Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Kakve su vam to priče ???
Reprezentacija je jedna, ona koristi taj stadion, i drago mi je da su uslovi tu najbolji trenutno u BiH, hoćemo li se dijeliti to ?
Reprezentacija je jedna, ona koristi taj stadion, i drago mi je da su uslovi tu najbolji trenutno u BiH, hoćemo li se dijeliti to ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
3 je imao prije ove rekonstrukcije, sada vjerovatno 4. Jedino loše na stadionu je stari semafor, mada je i on evropski za 95% Premijer lige.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
@maximusdecimus Kako očekuješ da mu čovjek odgovori? Čuj da li će Čelik koristiti, jok eto samo za reprezentaciju pravljene.
Čelik Zenica 1945
@zizu nikakvo trolanje. Neg ljudi im fino kazu za ispod nogu nesto da se stavi oni odmah haos napravili. Nedo Bog da im je neko rekao za boju stolice ili nesto drugo rat bi bio pravi. Normalno da nam mi je drago bas zbog reprezentacije i naravno zbog celika zasto da ne !?
HZ87
Mislim da je jos 3 kategorija.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
- Blek_Stena
- Kontakt:
Kontam kolko smo belaja vidjeli dok smo sredili Bilino p. koliko toliko, ne mogu ni zamislit sta se treba desiti, pa da u BiH dobijemo jedan moderan stadionterabajt je napisao/la:Mislim da je jos 3 kategorija.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Pa šta hoćeš više, stadion je 3. kategorija od maksimalne 4. Po zvijezdicama se ne određuju stadioni od 2006. godine, nego po kategorijama kojih ima 4. Za nešto takvo ipak treba proširiti kapacitet stadiona da bi se moglo uraditi ono što UEFA zahtjeva.Blek_Stena je napisao/la:Kontam kolko smo belaja vidjeli dok smo sredili Bilino p. koliko toliko, ne mogu ni zamislit sta se treba desiti, pa da u BiH dobijemo jedan moderan stadionterabajt je napisao/la:Mislim da je jos 3 kategorija.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Evo link i na njemu imaš poređenja između 3 i 4.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik Zenica 1945
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Stadion se dotjeruje, svaka cast, sve pohvale..
Samo jos kad bi se prosirio kapacitet radi lakse kupovine karti.. i jos nesto, ja bi zabranio da celik igra svaku utakmicu na bilinom polju, sve utakmice gdje ce biti ispod 3500 gledalaca moze kambridz komotno
Samo jos kad bi se prosirio kapacitet radi lakse kupovine karti.. i jos nesto, ja bi zabranio da celik igra svaku utakmicu na bilinom polju, sve utakmice gdje ce biti ispod 3500 gledalaca moze kambridz komotno
Lepo izgleda. Travnjak je uradjen po ISO standardima.
Da je jos po jedan nivo na severu i jugu, bio bi vrh. Za takvu nadogrdnju netreba puno novca.
Da je jos po jedan nivo na severu i jugu, bio bi vrh. Za takvu nadogrdnju netreba puno novca.
eee kad bi ostali gradovi (klubovi) bar 1/4 radova uradili kao sto to cini Zenica(Celik) mnogo ljepse i bolje bi izgledali nasi "stadioni" 
Čelik do bagro
Moze Bilino veoma lahko biti stadion cetvrte, najvece kategorije, ne treba uopste kapacitet dirati. Siguran sam da ne treba ni milion KM da se ispune potrebni uslovi. Inace, stadion cetvrte kategorije je potreban da bi se igrala grupna faza LP/EL pa sve do finala, te i play-off LP.Nimla_RZ je napisao/la: Pa šta hoćeš više, stadion je 3. kategorija od maksimalne 4. Po zvijezdicama se ne određuju stadioni od 2006. godine, nego po kategorijama kojih ima 4. Za nešto takvo ipak treba proširiti kapacitet stadiona da bi se moglo uraditi ono što UEFA zahtjeva.
Evo link i na njemu imaš poređenja između 3 i 4.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako Koševo definitivno nije stadion cetvrte kategorije (ja mislim da je druge, za trecu bi se neke sitnice trebale popraviti), UEFA je opet bila dozvolila ove godine da se igra grupna faza evropskih takmicenja na njemu (u slucaju da je neko prosao), ali samo kao iznimku jer jednostavno fali stadiona u ovoj drzavi. Isto mislim da UEFA smatra da je stadion poprilicno siguran, jer je relativno velik, a tribine su fizicki odvojene jedna od druge.
- King Kenny
- Kontakt:
Neka ovo bude ako Bog da naredna faza renoviranja bp,mislim da ovo ne bi uopste bilo skupo pa cak u visini ove zadnje rekonstrukcije. Kakva bi tek onda bila atmosfera na utakmici reprezentacijeKing Kenny je napisao/la:![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@King Kenny, fotosopiraj i krov nad tim tribinama i to bi bio jedan od boljih stadiona u ex-yu ako ne i najbolji za potpuni fudbalski dozivljaj 
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice
. Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno 
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- deenniiVCF
- Kontakt:
Ev za tvoju dušu još jedna photoshop-irana slika Bilinog poljaJack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice. Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jok eto treba u Žepču stadion napravitJack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice. Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno
::::SAMO ČELIK::::
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mi u Zepcu imamo stadion kakav pola Premijerligasa sanjazamorano je napisao/la:Jok eto treba u Žepču stadion napravitJack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice. Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno
![]()
Na tri sprata
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!