Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Kazem subjektivan sam ali Dzeko je klasa za sebemarconato je napisao/la:Svaka cast...Nemaju Dzeku, ali imaju RVP-a, Gomeza, Benzemu...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta to taj RVP ima osvojeno sa svojim klubom?Po cemu to Dzeko ne moze nikako biti ispred njega?Samo mi to argumentuj,eto!marconato je napisao/la:To je vec druga stvar sto si ti subjektivan, ali Dzeko ne moze biti nikako bolji od jednog van Persiea, ma koliko ga ti volio...
Kakve to veze ima?! Pa imas ti masu igraca koji nisu maltene nista osvojili sa klubom, pa su opet (bili) igracine za neke koji su osvajali sve i svasta...NEZALAGANJE je napisao/la:Sta to taj RVP ima osvojeno sa svojim klubom?Po cemu to Dzeko ne moze nikako biti ispred njega?Samo mi to argumentuj,eto!marconato je napisao/la:To je vec druga stvar sto si ti subjektivan, ali Dzeko ne moze biti nikako bolji od jednog van Persiea, ma koliko ga ti volio...
Fletcer i Carrick su osvojili sa Unitedom sve moguce, pa opet mogu Gerrardu samo cistit kopacke (ovo je samo jedan od primjera).
Naravno da odnos izmedju RVP-a i Dzeke nije bas tako drastican, ali sam samo naveo primjer...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sad kazes nije drastican,a u postu prije toga kazes da ne moze biti nikako ispred njega!?Hmm...Znas kako se moze mjeriti to,po tome koliko si ti 'ugradio' u te titule,a Dzeko nije bio 'prolaznik' ni u jednoj tituli,tako da ga ne mozes porediti sa tim nabrojanim.E tako ja mjerim njegov ucinak,a RVP je imao istu priliku,pa nije uspio!marconato je napisao/la:Kakve to veze ima?! Pa imas ti masu igraca koji nisu maltene nista osvojili sa klubom, pa su opet (bili) igracine za neke koji su osvajali sve i svasta...NEZALAGANJE je napisao/la:Sta to taj RVP ima osvojeno sa svojim klubom?Po cemu to Dzeko ne moze nikako biti ispred njega?Samo mi to argumentuj,eto!marconato je napisao/la:To je vec druga stvar sto si ti subjektivan, ali Dzeko ne moze biti nikako bolji od jednog van Persiea, ma koliko ga ti volio...
Fletcer i Carrick su osvojili sa Unitedom sve moguce, pa opet mogu Gerrardu samo cistit kopacke (ovo je samo jedan od primjera).
Naravno da odnos izmedju RVP-a i Dzeke nije bas tako drastican, ali sam samo naveo primjer...
Dzeko je vrhunski spic, niko ne bjezi od toga, ali sve dok se ne ustali prvo u prvoj postavi svog klubu, dok ne bude najbolji strijalac najjace lige na svijetu, dok sledstveno svemu tome ne bude imao podjednaku ili vecu vrijednost na trzistu od RvP-a, ne moze biti ispred njega...
www.valencia-balkan.net
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemački Šalke već dugo prati Miroslava Stevanovića. Predstavnici kluba iz Gelzenkirhena bili su i na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu između Grčke i Bosne i Hercegovine (0:0). Selektor naših zapadnih komšija Safet Sušić je šansu Stevanoviću dao tek u poslednjih 15 minuta, ali to nije omelo Nemce u nameri da angažuju igrača Vojvodine.
Kako ****.RS saznaje, nemački tim je već postigao dogovor sa Stevanovićem, a ovih dana se očekuje da delegacija "rudara" dođe u Novi Sad i pokuša da dogovori uslove sa predstavnicima Vojvodine.
Momak rođen u Zvorniku je ove sezone već odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima, postigao tri gola i imao isto toliko asistencija.
Ovo bi bilo predobro!
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Cautinho
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
www.valencia-balkan.net
Bas mi je drago radi momka i sto ce mu se ostvariti taj san ipak ide u velik klub nek ti je Steva sa srecom ako se naravno ta zelja ostvari.Adi_Zepce je napisao/la:Zasluzio je dobar transfer,a odlazak u Schalke bi trebao biti pun pogodak za njega.Nadam se samo da je istina da je sve s Njemcima dogovorio
.....SAF najbolji trener ikada.....
Sretno Stevo, i sinoć je bio dobar!
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, Anpa, Beli98, Biscione, Bordo10, CAGarfia, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, darker10, DrogbaDidier, DUVNO1921, dzemil, emir79, ErosViverosViv, exampLe., Fudo, Gifron, Gomis99, GrbavicaHrammm, guillermo, Hardzavi, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, lol89, Lynx, Maestro^^, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PingoFTW, PointBlank, PSV, Rauber33, s4mke, Scholl, Sheyi, signalidunapark, Sport90, tale07, TefalTava, TofiTofita, travuljasSs, trunks1946, tutankamon1905, Venom, VolimBiH96, Yucca, zaostrog i 411 gostiju.