to je to. imaju ovde ovi koraci, pa cemo pokusati ovo rijesiti. valjda proradianonimni je napisao/la:je li ovo ?
http://support.microsoft.com/kb/314869" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
to je to. imaju ovde ovi koraci, pa cemo pokusati ovo rijesiti. valjda proradianonimni je napisao/la:je li ovo ?
http://support.microsoft.com/kb/314869" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nista smijem ti se ovim postovimaPapastathopoulos je napisao/la:sta je, kenjac jedandaj ba, angazuj nekog da mi pomogne, bacit cu racunar dzaba s petog sprata nekom na glavu....ovo se samo meni moze desavati da nesto napravim, al se nesto drugo sjebe....jesam li ikad s rahatlukom usao na **** net, a da mi je sve bilo uredu u pm...
Po meni je to i vise nego isplativo, ali sacekaj ostaleMelo15 je napisao/la:E ovako imam za 500KM
PROCESOR -- QUADCORE Q8200 4X2,4
4GB RAM (2X2GB dva slota slobodna)
HDD 250 GB SATA
1GB GRAFIKA GEFORCE 430GT
WIRLESS KARTA
DVDRW
ČITAČ KARTICA
+
monitor ASUS WIDE 19"
isplati li se?
i ja mislim da jeste jer sam ja svojViper je napisao/la:Po meni je to i vise nego isplativo, ali sacekaj ostaleMelo15 je napisao/la:E ovako imam za 500KM
PROCESOR -- QUADCORE Q8200 4X2,4
4GB RAM (2X2GB dva slota slobodna)
HDD 250 GB SATA
1GB GRAFIKA GEFORCE 430GT
WIRLESS KARTA
DVDRW
ČITAČ KARTICA
+
monitor ASUS WIDE 19"
isplati li se?
jok...polovan al kaze covjek ekstra ocuvan...pa Pentium 4 ne mozes naci nov za te pareHorionBosna je napisao/la:jel nov?
Ma ja bih uzeo onu prvu ponudu, samo je do ocuvanosti, ako imas povjerenja u covjeka, uzmi prvuMelo15 je napisao/la:jok...polovan al kaze covjek ekstra ocuvan...pa Pentium 4 ne mozes naci nov za te pareHorionBosna je napisao/la:jel nov?
EDIT:
Imam ove 3 ponude,za koju bi se vi odlucili?
1.)gore napisana
2.)-BIOSTAR A780L3L AMD DDR3 1333MHz VGA LAN DVI
-CPU AMD Athlon X4 640+ 3GHz L2=2MB AM3
-2GB DDR3 takeMS 1333 CL8
-HDD 500GB Blue edition WD50000AAKX SATA-6GB 16MB/7200rpm
-DVD RW LG SATA Double Layer BLACK H22NS
-Kućište FRONTIER RA08A-BK/BK-E Crno Bez napojne
-Napojna ATX PowerLine 430W
-Sapphire ATI HD5670 512MB DDR5 DVI/HDMI
=450,00 bez monitora
3.)
phenom x3 8400/8550, asus m3n78 se, 4gb ddr2, 160-320gb hdd, NOVA 5670 oc 1gb ddr5 i samsung 20" lcd za nekih 500km(ovaj je nov ja mislim)
A_d_0 je napisao/la:Momci mislim da imam najcudniji problem sa kompjuterom ikad sto se desio. Naime, kompjuter se sam ugasi odjednom. Hajde to, al sam se i upali odjednom jbt. Spavam navece i u 4 ujutro se on upali sam od sebe. Pitam se jel se ovo neko zajebava samnom? A onda dodje period kad se ne gasi i ne pali sam od sebe. Jedno mjesec dana je tako bilo, a evo od juce opet poceo sam. Jel se ikome desio ovakav problem? Sta trebam radit? Ludim.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=14342" onclick="window.open(this.href);return false;A_d_0 je napisao/la:Otekla mi noga od pokusavanja. Al nije ovo ocito kompjuter na dodir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.