Mislim da je ovo najbolja formacija, + na klupi bi imali igrace koji mogu promjenit nesto svojim ulaskom i uz to jest da Salihovic dobro odigra na beku da se nije desilo ono sinoc sto se desilo sa Vranjesom ja bi ipak njega forsiro na beku jer mu je to prirodna pozicijakokakolas je napisao/la:------------------------ Begović -----------------------
--- Mujdža -- Zukanović -- Spahić -- Salihović---
----------------------- Zahirović ----------------------
--- Stevanović ------- Pjanić ----------- Lulić -----
------------------ Džeko --- Ibišević -----------------
Nema se šta tu komplikovati. Zukanovića pod hitno isprobati protiv ovakvog protivnika.
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Najvaznije je da nismo izgubili.Bod pisi,igru brisi.Mozda nam ovaj bod bude presudan.Da smo uzeli makar bod u Rumuniji igrali bi EP u Poljskoj i Ukrajini.Jer bi onda i pored nerijesenog rezultata u Parizu imali bod vise od Francuza i otisli na EP direktno.Da li smo mogli vise sinoc?Naravno da jesmo.ali smo isto tako lako mogli i popusit.Sada samo klepit Litvaniju u Zenici i prezimiti na prvom mjestu.A onda do proljeca pokasati naci neka adekvatna rjesenja u odbrani.Po mom misljenju najbolje bi bilo pod hitno pozvati i srediti papire malom Kolasincu.Mali je zmaj.Strasan potencijal.Pa onda ukoliko vec moramo nekoga istrpiti da se razvije.da postane igracina,onda dajte da barem istrpimo veci potencijal.Sto je barem po mome skromnom misljenju Kolasinac.Vranjesu svaka cast.Al nije mi on za repke.Pogotovo ako imamo bolje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E kad se svakome kupi racunar i uvede net, ne daj se Boze narugat..protiv jedne grcke i to u gostima osvojiti bod i opet biti nezadovoljan, e svasta brate..kazu "grcka je losa, morali smo pobijedit"..pa **** vas oltar, sto ne spomenete bruku gekasa iz 5 minute i promasaj praznog gola, sta da je to uslo ? Idite mazite bubuljite necim, smanjite drkanje i samo ucite djeco, valjat ce vam to u zivotu, a kanite se racunara, ocito vam njegovo zracenje ne prija..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Najbolje...

Jes' al' u k*rcuMrAmani96 je napisao/la:Najbolje...
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
1.da je ono ušlo bilo bi 1:0Papastathopoulos je napisao/la:E kad se svakome kupi racunar i uvede net, ne daj se Boze narugat..protiv jedne grcke i to u gostima osvojiti bod i opet biti nezadovoljan, e svasta brate..kazu "grcka je losa, morali smo pobijedit"..pa **** vas oltar, sto ne spomenete bruku gekasa iz 5 minute i promasaj praznog gola, sta da je to uslo ? Idite mazite bubuljite necim, smanjite drkanje i samo ucite djeco, valjat ce vam to u zivotu, a kanite se racunara, ocito vam njegovo zracenje ne prija..
2.čime ću mazat bubuljice imaš li prijedlog ?
3.meni prija zračenje računara
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Sreca pa pape ne slusa ove selektore po forumima jer bih odma zamjenio vranjesa na poluvremenu ali Pape mu je dao sansu i u drugom poluvremenu i mali je igrao bez greske i igrat ce on opet u utorak.
Covjek koji pokupi svaki zracni duel kraj samarasa koji je veci 20 cm od njega zasluzuje vise podrske od nas jer svako moze pogrijesit pocetak tekme,trema itd
Covjek koji pokupi svaki zracni duel kraj samarasa koji je veci 20 cm od njega zasluzuje vise podrske od nas jer svako moze pogrijesit pocetak tekme,trema itd
dajte nam Papca i Rahimica pa cemo se igrat ,ovako je svasta ocekuvat..i jos jednog Spahica molio bih 
Kad sam vidio da nema Salihovica i Zahirovica odma znam da je ova postava za k*rac.MrAmani96 je napisao/la:Najbolje...
SAMO ČELIK !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma bravo majstore , razumijes se u taktiku i nogomet ko ja u heklanjeMrAmani96 je napisao/la:Najbolje...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
hajde vi ste pametni 
Pa nemoj se sta naljutiti ali kako ovo mozes staviti svijuti?
A Salihovic,Zahirovic..
A Salihovic,Zahirovic..
.....In David we trust.....
Zahirovic veze nema... Salihovic sam mogao staviti... ali zahirovicDevilS je napisao/la:Pa nemoj se sta naljutiti ali kako ovo mozes staviti svijuti?
A Salihovic,Zahirovic..
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
ljudi,polahko,nema ljutnje,vidi se kako su jaka repka,a što se tiće nas,e pa možete zamisliti kad nismo izgubili kad nam u ekipi niko nije imao svoj dan kakvi smo onda,polahko,sada u utorak od litvanije napraviti dolmu

-
merdanovic
- Kontakt:
Protiv Litvanije ja mislim da ce ovako se igrati :
----------------------Begović-----------------------
Mujdža------Vranješ------------Spahić-------Salihović
----------------------Zahirović---------------------------
------------Pjanić-----------------Lulić------------------
----------------------Misimović--------------------------
--------------Ibišević-----------Džeko-------------------
Mislim da nije očekivati da će Zukanović debitovati u ovako bitnoj utakmici,Šunjić možda al mislim da je ipak mjesto u timu nakon 2.poluvremena u Grčkoj zaslužio Vranješ iako mu je prvo bilo loše.Možda bude izmjena u ekipi recimo da Medunjanin igra umjesto Zahirovića ili Pjanić na poziciji Misimovića,Stevanović sumnjam da ce igrati od prve minute.Ovako izgleda najbolje.
----------------------Begović-----------------------
Mujdža------Vranješ------------Spahić-------Salihović
----------------------Zahirović---------------------------
------------Pjanić-----------------Lulić------------------
----------------------Misimović--------------------------
--------------Ibišević-----------Džeko-------------------
Mislim da nije očekivati da će Zukanović debitovati u ovako bitnoj utakmici,Šunjić možda al mislim da je ipak mjesto u timu nakon 2.poluvremena u Grčkoj zaslužio Vranješ iako mu je prvo bilo loše.Možda bude izmjena u ekipi recimo da Medunjanin igra umjesto Zahirovića ili Pjanić na poziciji Misimovića,Stevanović sumnjam da ce igrati od prve minute.Ovako izgleda najbolje.
Ne kažem da ja znam bolje od Sušića,ali me ni Mourinho ne može uvjeriti da je pametnije što igramo Salihović lijevi bek Lulić lijevo krilo bolje od Lulić lijevi bek,Salihović u veznom redu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Goalgetter
- Kontakt:
---------------- Begovic --------------
Mujdza --- Zuka --- Spahic --- Lulic
--------------- Zahirovic --------------
Stevanovic ---- Miske ---------- Sejo
-------- Dzeko -------- Ibisevic -------
Ovako bih ja protiv Litvanije. U nastavku igre tamo oko 60te minute ubaciti Pjanica.
Ovako bih ja protiv Litvanije. U nastavku igre tamo oko 60te minute ubaciti Pjanica.
Goalgetter je napisao/la:---------------- Begovic --------------
A Pjanic?? ti se smijes sto nisam stavio zahirovica... a vidi ti nisi ni Pjanica, grohotom se smijem, idi heklaj
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja se tebi ne smijem sto nisi stavio zahirovica, nego sto si stavio 3 ofanzivna vezna u formaciju 4-4-2 od kojih neces imati nikakve koristi u defanzivi, a da ne pricam kako bi nas protivnik silovao preko krila.MrAmani96 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:---------------- Begovic --------------
Ovako bih ja protiv Litvanije. U nastavku igre tamo oko 60te minute ubaciti Pjanica.![]()
![]()
![]()
A Pjanic?? ti se smijes sto nisam stavio zahirovica... a vidi ti nisi ni Pjanica, grohotom se smijem, idi heklaj
Pored toga, Zahirovic nam je jedini defanzivni vezni u repci, i on mora igrati, za njegovu poziciju konkurisu samo jos Svraka i Sesar.
Mislim da znas (ili neznas), da Pjanic 2 sedmice nije odigrao nijedne utakmice, te da je jos nespreman, mislis da bi bilo pametno staviti jednog nespremnog igraca u prvi sastav?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.