Namam pojma a jesi li ti vidio gdje je Dzeko dobio zuti karton?likma23 je napisao/la:Zna li neko koliko je Dzeko pretrcao a koliko Samaras ali i Vedo? Zanimame cisto radi statistike, nije provokacija, za onakvu igru je kriv Mancini, Dzeko je tek poceo igrat od 90. min. to jest od vremena kad ga Mancini ubacuje
, navik'o co'ek
![]()
Ako neko zna taj podatak bio bih mu zahvalan![]()
Ne daj se Dzeko, dijamantu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- LarryDavid
- Kontakt:
a de mi reci tebra trčiš li ti uvijek u svom životu , na poslu i slično maximalno il se ponekad šlepaš bez obzira na percipiranu važnost situacija?zgembo89 je napisao/la:Dzeko kaze Ogiju digni glavu uvijek ima dusmana,a sto nije sebi dao savjet kako da potrci malo vise..
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
-
jasko_juve
- Kontakt:
eto bitno je gdje je Dzeko dobio karton..heheh..smijesno,kako se pravda covjek ko da je Bog..ja ga gledam u reprezentaciji,zalaganje i sve..sve po zasluzi..da ga gledamo ko Vranjesa,drugi il treci put u dresu BIH rekli bi daj ne zovi vise ovog kloca u repku,veze nema,nije lopte primio..Samaras kakav god da je, u petak je bio Messi za Dzeku.. treba malo oznojit dres i guzicu Edine,treba malo potrcat..Juventinisimo je napisao/la:Namam pojma a jesi li ti vidio gdje je Dzeko dobio zuti karton?likma23 je napisao/la:Zna li neko koliko je Dzeko pretrcao a koliko Samaras ali i Vedo? Zanimame cisto radi statistike, nije provokacija, za onakvu igru je kriv Mancini, Dzeko je tek poceo igrat od 90. min. to jest od vremena kad ga Mancini ubacuje
, navik'o co'ek
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jesam vidio. I to je sve sto je ucinio u tom mecu, a to je malo za kalibar kakav je Dzeko, ne moze ga niko opravdat za slabo igranje protiv Grcke, ali cudi me od Dzeke da se nije borio jer on nije taj tip igraca, jer on se u svakom mecu bori, trudi. Nestoo je Dzeki bilo, ne znam sta ali too nije onaj Dzeko na kojeg smo navikli. Nije ni Ibisevic nista bolje od Dzeke igrao, ali se barem trudio, mislim trcao je ko muha bez glaveJuventinisimo je napisao/la:Namam pojma a jesi li ti vidio gdje je Dzeko dobio zuti karton?likma23 je napisao/la:Zna li neko koliko je Dzeko pretrcao a koliko Samaras ali i Vedo? Zanimame cisto radi statistike, nije provokacija, za onakvu igru je kriv Mancini, Dzeko je tek poceo igrat od 90. min. to jest od vremena kad ga Mancini ubacuje
, navik'o co'ek
![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nekakav ljut brate. Prvo na utakmici, a evo sad i kad su se vratili u Sarajevo. Slika se sa onim navijacima, a totalno ozbiljan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čuj gdje je dobio karton.
Pa zapita l' se neko zašto je uopće napravio prekršaj? Dobio je loptu koja se odbila od njeg kao da se prvi put susreće s istom.
Nakon tog odbitka, najmanje što je mogao učiniti je ganjati Grka i zaustaviti kontru. Nema potrebe glorifikovati taj potez.
Uglavnom, ubijeđen sam da će protiv Litvanije biti bolji i da će biti jedan od strijelaca.
Pa zapita l' se neko zašto je uopće napravio prekršaj? Dobio je loptu koja se odbila od njeg kao da se prvi put susreće s istom.
Uglavnom, ubijeđen sam da će protiv Litvanije biti bolji i da će biti jedan od strijelaca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Blek_Stena
- Kontakt:
zaljubio se mali
, a mala daleko, tesko je to
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I taj žuti karton je bio bespotreban , Grk uletio između 3-4 naša , sam , a Džeko ga sa leđa ruši , pravi faul , dobija žuti , bez ikakve potrebe .
Hajmo ga sad razapinjati i zbog zutog kartona
pusiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeee ga
Njemu je dobro u kishnom Sarajevu 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Dobro je, znaci da ce ga stavit prije utakmice pa ce dobro odigrat, samo da se ne posvadjaju u medjuvremenu
Samo da Edin zuti ne dobije,nadrljali smo u martu onda. 
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako bih ja volio da se to desipinoglavi je napisao/la:Samo da Edin zuti ne dobije,nadrljali smo u martu onda.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Volio bi i ja da skonta da mora jos jednog napadaca da pozove,al i ne bi bas volio da se to desi pred Grcku..vise onako pred Lihtenstajn.neo je napisao/la:Kako bih ja volio da se to desipinoglavi je napisao/la:Samo da Edin zuti ne dobije,nadrljali smo u martu onda.Pa da vidimo sta mozemo bez njega i kakve su nam opcije, kada ga Susis vec ne smije poslati na klupu!
Nad tobom sunce najljepše sja
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dzeko nije Samaras i ne mogu se uporedjivati,Samaras uvijek onako igra..Dzekina igra UVIJEK zaviti od veznih igraca i to je tako..Vedo je eto trcao okolo..sve u prazno...na zalost..
Dzeki zamjerim samo ono prebacivanje sa lijeve na desnu nogu..trebao je opaliti ljevicom pa kud ode..ostalo ne znam sta da kazem??? utopio se u nase sivilo kao i ostali..Spaha i Beg jedini sto su bili na nivou..
Zuti karton dobi 70 metara od grckog golmana..ma sta Dzeko radi tamo ba...tu ne smije biti ni pod razno..niti njega niti Vedu nismo iskoristili kako bi trebali..zbog toga i jesmo mali..
Dzeki zamjerim samo ono prebacivanje sa lijeve na desnu nogu..trebao je opaliti ljevicom pa kud ode..ostalo ne znam sta da kazem??? utopio se u nase sivilo kao i ostali..Spaha i Beg jedini sto su bili na nivou..
Zuti karton dobi 70 metara od grckog golmana..ma sta Dzeko radi tamo ba...tu ne smije biti ni pod razno..niti njega niti Vedu nismo iskoristili kako bi trebali..zbog toga i jesmo mali..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
[youtube][/youtube]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slabu partiju protiv Grka mora ispraviti protiv Litvanije.
Ja sam nekako od njega navikao da igra toplo hladno, barem sto se Citya tice, tako da je doslo vrijeme za jednu blistavu partiju u kojoj ce pokazati svu svoju klasu i na kraju krajeva zabiti gol koji ce nas lansirati u visine.
Ja sam nekako od njega navikao da igra toplo hladno, barem sto se Citya tice, tako da je doslo vrijeme za jednu blistavu partiju u kojoj ce pokazati svu svoju klasu i na kraju krajeva zabiti gol koji ce nas lansirati u visine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Toplo-hladno,
da barem igra dobro u najvaznijim utakmicama a ne obratno.
da barem igra dobro u najvaznijim utakmicama a ne obratno.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, hansbosna, Sheyi i 18 gostiju.