Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Goalgetter
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2012, 16:12

---------------- Begovic --------------
Mujdza --- Zuka --- Spahic --- Lulic
--------------- Zahirovic --------------
Stevanovic ---- Miske ---------- Sejo
-------- Dzeko -------- Ibisevic -------

Ovako bih ja protiv Litvanije. U nastavku igre tamo oko 60te minute ubaciti Pjanica.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 16:15

Goalgetter je napisao/la:---------------- Begovic --------------

Ovako bih ja protiv Litvanije. U nastavku igre tamo oko 60te minute ubaciti Pjanica.
:lol: :lol: :lol:

A Pjanic?? ti se smijes sto nisam stavio zahirovica... a vidi ti nisi ni Pjanica, grohotom se smijem, idi heklaj

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2012, 16:17

MrAmani96 je napisao/la:

A Pjanic?? ti se smijes sto nisam stavio zahirovica... a vidi ti nisi ni Pjanica, grohotom se smijem, idi heklaj
Ja se tebi ne smijem sto nisi stavio zahirovica, nego sto si stavio 3 ofanzivna vezna u formaciju 4-4-2 od kojih neces imati nikakve koristi u defanzivi, a da ne pricam kako bi nas protivnik silovao preko krila.

Pored toga, Zahirovic nam je jedini defanzivni vezni u repci, i on mora igrati, za njegovu poziciju konkurisu samo jos Svraka i Sesar.

Mislim da znas (ili neznas), da Pjanic 2 sedmice nije odigrao nijedne utakmice, te da je jos nespreman, mislis da bi bilo pametno staviti jednog nespremnog igraca u prvi sastav?

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 13 okt 2012, 16:19

Goalgetter slazem se s tobom,i ja bih identicno ovako poceo. Mislim da bi Litvancima s ovom formacijom bez problema 4 gola dali.
YNWA!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 16:20

Goalgetter je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:

Ja se tebi ne smijem sto nisi stavio zahirovica, nego sto si stavio 3 ofanzivna vezna u formaciju 4-4-2 od kojih neces imati nikakve koristi u defanzivi.

Mislim da znas (ili neznas), da Pjanic 2 sedmice nije odigrao nijedne utakmice, te da je jos nespreman, mislis da bi bilo pametno staviti jednog nespremnog igraca u prvi sastav?
I ti imas tri ofanzivne u tvojoj formaciji, a ti se meni smijes... Stavio si istu formaciju kao i ja.... ps. kao sto je Pape rekao, Pjanic ce biti najbitniji protiv Litvanije.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2012, 16:24

MrAmani96 je napisao/la: I ti imas tri ofanzivne u tvojoj formaciji, a ti se meni smijes... Stavio si istu formaciju kao i ja.... ps. kao sto je Pape rekao, Pjanic ce biti najbitniji protiv Litvanije.
Ima razlika izmedju krila i ofanzivnih veznih . U mom slucaju, to su Stevanovic i Salihovic, dok su kod tebe krilni igraci Pjanic i Ibricic ? . Jel ti poznat pojam krilnog igraca, i kakve fizicke predispozicije mora imati za tu poziciju ?
Pjanic i Ibro nisu ti igraci koji imaju turbo u guzici da trce po strani gore dole. Isto tako, zadatak krila ti je da pomaze bekovima u defazivnim zadacima, a staviti dizelase na tu poziciju je ravno samoubistvu.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 okt 2012, 16:25

Viper je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:Najbolje...

slika
Kad sam vidio da nema Salihovica i Zahirovica odma znam da je ova postava za k*rac.
Armani smanji s tim drogama :D

Stevanovic i Salihovic trebaju biti na terenu!
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 13 okt 2012, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 16:28

Goalgetter je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la: I ti imas tri ofanzivne u tvojoj formaciji, a ti se meni smijes... Stavio si istu formaciju kao i ja.... ps. kao sto je Pape rekao, Pjanic ce biti najbitniji protiv Litvanije.
Ima razlika izmedju krila i ofanzivnih veznih . U mom slucaju, to su Stevanovic i Salihovic, dok su kod tebe krilni igraci Pjanic i Ibricic ? . Jel ti poznat pojam krilnog igraca, i kakve fizicke predispozicije mora imati za tu poziciju ?
Pjanic i Ibro nisu ti igraci koji imaju turbo u guzici da trce po strani gore dole. Isto tako, zadatak krila ti je da pomaze bekovima u defazivnim zadacima, a staviti dizelase na tu poziciju je ravno samoubistvu.
Pjanic moze igrati lijevo krilo, Ibrici moze desno. Ja sam njih stavio zbog ofanzivu, moramo krenuti ofanzivno protiv Litvanije, i necemo imati puno defansivne zadatke.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 16:30

@Sakuragi, Pjanic je tu, samo sto nisam stavio Salihovica i Zahirovica znaci da sam na drogima? :roll: Hallo, ne igramo protiv Slovacke, ovo je Litvanija ...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 okt 2012, 16:31

treba probati sa Zukanovicem na stoperu da vidimo koliko moze..zatim u sredini terena Zahirovic- Miske- Salihovic i Pjanic ako je spreman 100%, ako ne opet Medunjanin. Nema potrebe za radikalnim promjenama u sastavu, jedino treba mala promjena kod njih u glavi i to je sve. Opet vjerujem ja da ce oni nabit Litvaniju, specijalizirali su se za manje ekipe. U drugom dijelu ubaciti Pjanica, Stevanovica i Ibricica ili Vranjesa( da mu se ne unisti samopouzdanje) zavisno od rezultata.

kad smo vec kod Ibricica naleti danas slucajno na zadnjih 15-ak minuta tekme i ono kad on udje u igru i ne mogu se otet utisku da je super odradio posao, vracao se po loptu, sirio igru, bilo ga je svugdje. Njegovim ulaskom smo i povratili kontrolu nad posjedom lopte. Istina prema naprije nije nista uradjeno ali smo se bar stabilizirali i stali na loptu. Bilo bi mi jako drago kad bi se Ibro vratio na bar 80% onog sto je pruzao kod Cire- treba on nama jos ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 okt 2012, 16:37

Sastav mi je ok samo bi ja krenuo s Dzekom na klupi, je da nemamo alternativu ali bi ga ja ostavio bar prvo poluvrijeme da grije nove stolice na Bilinom :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 okt 2012, 16:38

Protiv Litvanije ne bi mozda lose bilo ostaviti Misketa ili Pjanica na klupu,a u "vatru" staviti brzog Stevanovica.Protiv bunkera,kojeg ce vjerovatno igrati Litvanija krila bi mogla dosta toga napraviti.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 16:38

Dzeko treba da sa klupe krene jer je sinoc bar zaribao i ja mislim da bi trebao da odmori malo i tamo oko 60 ga ubaciti., moje misljenje.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 okt 2012, 16:39

MrAmani96 je napisao/la:@Sakuragi, Pjanic je tu, samo sto nisam stavio Salihovica i Zahirovica znaci da sam na drogima? :roll: Hallo, ne igramo protiv Slovacke, ovo je Litvanija ...
pa bolji je salihovic trenutno od lulica i za juceranju utakmicu je pravo dobar onaj nickname "vidis me a nevidis me" :mrgreen:

treba nam zadnji vezni koji zna i igrati fudbala. Zahirovic je klasicni razbijac koji nezna iznijeti loptu.
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 13 okt 2012, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 16:46

DevilS je napisao/la:Dzeko treba da sa klupe krene jer je sinoc bar zaribao i ja mislim da bi trebao da odmori malo i tamo oko 60 ga ubaciti., moje misljenje.
Najbolji BH. igrac ikada na klupi? to je po meni blago receno, glupo.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 16:47

Drug znam ja da je on najbolji u repki, ali sinoc nije bas zablistao ako si pratio tekmu? ;)
Ja sam fino gore naveo da je ovo moje misljenje. :mrgreen:

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 16:49

Sakuragi je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:@Sakuragi, Pjanic je tu, samo sto nisam stavio Salihovica i Zahirovica znaci da sam na drogima? :roll: Hallo, ne igramo protiv Slovacke, ovo je Litvanija ...
pa bolji je salihovic trenutno od lulica iz za juceranju utakmicu je pravo dobar onaj nickname "vidis me a nevidis me" :mrgreen:

treba nam zadnji vezni koji zna i igrati fudbala. Zahirovic je klasicni razbijac koji nezna iznijeti loptu.
Lulic je puno bolji od Salihovica kad igra kao lijevi bek. Njegova prirodna pozicija je inace lijevi bek, i ne vidim razlog zasto Susic forsira Salihovica na tu poziciju. Zukanovic zna da igra kao zadnji vezni, mozda da njega probamo na tu poziciju? Po meni je riskantno da pocinje kao stoper.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 okt 2012, 16:52

MrAmani96 je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Dzeko treba da sa klupe krene jer je sinoc bar zaribao i ja mislim da bi trebao da odmori malo i tamo oko 60 ga ubaciti., moje misljenje.
Najbolji BH. igrac ikada na klupi? to je po meni blago receno, glupo.
Prvo nije najbolji ikad taj sjedi na klupi i glumi trenera, da bi bio najbolji ikad mora jos pure pojest a i tad je pitanje dal ce biti u prvih 11 ikad. A drugo ako je trenutno najbolje kotirani igrac nemora znaciti da mora i igrat svaku obavezno Messi je najbolji na svijetu pa zna s klupe krenut sto nebi i Dzeko. Jedini je problem sto Pape nema muda da ga ostavi na klupi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 16:53

To je to ma ima ovdje ljudi koji me razume sta hocu da kazem. :D

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 okt 2012, 16:54

DevilS je napisao/la:Drug znam ja da je on najbolji u repki, ali sinoc nije bas zablistao ako si pratio tekmu? ;)
Ja sam fino gore naveo da je ovo moje misljenje. :mrgreen:
Ja sam gledao tekmu, i nisam ga primjetio. Dzeko je igrao lose, ali je ipak glupo staviti ga na klupi, jer on zna da rjesava utakmicu i da zabije i kad ne igra dobro.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.