Ludilo, kakva play-off utakmica šta je ovoDejaNMG je napisao/la:Kakva utakmica na kraju, hahaha![]()
Prolamalo se na kraju DE-FENCE!
Cope fantastičan, fantastičan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ludilo, kakva play-off utakmica šta je ovoDejaNMG je napisao/la:Kakva utakmica na kraju, hahaha![]()
Prolamalo se na kraju DE-FENCE!
Ja mislim da će Cope ostatiDejaNMG je napisao/la:I na kraju POBJEDA, Copeland rjesio utakmicu, bacanja pa banana na sutu za tri, sve u svemu, fina kosarkaska noc, ovo nam je trebalo, da prezivimo mi fanovi, sa dobrim utakmicama do sezone.
Sigurno, pokazao je veceras da moze biti itekako koristan, iako sam ga na pocetku kritikovao, demantovao me je samo tako, i svaka cast, samo mala zamjerka na sut za tri poena, mislim da mu nije potrebno da ispaljuje trice, veceras 0-4, ali cjeli tim je u tom segmentu zakazao.Carlo je napisao/la:Ja mislim da će Cope ostati
Ma svi su se ispaljivali tricama, ne valja to. 3-29, ne znam jesmo li ikad lošije šutali tricu, ali dobro je. Solidno su svi u odbrani odigrali, ali u napadu baš i ne. Drago mi je zbog pobjedeDejaNMG je napisao/la:Sigurno, pokazao je veceras da moze biti itekako koristan, iako sam ga na pocetku kritikovao, demantovao me je samo tako, i svaka cast, samo mala zamjerka na sut za tri poena, mislim da mu nije potrebno da ispaljuje trice, veceras 0-4, ali cjeli tim je u tom segmentu zakazao.Carlo je napisao/la:Ja mislim da će Cope ostati
Sullinger na drugoj strani odlican, valjalo je i njega cuvati.
Ronnie Brewer @RonnieBrewerJr
Blessed to have the opportunity to get back on the court today. #Knickstape
Jonah Ballow @jonahballow
“I feel like I’m almost there," @MarcusCamby23 on his recovery process from injured calf #Knicks
Marc Berman @NYPost_Berman
Ronnie Brewer did make plane trip to Montreal so chance he makes debut sometime on 3-game trip. #Knicks
Nate Taylor @ByNateTaylor
JR Smith is not traveling in the team on its road trip that starts tomorrow.
http://www.msg.com/videos/knicks-night- ... -1016.html" onclick="window.open(this.href);return false;Nate Taylor @ByNateTaylor
Amar'e said his knees feel great & that he has no idea how many minutes he'll play tomorrow.
bananko bananaDejaNMG je napisao/la:TYSONNNNNNNNNNNNNNN huhhuhuhuhhhuhhh!!
Mozda se brines za ZvezduDejaNMG je napisao/la:Jest trica skripala, ali oko toga se ja ne brinem
Mozda.neno#4 je napisao/la:Mozda se brines za Zvezdu![]()
Al Iannazzone @Al_Iannazzone
Felton, thompson, white, sims and kurt thomas starts tonite.
Odlicno, najvise volim gledati rezerviste i ove sto treba da se dokazu, ovo do sada je bilo tanko skroz od njih, vidjecemo ubrzo sta su spremili za nocas.Carlo je napisao/la:Večeras neće igrati Tydon, Amare, Melo i J-Kidd.
Al Iannazzone @Al_Iannazzone
Felton, thompson, white, sims and kurt thomas starts tonite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.