Imaju 3 poraza uzastopno na gostovanjimaamerosm je napisao/la:Steelersi![]()
![]()
![]()
![]()
Majko draga koga oni nisu u stanju pobjediti.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja sam ostao sokiran da su im Titansi uspjeli postici 27 poena i ako imaju jednu od najboljih odbrana u ligi. Nego sta ti ocekujes od Nedjeljne utakmice protiv onih ptica.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imaju 3 poraza uzastopno na gostovanjimaamerosm je napisao/la:Steelersi![]()
![]()
![]()
![]()
Majko draga koga oni nisu u stanju pobjediti., iako su sinoć poraženi ponajviše zbog onog promašenog FG sa 54 yarde
Tomica nam je ovih dana trenirao smanjenim intenzitetom jer je imao bolove u desnom ramenu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mislis 26 poena: 26:23, rezultat.amerosm je napisao/la:Ja sam ostao sokiran da su im Titansi uspjeli postici 27 poena i ako imaju jednu od najboljih odbrana u ligi. Nego sta ti ocekujes od Nedjeljne utakmice protiv onih ptica.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imaju 3 poraza uzastopno na gostovanjimaamerosm je napisao/la:Steelersi![]()
![]()
![]()
![]()
Majko draga koga oni nisu u stanju pobjediti., iako su sinoć poraženi ponajviše zbog onog promašenog FG sa 54 yarde
![]()
![]()
Tomica nam je ovih dana trenirao smanjenim intenzitetom jer je imao bolove u desnom ramenu...
Onu bi sinoc Pitt dobio tekmu, da nisu trcanjem izgubili 2-3 yarde, na second down. Taman kicker bio kratak za par yardi.
Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
'Tice igraju možda i najbolju odbranu u NFL-u, DL im je strašna, a atmosfera na stadionu je i nabolja u čitavom NFL-u zbog glasnoće publike, tako da će se dosta morati improvizirati i igrati no huddle napad, a i Ridley i Bolden će u takvom ambijentu imati značajnu uloguamerosm je napisao/la:Ja sam ostao sokiran da su im Titansi uspjeli postici 27 poena i ako imaju jednu od najboljih odbrana u ligi. Nego sta ti ocekujes od Nedjeljne utakmice protiv onih ptica.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imaju 3 poraza uzastopno na gostovanjimaamerosm je napisao/la:Steelersi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glavne prijetnje za našu odbranu biti će Lynch i Tate
Ne očekujem neku high scoring tekmu, već više neku koja bi mogla završiti FG ili sa 1 TD razlike
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tate samo moze biti prijetnja vasim LB-ovima da nekom ne slimi vrat prilikom blokiranjario_Ferdy88 je napisao/la: Glavne prijetnje za našu odbranu biti će Lynch i Tate
Inace, yebem ti Steleerse, Brown i Miller grozni
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Odlicna vijest za nas. Hernandez je sa ekipom otputovao u Seattle i najvjerovatnije ce igrati, jer ne vidim logiku da ga vode na dalek put ako nece igrati.
Inace u Nedjelju nas ocekuje hladno i kisovito vrijeme, a ja se pitam grije li ikad sunce u onom Seattle-u.

Inace u Nedjelju nas ocekuje hladno i kisovito vrijeme, a ja se pitam grije li ikad sunce u onom Seattle-u.
seattle je gori od londona
RB Johnson nas poj'o i strp'o u kantu.
a o FG neću da pričam . neka , neka , desiće se neka gostujuća pobjeda valjda.
Another hero - another mindless crime.
Koji truhlo vas dobijeFrobidden je napisao/la:RB Johnson nas poj'o i strp'o u kantu.a o FG neću da pričam . neka , neka , desiće se neka gostujuća pobjeda valjda.
Nego, ne mogu da docekam vise sutrasnju tekmu, od GB-a mislim samo na to, idemo Coltsi!!!!
Coltstrong!
Kako javljaju mediji Hernandez ce igrati sutra protiv Seahawksa, tako da ce Tomica imati jos jednu dodatnu opciju u napadu. Kakav samo napad imamo, jos samo da BB malo odbranu sredi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ostao mu je i ugovorEdin TM87 je napisao/la: Koji truhlo vas dobijeOstalo mu je jos samo ime...
Nego, ne mogu da docekam vise sutrasnju tekmu, od GB-a mislim samo na to, idemo Coltsi!!!!
Coltstrong!
Logično
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koji sam ja peh na ovom fantasy u pm..proslo kolo umjesto da sam dobio ja izgubio jer nisam postavio igrace... a samo jedna igrac da je igro pobjedio bi, a cak sam bez 3-4 igraca odigrao to kolo...evo sad svi smi haman slobodni ahahahahaha...nemam skim igrat ovu sedmicu ni da hocu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Pa kako si draft radio moj Darmine?SaltCityAttack je napisao/la:koji sam ja peh na ovom fantasy u pm..proslo kolo umjesto da sam dobio ja izgubio jer nisam postavio igrace... a samo jedna igrac da je igro pobjedio bi, a cak sam bez 3-4 igraca odigrao to kolo...evo sad svi smi haman slobodni ahahahahaha...nemam skim igrat ovu sedmicu ni da hocu
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kazu da ce ako i bude igrao, to biti u nesto manjem obimu, a Hightower i Edelman su out za ovu tekmu definitivnoamerosm je napisao/la:Kako javljaju mediji Hernandez ce igrati sutra protiv Seahawksa, tako da ce Tomica imati jos jednu dodatnu opciju u napadu. Kakav samo napad imamo, jos samo da BB malo odbranu sredi.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo sada i ja to citam - sto meni u prevodu znaci da ukoliko utakmica bude u egalu da ce uci u igru kako bi eventualno donio prevagu u nasu korist. Sigurno je da nece poceti susret, ali mislim da i bez njega ima Tomica dosta kvalitetnog oruzija kako bi nas odveo do pobjede.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kazu da ce ako i bude igrao, to biti u nesto manjem obimu, a Hightower i Edelman su out za ovu tekmu definitivnoamerosm je napisao/la:Kako javljaju mediji Hernandez ce igrati sutra protiv Seahawksa, tako da ce Tomica imati jos jednu dodatnu opciju u napadu. Kakav samo napad imamo, jos samo da BB malo odbranu sredi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jest mi neobicno nema Bearsa oce sedmice
.... hajde neka se ove povrede saniraju malo dobro je dosla ova sedica jer poceli smo polahko gubiti bitne igrace... Bennet,Jeffery a ranije Knox to su 3 recivera svi bi bili vjerovatno prvi reciveri u ovoj ekipi da nema Marshalla
... neka se i Urlacher lo jos oporavi svakako i njemu ovo dolazi kao slag na tortu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Danas slaviti u Seattlu, bit će teško ali Patsi to mogu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nedjelja uz NFL, tripleheader na ESPN America HD, a sve ostale tekme uz Red Zone 
Pocinjemo sa Ravensima i Cowboysima, zatim repriza finala NFC prosle sezone između Giantsa i 49ersa, i za kraj SNF sa Texansima i Packersima
Pocinjemo sa Ravensima i Cowboysima, zatim repriza finala NFC prosle sezone između Giantsa i 49ersa, i za kraj SNF sa Texansima i Packersima
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A ja se patim sa streamom i Coltsima, onda pogledat na areni SF...rio_Ferdy88 je napisao/la:Nedjelja uz NFL, tripleheader na ESPN America HD, a sve ostale tekme uz Red Zone
Pocinje, COLTSTRONG!
Imal ko stream da nije sa firstthrowa? Ne valja ni jedan tamo :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.