legenda reala je napisao/la:Ma dobro imao je i u drugom dijelu par ispucavanja lopte koljenimaBegAx je napisao/la: Treba biti realan i reci da je Ogi odigrao, pa necu reci perfektno vec veoma dobro 2. poluvrijeme. Bez greske.
Nego kontam nesto sada, ovo je najbolji dokaz koliko smo "porasli" kao reprezentacija, pa je vecina nezadovoljna bodom protiv velike Grcke.I po sudjenju se to vidjelo sinoc.
![]()
Ma više su meni Medunjanin i ekipa vadili živac, vraćanjem lopte golmanu s centra, pa im je jednom Asmir jbo dalje od majke i prestali su![]()
Pa većina je nezadovoljna zato što je vidjela, da ta Grčka nije ništa, ja sam uvjeren da smo igrali na svojim mogućnostima da bi im zabili bar dva gola.
Svi zadovoljni sa bodom ja nisam![]()
A kad se samo sjetim kvalifikacija pod Bakom ili Muzurovićem šta su nam sudije radile, ovo sad je
Takođe nisam zadovoljan bodom. Reprezentacija koja ima potencijala da igra tehnički odličan i napadački fudbal ide da se brani protiv neke reprezentacije. Ajde da je u pitanju neka velesila, ali Grci nisu velesila već su nešto iznadprosječni, ali ruku na srce i mi smo.