RK Bosna
Re: RK Bosna
Pa **** sve ovo smo morali uzeti, Gorenje nam do koljena nije!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Ja trebali smo pobjediti pa bolji od Gorenja i to puno al sreca...
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
izgubi bosna na kraju ??
e jbga
e jbga
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- majestic24
- Kontakt:
Brate,smiri se malo!!! Kod kuce smo jaki,mozemo mi iznenaditi lowen.Rz88 je napisao/la:Imali neriješeno, imali napad, pogriješili, Jaškić promašio, onda je Čupić dao gol iz nemoguće situacije, Bosna opet loptu izgubila, pda Gorenje otišlo na dva razlike. 29-27, ostalo manje od dvije minute, i u minuti od te dvije preostale Bosna daje dva gola za 29-29. Srama onda nastupa, ali Bosna kao Bosna , u ključnim trenucima na gostovanjima padnu nevjerovatno, ne znam radi čega. 30-29 su izgubili goloma Harmandića 10 sekundi prije kraja.
Mogu reći da sam razočara do bola j.... im pleme. Kako me ljute zbog nekih hajvana kojima ispada lopta iz ruke kao da nisu profesionalci nego amateri, i ne znam nikako što igraju rukomet na gostovanjima kada ne mogu nikoga dobiti. Čuj ispada im lopta.....Nevjerovatno sam ljut, razmišljam da razbijem TV. Totalno neorganizovana igra u ključnim trenucima, svaka čast pojedincima, ali neki zaista ne zaslužuju da igraju za Bosnu.
Sljedeće utakmice u Sarajevu protiv Lowena koji su kiksali kod kuće odigravši neriješeno sa Poljacima. Kako god , sve osim poraza od Lowena bilo bi ravno historijskom poduhvatom Bosne. Želim im sreće u nastavku sezone LP , ali neće je više gledati da se džabe ljutim radi poraza od nakvih Slovenaca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
E Harmandicu jesi **** Nemogu da vjerujem kakav gol primismo... Al nema veze idemo dalje. Mozemo Rhein dobiti
- juzni vjetar!
- Kontakt:
e jes mi zao sto izgubise beze 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Mozemo al kad bih ekipa Kiela igrala za nas ovaj Lowen je od Ditmara Hopa znaci mogao bih Vedo i Sejo da istrce na parket heheh.Sta mislite?cappy je napisao/la:E Harmandicu jesi **** Nemogu da vjerujem kakav gol primismo... Al nema veze idemo dalje. Mozemo Rhein dobiti
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Bilo bi dobro kad bi Sejo i Vedo uletili za Rhein u toj tekmi tada bi ih razvalili, hehe.. Ovako bice tesko al vjerujem da mozemo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta. Mogli su na prvo mjesto, ali nije nista izgubljeno, ako se zna da su konkurenti igrali nerijeseno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Joj jest mi krivo, kako bezveze izgubismo, a bolji smo bili za klasu, veliki napredak se vidi u igri Bosne ali ovo smo bezveze izgubili, Doborac kod nas ponajbolji, borio se pravo, Melic fulio par zicera koje je morao pogoditi, Grahovac u drugom poluvremenu malo stao a onaj njihov se probudio, Harmandic nam zabiberi deset sekundi prije kraja, Medjic me posebno iznenadio, momak igra stvarno dobro, Pucelj u odnosu na proslu sezonu poceo i davati golove ... jbg idemo dalje, imamo kvalitet, malo vise srece i imamo dobre sanse da prodjemo... sljedece kolo probati napraviti iznenadjenje, ovo sto prije zaboraviti i idemo dalje.
Rz88 je napisao/la:Imali neriješeno, imali napad, pogriješili, Jaškić promašio, onda je Čupić dao gol iz nemoguće situacije, Bosna opet loptu izgubila, pda Gorenje otišlo na dva razlike. 29-27, ostalo manje od dvije minute, i u minuti od te dvije preostale Bosna daje dva gola za 29-29. Srama onda nastupa, ali Bosna kao Bosna , u ključnim trenucima na gostovanjima padnu nevjerovatno, ne znam radi čega. 30-29 su izgubili goloma Harmandića 10 sekundi prije kraja.
Mogu reći da sam razočara do bola j.... im pleme. Kako me ljute zbog nekih hajvana kojima ispada lopta iz ruke kao da nisu profesionalci nego amateri, i ne znam nikako što igraju rukomet na gostovanjima kada ne mogu nikoga dobiti. Čuj ispada im lopta.....Nevjerovatno sam ljut, razmišljam da razbijem TV. Totalno neorganizovana igra u ključnim trenucima, svaka čast pojedincima, ali neki zaista ne zaslužuju da igraju za Bosnu.
Sljedeće utakmice u Sarajevu protiv Lowena koji su kiksali kod kuće odigravši neriješeno sa Poljacima. Kako god , sve osim poraza od Lowena bilo bi ravno historijskom poduhvatom Bosne. Želim im sreće u nastavku sezone LP , ali neće je više gledati da se džabe ljutim radi poraza od nakvih Slovenaca.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Steta,bash steta. Bosna je bila puno bolja ekipa. Sudjenje korektno,mada po meni,prelomni trenutak je bio,kada u predposljednjem napadu nije svirano ocigledno probijanje za gorenje.
Sa ovakvom igrom,Bosna se ne treba nikog plasiti.
Sa ovakvom igrom,Bosna se ne treba nikog plasiti.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Onaj Adnan iz NBA. Znaš već koji , igro nekad za Real protiv Utah pa ih ovi razvalilineno#4 je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Imali neriješeno, imali napad, pogriješili, Jaškić promašio, onda je Čupić dao gol iz nemoguće situacije, Bosna opet loptu izgubila, pda Gorenje otišlo na dva razlike. 29-27, ostalo manje od dvije minute, i u minuti od te dvije preostale Bosna daje dva gola za 29-29. Srama onda nastupa, ali Bosna kao Bosna , u ključnim trenucima na gostovanjima padnu nevjerovatno, ne znam radi čega. 30-29 su izgubili goloma Harmandića 10 sekundi prije kraja.
Sljedeće utakmice u Sarajevu protiv Lowena koji su kiksali kod kuće odigravši neriješeno sa Poljacima. Kako god , sve osim poraza od Lowena bilo bi ravno historijskom poduhvatom Bosne. Želim im sreće u nastavku sezone LP , ali neće je više gledati da se džabe ljutim radi poraza od nakvih Slovenaca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.........koji crni jaskic??????

Još jedna sjajna partija Grahovca, ali ovaj put nije bilo dovoljno, mada je malo nedostajalo. Ponovo su nas idiotski potezi pojedinaca koštali zlatnih bodova.
Naredni meč je sa Löwenom, očekujem odličnu posjetu, jer nam u goste dolazi jedna od najboljih ekipa na planeti. Löwen dolazi sa imperativom pobjede, jer je u prošlom kolu kiksao doma protiv Kielcea. Veszprem je bez mnogo problema savladao Chambery u Francuskoj rezultatom 29:19.
Naredni meč je sa Löwenom, očekujem odličnu posjetu, jer nam u goste dolazi jedna od najboljih ekipa na planeti. Löwen dolazi sa imperativom pobjede, jer je u prošlom kolu kiksao doma protiv Kielcea. Veszprem je bez mnogo problema savladao Chambery u Francuskoj rezultatom 29:19.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dolazi Lowen dovoljan razlog da se pojavim u Zetri
Jel' za 7 dana tekma

Jel' za 7 dana tekma

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
HC Bosna BH Gas vs Rhein-Neckar Löwen 18.10.2009
Kakva steta
Sve smo usrali na kraju ...

Nije bosna odigrala lose, ali ne dade se na kraju..
Lowen i Veszprem su cini mi se jedini sigurni za dalje, ovo ce biti borba.. kielce je jaci neg sto sam ocekivo, a mislim da bi se gorenje, chambery i bosna mogli boriti za to 4. mjesto.. tako mi barem sad stvari izgledaju, mozda bude jos nesto jasnije nakon sledeceg kola..
I da, kad vec izgubismo nekako mi drago da harmandic dade taj go za pobjedu, posebno nakon one drame oko odlaska iz bosne
cisto zbog ovih ljudi iz uprave 
Lowen i Veszprem su cini mi se jedini sigurni za dalje, ovo ce biti borba.. kielce je jaci neg sto sam ocekivo, a mislim da bi se gorenje, chambery i bosna mogli boriti za to 4. mjesto.. tako mi barem sad stvari izgledaju, mozda bude jos nesto jasnije nakon sledeceg kola..
I da, kad vec izgubismo nekako mi drago da harmandic dade taj go za pobjedu, posebno nakon one drame oko odlaska iz bosne

Bravo momci rasturiće mo ih u Sarajevu.
Pobjeda protiv Čelika.
Pobjeda protiv Čelika.

Uz svo postovanje Tvog misljenja nije mi jasno sto nekome, naravno ako je navijac RK Bosna BH GAS, moze biti drago koji igrac mu je dao 'pobjedonosni gol' zbog kojeg nasi momci, ekipa, izgubi utakmicu!?smradex je napisao/la:Nije bosna odigrala lose, ali ne dade se na kraju..
...I da, kad vec izgubismo nekako mi drago da harmandic dade taj go za pobjedu, posebno nakon one drame oko odlaska iz bosnecisto zbog ovih ljudi iz uprave
Ne znam razloge, niti me interesuju, tvoje ljutnje na upravu kluba, ali cinjenica je da Adnan Harmandic 'prodao' svoj tadasnji klub - RK Bosnu - glavnom rivalu Gorenju potpisujuci (pred)ugovor s klubom protiv kojeg je trebalo tek igrati u prosloj sezoni!!!!
To je rijetko vidjena situacija u svijetu

Da se sad ne vracamo na to kako je odigrao (sabotirao) nekoliko utakmica nakon sto se 'provalila' njegova rabota s Gorenjem!

Harmandić je vrlodobar (ne vrhunski) igrač ali karakter mu je....

Volim te Bosnooooo!
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.