Bas ce nam se zbog toga cijeli svijet smijat.revoX. je napisao/la:ako vec nemamo zvanicni tekst za himnu mozes bar mirno stajati. Treba cijeli svijet da vidi ovo i da nam se smije. Pa nije himna LP p da vako' pricas. Mogu reci samo sramota!
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
3 mjesecazizu1991 je napisao/la:Niko mi ne odgovori na Pandžu, koliko će on odsutan biti, da li postoji mogućnost da bude spreman za martovsku tekmu ?
Pandzu izuzetno postujem momak je uvijek pruzao kvalitetne partije u BH dresu ali ova povreda je najgora moguca koju jedan fudbaler moze zaradi ... Pored toga mislim da zukanovic igra u boljoj formi i u boljem klubu nego pandza a plus pandza ce sigurno imati problema da se ponov ovrati u prvih 11 jer je jos pred kraj prosle poceo da sjeda na klupu ne stalno ali nekad je klupa dok je zukanovic konstantan prosle sezone odigrao sve utakmice... Ne znam opet imamo ovu tekmu sa litvanijom i prijateljska sa alzirom valdja ce ga susis isprobat
Ljudi iz povjerljivih izvora sam saznao za informaciju da se Mancini cuo sa Sajom i da mu je dao instrukciju oko Dzeke.

Dobro ne bas smijati grubo receno et.
Ali svakako veliki minus kod mene stvarno nisam to ocekivao pogotovo od Vedada. Nisu oni Ibra u Svedskoj , Ozil u Njemackoj itd. Nego svoj na svome.
HZ87
- majestic24
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Ibišević mi je bio jedan od najdražih u reprezentaciji ali nakon ovog mi je pao u očima . Za Lulića sam znao da nije nešto posebno patriotski nastrojen ali Vedo ...
Smiri se krupljaninu
5 sek se okrenuo prema Seji i odmah vam je pao u ocima. Pogledajmo prvo sebe kakvi smo...sta mi radimo kad se negdje intonira nasa himna??? Stojimo mirno sigurno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pogledaj snimak jos 1 mozda i vidis jos nestomajestic24 je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Ibišević mi je bio jedan od najdražih u reprezentaciji ali nakon ovog mi je pao u očima . Za Lulića sam znao da nije nešto posebno patriotski nastrojen ali Vedo ...
Smiri se krupljaninu
5 sek se okrenuo prema Seji i odmah vam je pao u ocima. Pogledajmo prvo sebe kakvi smo...sta mi radimo kad se negdje intonira nasa himna??? Stojimo mirno sigurno
I stojim naravno mirno i pjevam svoju himnu. A ne oni koji su pred 40hiljada gledalaca samo na stadionu
HZ87
Šta to, da ga ubaciva samo u 80 + ?sedra je napisao/la:Ljudi iz povjerljivih izvora sam saznao za informaciju da se Mancini cuo sa Sajom i da mu je dao instrukciju oko Dzeke.![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dosli smo u fazu kada mozemo isprobavati igrace i u kvalifikacionim utakmicama a da to nisu samo Luksemburg, San Marino ...
Nadam se da ce Susic poceti sa Zukanovicem umjesto Vranjesa ( Vranjes mi je dokazao da je igrac na koga se moze racunati) a zelio bih vidjeti Zukanovica. Isto tako bi volio vidjeti Stevanovica da odigra 90 minuta u jakom tempu da znamo na cemu smo. Mada iskreno ne sumnjam u ovog momka , cak sto vise mislim da trenutno po kvaliteti spada medju prvih 6 igraca repke.
I napokon bih volo vidjeti Misimovica na klupi da se vidi koliko to protocnije i dinamicnije izgleda bez njega. ( Nazalost ostat ce to samo pusta zelja) .
Nadam se da ce Susic poceti sa Zukanovicem umjesto Vranjesa ( Vranjes mi je dokazao da je igrac na koga se moze racunati) a zelio bih vidjeti Zukanovica. Isto tako bi volio vidjeti Stevanovica da odigra 90 minuta u jakom tempu da znamo na cemu smo. Mada iskreno ne sumnjam u ovog momka , cak sto vise mislim da trenutno po kvaliteti spada medju prvih 6 igraca repke.
I napokon bih volo vidjeti Misimovica na klupi da se vidi koliko to protocnije i dinamicnije izgleda bez njega. ( Nazalost ostat ce to samo pusta zelja) .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
?revoX. je napisao/la:Pogledaj snimak jos 1 mozda i vidis jos nestomajestic24 je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Ibišević mi je bio jedan od najdražih u reprezentaciji ali nakon ovog mi je pao u očima . Za Lulića sam znao da nije nešto posebno patriotski nastrojen ali Vedo ...
Smiri se krupljaninu
5 sek se okrenuo prema Seji i odmah vam je pao u ocima. Pogledajmo prvo sebe kakvi smo...sta mi radimo kad se negdje intonira nasa himna??? Stojimo mirno sigurno![]()
I stojim naravno mirno i pjevam svoju himnu. A ne oni koji su pred 40hiljada gledalaca samo na stadionukao uzori dosta djece ...itd.
Znas na sta mislim. Zato nemoj me tjerati da moram postati. bilo bi skroz offtopic.
HZ87
evo bosnjo mora naci problem ili stvarati polemiku gdje je nema.
pa sta kao je pricao tokom himne? nije on kriv sto nema teksta. nemojte kenjat
Sakuragi je napisao/la:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
meni se cini da ni spanci nemaju tekst za himnu, pricaju li se oni tokom himne?Sakuragi je napisao/la: pa sta kao je pricao tokom himne? nije on kriv sto nema teksta. nemojte kenjat
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Uz vrlo upitna istinska patriotska osjećanja polovice Španske reprezentacije za Španiju,dok mi volimo vjerovati da je naša reprezentacija sačinjena isključivo od velikih patriota koji bi dali živote za Bosnu i Hercegovinu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Zasto vaj momak stoji mirno ili nedo Bog okrene se ili jos gore prica tokom himne. I nije jedini.

HZ87
Nije uredu to sto su pricali tokom himne.Kamo srece da nam je to najveci problem,i ne vidim razlog zasto da se ispisuju 2 stranice zbog toga.
mozda se nisu bili sigurni u tekst himne,pa se konsultovani da budu ziherIbischa je napisao/la:Nije uredu to sto su pricali tokom himne.Kamo srece da nam je to najveci problem,i ne vidim razlog zasto da se ispisuju 2 stranice zbog toga.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Evo da i ja napišem neko svoje mišljenje. Načelno mozemo biti zadovoljni rezultatom, ali ne i igrom. Slabi smo bili u napadu, vidilo se da fali Pjanić kod protoka lopte, igralo se previše prema nazad i nepotrbno solitralo te griješilo u lahkim dodavanjima. Napadači su totalno zakazali, trebali su doduše imati više lopti, ali kad bi ih i dobili ništa pametno nisu učinili. Sreca je naša pa nismo igrali protiv neke talentovanije i drskije ekipe koja bi nam uvalila 2-3 komada iz takvog stanja (napadački su me podjstili na ono "izdanje" protiv Rumunije u gostima).
Ipak i mi smo imali dvije extra sanse preko Misketa i Lulica koji jesu dobro pucali, ali su i Grci senzacionalno reagovali (posebno onaj što je iznikao na liniji)
Najviše se raspravlja o Vranješu, ali momka treba podržati. Onaj kiks iz 5. minute ga je poremetio pa je igrao plašljivo i konfuzno, ali ipak je imao i dosta dobrih intervancija u 2 . pol. Vidi se da je odlučan i sa dobrim fizičkim predispozicijama. Uostalom, Grci su stvorili samo 3-4 dobre šanse na utakmici što i nije loše. Najbolji kod nas Spahić i Begović (ono je bila briljantna intervancija).
Zahirović i Medunjanin vrlo plašljivi kada treba odigrati neku hazardnu loptu prema naprijed. Za ovaj nivo to moraju popravi. Ibricic fino odigrao kad aje ušao znatno smo povećali posjed i osujetili pritisak Grka u finišu. Mujdža je morao mnog više ići naprijed
za idući meč ne bi bilo loše da se postavi slična taktika kao protiv Latvije. Tada je to izgledalo jako dobro, Ltivanija je slična latvijcima i dobro je da ne igra onaj Cesnauskis koji ima opak šut lijevom nogom. Ne smijemo ih potcijeniti . U duelu slovacke i Grcke nadam se x-u .
Ipak i mi smo imali dvije extra sanse preko Misketa i Lulica koji jesu dobro pucali, ali su i Grci senzacionalno reagovali (posebno onaj što je iznikao na liniji)
Najviše se raspravlja o Vranješu, ali momka treba podržati. Onaj kiks iz 5. minute ga je poremetio pa je igrao plašljivo i konfuzno, ali ipak je imao i dosta dobrih intervancija u 2 . pol. Vidi se da je odlučan i sa dobrim fizičkim predispozicijama. Uostalom, Grci su stvorili samo 3-4 dobre šanse na utakmici što i nije loše. Najbolji kod nas Spahić i Begović (ono je bila briljantna intervancija).
Zahirović i Medunjanin vrlo plašljivi kada treba odigrati neku hazardnu loptu prema naprijed. Za ovaj nivo to moraju popravi. Ibricic fino odigrao kad aje ušao znatno smo povećali posjed i osujetili pritisak Grka u finišu. Mujdža je morao mnog više ići naprijed
za idući meč ne bi bilo loše da se postavi slična taktika kao protiv Latvije. Tada je to izgledalo jako dobro, Ltivanija je slična latvijcima i dobro je da ne igra onaj Cesnauskis koji ima opak šut lijevom nogom. Ne smijemo ih potcijeniti . U duelu slovacke i Grcke nadam se x-u .
boli me kita za spance. nemam bolestan um da nalazim probleme gdje ih nema.STEVIE je napisao/la:meni se cini da ni spanci nemaju tekst za himnu, pricaju li se oni tokom himne?Sakuragi je napisao/la: pa sta kao je pricao tokom himne? nije on kriv sto nema teksta. nemojte kenjat
ovo je ona lafo patriotska dosadna prica koju sam 10000 puta cuo trebaju ljudi sutit ufatit se za srce i podici glavu pa zaplakati ako treba jer ako to ne urade nisu patriote i ne zasluzuju nositi "sveti dres".
ja sam vidio na terenu volju i ponos ovih igraca da predstavljaju svoju drzavu. pa dzeko i vedo su se vracali u odbranu, pokrivali da sacuvamo rezultat. kad to rade u klubu?
vama nebi ni papa ugodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.