Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
hahaha kad dobijem na kladionici dat će te mi brojeve vaših računa, zasad ću bit tu na veresiju 
Stavio avatar Aimara, a na veresiju bi 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- TheVerminator
- Kontakt:
Da sam djevojka, rekao bih ti: "Vratiću ti kad mogneš"Zenichanin je napisao/la:hahahTheVerminator je napisao/la:
Ejh, šta sam se ja tebi para nadavao kad sam tek doš'o![]()
Ja sam godišnju platio, to ti je 100 KM
opet si duzan za ovaj mjesec ostao![]()
A ovako se moraš malo strpit'
Nego ko večeras komenariše EL?
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Zenichanin je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ako nećeš da te maltretiraju na forumu javi se meni, u pm dvije slike, rodni list, i uplatnicu iz banke od 50 km.Inače će te svaki dan ovako.
kolega nemoj da mi se mjesas u biznis, fino sam naveo da sam blagajnik
ma ja ga branim na forumu da ga niko ne dira, kontaš
ja sam ti nešto ovako

DRUG NEBI TI PUNCA
- Zenichanin
- Kontakt:
ako si kao ovaj na slici evo meni kesabagrcavi je napisao/la:Zenichanin je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ako nećeš da te maltretiraju na forumu javi se meni, u pm dvije slike, rodni list, i uplatnicu iz banke od 50 km.Inače će te svaki dan ovako.
kolega nemoj da mi se mjesas u biznis, fino sam naveo da sam blagajnik
ma ja ga branim na forumu da ga niko ne dira, kontaš![]()
ja sam ti nešto ovako
taj na slici nije u stanju sam sebe braniti kamo li nekog drugog
ko prenosi vcrs utakmicu
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- harison_ford
- Kontakt:
za razliku od nekih njegovih ranijih prenosa, vcrs me Marjan poprilicno nervirao, puno je grijesio u komentarisanju i nekako mi je citav prenos vjestacki radio, sve nekako kao da glumi...tako se bar meni ucinilo
da se rezumijemo opet je miljama ispred sve ijednog sa javnog servisa
da se rezumijemo opet je miljama ispred sve ijednog sa javnog servisa
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
-
karameldar
- Kontakt:
Meni bas zanimljivo kad Marjan prenosi,uvijek saznam nesto novo. Sad sam saznao da je Samarasu idol Marco van Basten. 
YNWA!
- harison_ford
- Kontakt:
karameldar je napisao/la:Meni bas zanimljivo kad Marjan prenosi,uvijek saznam nesto novo. Sad sam saznao da je Samarasu idol Marco van Basten.
ma kontam ja drug to al meni je ovo vcrs pretjerano energicno i u situacijama kad to i ne treba..vise me on cinio nervoznim nego sto sam to i bio..naravno sto se tice informacija tu je kralj def
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
- Zenichanin
- Kontakt:
i mene je nervirao, par puta je grijesio s igracima nasim.harison_ford je napisao/la:karameldar je napisao/la:Meni bas zanimljivo kad Marjan prenosi,uvijek saznam nesto novo. Sad sam saznao da je Samarasu idol Marco van Basten.
ma kontam ja drug to al meni je ovo vcrs pretjerano energicno i u situacijama kad to i ne treba..vise me on cinio nervoznim nego sto sam to i bio..naravno sto se tice informacija tu je kralj defkazem ovo je cisto moj dojam
Kad smo trcali kontru i ide lopta na Lulića a on urla "ova lopta je trebala da ide na drugu stranu za Lulića"
(na drugoj strani je cini mi se Mujdža bio)
ostalo sve (Y)
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Mene je presjekao prije utakmice kad je čitao sastave, pa reče kako "nema Misketa...", kontajući da nema Pjanića.Zenichanin je napisao/la: Kad smo trcali kontru i ide lopta na Lulića a on urla "ova lopta je trebala da ide na drugu stranu za Lulića"
Tad sam bila
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Zenichanin
- Kontakt:
mozel meni sad konkretno neko reci ko je pogodio onog glavonju na gol liniji,BaDa12 je napisao/la:Mene je presjekao prije utakmice kad je čitao sastave, pa reče kako "nema Misketa...", kontajući da nema Pjanića.Zenichanin je napisao/la: Kad smo trcali kontru i ide lopta na Lulića a on urla "ova lopta je trebala da ide na drugu stranu za Lulića"
Tad sam bila. Malo je davio sa Samarasom i djedom iz Australije, ali ga nisam puno slušala, jer sam se i sama više derala od njega.
prvo je rekao Ibisevic pa kasnije Dzeko a na kraju Misimović
cuj dereš se
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- katalinski
- Kontakt:
[quote="harison_ford"]za razliku od nekih njegovih ranijih prenosa, vcrs me Marjan poprilicno nervirao, puno je grijesio u komentarisanju i nekako mi je citav prenos vjestacki radio, sve nekako kao da glumi...tako se bar meni ucinilo
da se rezumijemo opet je miljama ispred sve ijednog sa javnog servisa[/quogte]
bas je pretjerivao na pocetku sa nekim pricama,pa je malo grijesio ,a na kraju me bas iznervirao sa onim dobacivanjima kao izbij salihovicu na njihovu polovinu,misimovicu dodaj medunjaninu ,cuvaj ledja steva itd ,kao neki trener koga igraci cuju...zaboravio da je komentator i na gledaoce.
ima svoj stil koji je dugaciji,ali dok je protiv belgije to sasvim prirodno uradio ,ovdje je bilo nekako vjestacki.kao da je istrosio sve svoje fore i na silu izmisljao neke nadimke .
dzeko dijamantu ,emir spahic sina oca ...i majke...,pa njegov promukli glas /antologija
a sinoc je samo nabrajao i nabrajao...ocito najbolje od marijana dobijemo nakon golova koji ga zanesu i od kojih ,,poludi" i postaje NEZABORAVAN komentator.dok kad strijepi za nas tim nesto nedostaje.
da se rezumijemo opet je miljama ispred sve ijednog sa javnog servisa[/quogte]
bas je pretjerivao na pocetku sa nekim pricama,pa je malo grijesio ,a na kraju me bas iznervirao sa onim dobacivanjima kao izbij salihovicu na njihovu polovinu,misimovicu dodaj medunjaninu ,cuvaj ledja steva itd ,kao neki trener koga igraci cuju...zaboravio da je komentator i na gledaoce.
ima svoj stil koji je dugaciji,ali dok je protiv belgije to sasvim prirodno uradio ,ovdje je bilo nekako vjestacki.kao da je istrosio sve svoje fore i na silu izmisljao neke nadimke .
dzeko dijamantu ,emir spahic sina oca ...i majke...,pa njegov promukli glas /antologija
a sinoc je samo nabrajao i nabrajao...ocito najbolje od marijana dobijemo nakon golova koji ga zanesu i od kojih ,,poludi" i postaje NEZABORAVAN komentator.dok kad strijepi za nas tim nesto nedostaje.
Ajvatar
Bio je isti.
da smo pobjedili , bio bi bolji.
da smo pobjedili , bio bi bolji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nemojte ljudi na Marjana, znate i sami kako je nama bilo gledati tekmu, a zamislite da uz svu tu nervozu moraš komentarisati tekmu i iznositi neke informacije. A svi mi znamo kakav je on patriota. Pa svako normalan bi se zbunio.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Ovdje sve neki strucnjaci. Ne valjaju dresovi, ne valja komentator, nisu rekaro sjedista itd itd. Ne mozes vjerovat cime se ljudi zamaraju. Ja sinoc od nervoze nisam ni primjetio koje komentarisao. Vazno mi je da nismo izgubili, a ostalo nije vazno 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
spasi me dragi Bože idućih 90 minuta :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
- Zenichanin
- Kontakt:
kakvi komentari kod golova
"goooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll"
pa 2 minute pauze
"goolll golll"
ovo prvo rekao gollll pa otisao da se zagrli s igracima pa se vratio u kabinu

pa 2 minute pauze
"goolll golll"
ovo prvo rekao gollll pa otisao da se zagrli s igracima pa se vratio u kabinu
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
ja sam oplako ja kontam da mu ne spadnu slusalice kad skoci da se raduje pa dok ih digne onda opet gooool goooolZenichanin je napisao/la:kakvi komentari kod golova![]()
![]()
![]()
![]()
pa 2 minute pauze
"goolll golll"
ovo prvo rekao gollll pa otisao da se zagrli s igracima pa se vratio u kabinu![]()
![]()
![]()
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.