ili usreciti .
Sto se tice utakmice, ruku na srce, remi bi mozda bio najpravedniji . Ali kada uzmes da je Atletico izveo vise kornera,imao veci posjed lopte( :o ) i kada je debelo ostecen u onoj situaciji kada je Falcau sviran offsajd,moze se reci zasluzena pobjeda Atletica.

Inace,losa tekma . Najlosija utakmica i Atletica i Malage ove sezone . Malo prilika na obje strane. Mozda je to i bilo ocekivano od Malage jer su imali tesku tekmu u LP, nisu djelovali najsvjezije , nisu prikazali nista od one svoje leprsave i aktraktivne igre,cak sta vise, bavili se nekim nekorektnim stvarima poput simulacija i kako sto neprimjetnije opaliti Falcaa . Nevjerovatno koliko je lik dobio batina veceras,no i pored toga, nije se dao vec se i dalje borio za svaku mogucu loptu . Mislim da je pretrcao 20 km .Najbolji veceras !!

S ovom pobjedom otisli smo na +5 trecoj Malagi,8 Realu :mrgreen: :ugeek: i Sevilli 11 8-) . Nista...Uzivati do sljedeceg kola. Naravno,hvala komsijama sto su nas pogurali do liderske pozicije :P
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 okt 2012, 00:47

Prva utakmica koju nisam mogao gledati ove sezone i veoma vazna pobjeda,vidim Falcao je ponovo zabio znaci nista novo :D .Iznenadenje mi je da je Emre poceo utakmicu,vidim da je upisao asistenciju nadam se da ce nastaviti sa dobrom igrom i u nastavku sezone jer svaki igrac je bitan.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 okt 2012, 05:28

Kosmisje ako ne mozemo mi onda vi da uzmete titulu da ostane u Madridu.. :)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 okt 2012, 09:03

Kako je lijepo vidjeti Atletico na diobi prvog mjesta :)
Još kad bi ove sezone konačno dobili Real to bi bilo savršeno :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 okt 2012, 15:48

Svaka dala... dobar Atletico... 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 08 okt 2012, 20:37

jooj kad vidim na ovim portalima pisu komentare kako je Falcao otsao u osrednji klub u spanjolskoj, kako zasluzuje da ode u Chelsea ili Man City, a Atletico je veci klub od svih njih, samo to ljudi neznaju, a nevidim zasto Falcao ne bi ostao do kraja ugovora na Calderonu

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 08 okt 2012, 20:43

freddy25 je napisao/la:jooj kad vidim na ovim portalima pisu komentare kako je Falcao otsao u osrednji klub u spanjolskoj, kako zasluzuje da ode u Chelsea ili Man City, a Atletico je veci klub od svih njih, samo to ljudi neznaju, a nevidim zasto Falcao ne bi ostao do kraja ugovora na Calderonu
Istinu si rekao, po meni

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 okt 2012, 22:06

19 bodova u prvih sedam kola, isti skor kao i 96-e kad se uzela dupla kruna. 8-)

Slijedi gostovanje kod Sociedada gdje su zadnja dva puta utrpali osam komada tako da je za očekivati nastavak pozitivnog niza :D , tim više što je i nakon toga povoljan raspored (Osasuna kući, pa Valencia u gostima kao jedan ozbiljniji test, iako i oni imaju dosta problema). ;)

Ocjene za sinoćnju pobjedu nad Malagom, prema Marci ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 okt 2012, 11:27

freddy25 je napisao/la:jooj kad vidim na ovim portalima pisu komentare kako je Falcao otsao u osrednji klub u spanjolskoj, kako zasluzuje da ode u Chelsea ili Man City, a Atletico je veci klub od svih njih, samo to ljudi neznaju, a nevidim zasto Falcao ne bi ostao do kraja ugovora na Calderonu
Neznalice ...Sta ces . Ne znaju sta je Atleti predstavljao prije 15-20 godina u Evropi . Ali eto ,sve je kriva ona sezona kada je Atletico ispao u drugu ligu . Intervencija nacionalnog suda nanijela toliko stete Atleticu,da se klub jos uvijek nije oporavio kako treba . Iako je tada imao sastav da se bori za titule,zbog razonraznih okolnosti ,na kraju je ispao. . No polako se vraca gdje mu je i mjesto . Sto 4 osvojena trofeja u 2 godine ,i sadasnji Atletico najbolje pokazuje . :D 8-)

Inace,i meni to ''seljakanje'' Tigra u razonrazne klubove ide na neku stvar . Cerezo je jasno rekao da Atletico nema namjeru da ga prodaje . Sam Falcao je izjavio da je sretan u Atleticu :roll: . Ja bih bio sretan da Falcao ostane jos narednu sezonu ,a ako dodje bolesna ponuda od 60-70 M€,prodao bih ga bez razmisljanja .
"rio_Ferdy88
Slijedi gostovanje kod Sociedada gdje su zadnja dva puta utrpali osam komada tako da je za očekivati nastavak pozitivnog niza :D ,
Nece biti lako protiv Erreale . Gledao sam bas sada protiv Betisa . Izgubili su 2-0 ,no rezultat itekako zavarava. Sociedad je bio mnogo bolji tim ,samo sto je golman Betisa branio sve zivo . Imaju dosta jaku ekipu,a po rezultatima se vidi da su domacinska ekipa . Tu ni bod nebi bio los .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 okt 2012, 20:31

juznjak> je napisao/la:
Neznalice ...Sta ces . Ne znaju sta je Atleti predstavljao prije 15-20 godina u Evropi . Ali eto ,sve je kriva ona sezona kada je Atletico ispao u drugu ligu . Intervencija nacionalnog suda nanijela toliko stete Atleticu,da se klub jos uvijek nije oporavio kako treba . Iako je tada imao sastav da se bori za titule,zbog razonraznih okolnosti ,na kraju je ispao. . No polako se vraca gdje mu je i mjesto . Sto 4 osvojena trofeja u 2 godine ,i sadasnji Atletico najbolje pokazuje . :D 8-)

Inace,i meni to ''seljakanje'' Tigra u razonrazne klubove ide na neku stvar . Cerezo je jasno rekao da Atletico nema namjeru da ga prodaje . Sam Falcao je izjavio da je sretan u Atleticu :roll: . Ja bih bio sretan da Falcao ostane jos narednu sezonu ,a ako dodje bolesna ponuda od 60-70 M€,prodao bih ga bez razmisljanja .
"rio_Ferdy88
Slijedi gostovanje kod Sociedada gdje su zadnja dva puta utrpali osam komada tako da je za očekivati nastavak pozitivnog niza :D ,
Nece biti lako protiv Erreale . Gledao sam bas sada protiv Betisa . Izgubili su 2-0 ,no rezultat itekako zavarava. Sociedad je bio mnogo bolji tim ,samo sto je golman Betisa branio sve zivo . Imaju dosta jaku ekipu,a po rezultatima se vidi da su domacinska ekipa . Tu ni bod nebi bio los .
Slazem se sa vama. Ne igranje lige prvaka je dosta naskodilo klubu ali promjenit ce se i to. Najvise me brine veliki dug kluba. Evo nova prica u vezi Falce je da ide za City a za to ce Atletico dobit 40 miliona eura + Edina??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 okt 2012, 12:28

zeljocity je napisao/la:
[q dug kluba. Evo nova prica u vezi Falce je da ide za City a za to ce Atletico dobit 40 miliona eura + Edina??
Nebi imao nista protiv .Samo mi je cudno da ni na jednom spanskom portalu nisam naisao na tu vijest :? .
Iako se spominje da ce ,ukoliko ode Falcao ,zamjena ce biti Luis Suarez .
Inace, Atletico ga je zelio dovesti jos dok je igrao u Ajaxu ...Ovaj je tada bio izjavio da mu je san igrati u Primeri ,tako da sve je moguce . Navodno nebi kostao vise od €25 miliona.

Jucer se Gil Marin sastao se Florentino Perezom u jednom restoranu ,naravno , mediji su odmah poceli pisati o tome da su dogovorili transfer Falcaa. A zapravo glavna tema je bila korektnija raspodjela novca od TV prava.
Mada mi je i to poprilicno sumnjivo ,jer aktualni ugovor istice 2016 ,ne znam sta sada imaju raspravljati o tome

Takođe, treba spomenuti da ukoliko ekipa obezbjedi plasman u LP, Falcau ce biti povecana plata za 2-3 M€, i ponudjen novi ugovor . Vidjecemo sta ce od svega biti . No jedno je sigurno...Atleticu ide jako dobro , pa se na ove jeftine nacine ekipa pokusava destabilizirati ;)

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 okt 2012, 17:04

Znas li mozda kolika mu je sad plata?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 okt 2012, 17:21

Ne znam vise mi je dijadilo svo ovo, medzutim mislim da je Gil Martin izjavio u emisiji El partido de las 12 na radio stanici COPE da bi 60 miliona za Falcu rijesilo dobar dio Atleticovih ekonomskih problema???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 okt 2012, 17:44

Ima na marci taj interviju,medjutim naglasio je da zimi nigdje ne ide.Bitnije od Falcaoa je da Simone produzi ugovor jer je on po meni najzasluzniji za ove rezultate.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 okt 2012, 20:05

soe je napisao/la:Znas li mozda kolika mu je sad plata?
Falcao ima godisnju platu 4,8M€ , plus moze zaraditi jos 1 milion od nekakvih bonusa . Odlicna plata .
Ukoliko se ekipa plasira u LP ,mislim da bi mu trebali povecati za milion , ne vise . Ukoliko zelu vecu platu nek ide u PSG,Shity,Chelsea ili Real .
zeljocity je napisao/la:Ne znam vise mi je dijadilo svo ovo, medzutim mislim da je Gil Martin izjavio u emisiji El partido de las 12 na radio stanici COPE da bi 60 miliona za Falcu rijesilo dobar dio Atleticovih ekonomskih problema???
Ocito priprema teren za njegovu prodaju . Mislim da je izjava malo izvucena iz konteksta . Rekao je da ako se klub ne plasira u LP ,onda nece biti u mogucnosti da placa Falcaa ,a njegovom prodajom bi se kao sredila vecina ekonomskih problema . Btw, koje je on svojom nesposobnoscu nagomilao .

Nevjerovatno koji kreten ,u ovoj situaciji takvo nesto izjavljivati . S druge strane,drugi kreten Cerezo izjavljuje da je Atletico specijalista za duple krune ,te da Falcao nije na prodaju . J'be lud zbunjenog :lol: .

Licno ,mislim da ce Falcao biti prodan svakakao ,iako se Atletico plasira u LP. A ono ,na ljeto ce izjaviti da ga nece prodati Realu i prodace ga nekom englezu ,tako ce na kraju ispasti kao neki njegov dobar posao sto ga nije prodao Realu . Kako god,sa ili bez Falcaa ,Atleti ce biti jak i sljedece sezone . Treba uzivati u ovoj sezoni i ne zamarati se previse s ovim natpisima ,jer 99% vijesti u vezi Falcaa su lazne . Kada dodje ljeto i prijelazni rok, vidjecemo sta ce biti . 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 okt 2012, 00:46

Falcao siluje Pargavaj , tek nako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 okt 2012, 00:50

[youtube][/youtube]

Mašina.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 okt 2012, 13:41

Nije normalan slika privilegija je imati takvu igracinu u timu . Kad bolje razmislim ,najvise bi volio da ostane jer novac kako dođe, tako i prođe, a s Falcaom bi mogli napraviti velike stvari u LP. 8-) Spominje se Matias Silvestre, stoper Intera . Navodno bi mogao doci u zimskom prijelaznom roku na posudbu . Trenirao ga Colo u Cataniji ,tako da on zna najbolje o kakvom se igracu radi .Kazu da vazi za jednog jedan od boljih stopera u ligi . Iako trenutno ne igra previse u Interu :? .

Nebi bilo lose da vrate Camacha na Calderon . Decko igra odlicno u dresu Malage,a kao sto znamo Malaga ce vecinu svojih igraca rasprodati . Nebi kostao vise od 5M€ . A bio bi odlicna zamjena Gabiu ,koji je vec u godinama .

Inace,danas se navrsava 2 godine od smrti jedne od najvecih legendi Atletica,Juan Carlos Artechea.
slika

Inace jedan od najboljih obrambenih igraca u Atleticovoj historiji ,po broju nastupa za Atletico je sesti iza Adelarda, Renonesa, Aguilere, Collara i Calleje . Stup Atleticove obrane je bio punih 11 godina za koji zabiljezio 421 nastup.
Kazu da je bio odlican stoper....Visok,korpulentan,jak u duelima ,takodje,vazio je za jednog najgrubljih igraca tog doba :D .
APLASTA ARTECHE!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 13:46

Falcao 2 gola na skoro isti fazon :D
Ovakve finte je prodao i Athleticu u finalu EL ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 okt 2012, 13:53

I Chelseu je na slican nacin zabio 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.