Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
http://nbaliveonline.com/streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo po ovome bi trebalo da bude ovdje prijenos http://www.thefirstrow.eu/watch/146479/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
edinjo-bih
- Kontakt:
zasto ni tekstualni prenos nefunkcionise?
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Pa s obzirom da ni oficijelna stranica NBA ne prati ovaj susret, možemo svi lagano na spavanje, ništa od prenosa, bilo video ili tekstualni.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
odakle uzimaju rezultat ovi sa premijer-kladionice
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja sam pronasao nesto gdje se samo komentator cuje. Pretpostavljam da je s nekog radija...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
lemon zv?kobe24 je napisao/la:Ja sam pronasao nesto gdje se samo komentator cuje. Pretpostavljam da je s nekog radija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
http://www.atdhenet.tv/52547/watch-broo ... phia-76ers" onclick="window.open(this.href);return false;, radio prijenos
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
4stringsonly
- Kontakt:
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=3&si=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Radio prenos isto.
Radio prenos isto.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Netsi vode 23-13 sudeci po rezultati-com
30-17 za Netse, kraj prve, Mirza nije ulazio, po onom sto sam cuo 
I ja otkako ovo slusam, Mirza je na klupi... za nadati se da ce uskoro uci. xDdziza_23 je napisao/la:30-17 za Netse, kraj prve, Mirza nije ulazio, po onom sto sam cuo
EDIT: Je li ovo usao, kao da sam nacuo, posto sam odlutao bio?
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 14 okt 2012, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
evo ga, neka je na hajr aBd 
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nikako čovjek da dobije loptu, šta je ovo 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Ma tesko komentatoru izgovorit mu ime, pa ga i ne spominje, uhvatio je skok cini mi se malo prije i dao C.J.-u, a ovaj zabio. To je to za sad 
-
4stringsonly
- Kontakt:
Sad je proful'o.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
kod mene zvucnici ne rade hahaha ajde pisite ako da kakav poen...
Trenutno korisnika/ca: galia95, Google Adsense [Bot], TripleThreat i 23 gosta.