Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Cuo sam da mu mogu oci ispast prilikom tog skoka. Cool.
Ovaj Baumgartner je najhrabriji covjek na Svijetu. Svaka cast.
Svaka cast i Red Bullu.
Svaka cast i Red Bullu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jasta,a ja nisam reagovaolegenda reala je napisao/la: Uh jbt, igrala dvostruku igru, zajebana neka![]()
Dobro je što još uvijek razmišljaš pozitivno i nisi digao ruku na sebe ili nju
Pa sad ne znam,nisam je vidio al sutra nisam siguran sta ce biti
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Dok se on dođe na 37 km taman novi dan svane, malo zapuse i opet odgodi skakanje 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sta ako zaluta i skoci u Miljacku?!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
HorionBosna
- Kontakt:
ajd ne seri, neki mi daju milion maraka sutra bi ovo uradio, sanse da ti se nece nista desiti su 99%, pa lik ovo isto uradio prije 65g,poslali ga na ekspediciju na mjesec on iskocio iz kapsule samo sa padobranom a ovaj ide na istu visinu sa nasinom opremom.Cartman je napisao/la:Ovaj Baumgartner je najhrabriji covjek na Svijetu. Svaka cast.
Svaka cast i Red Bullu.
Zamisli skoci meni na kucu
On je extremna budala a ne extremni sportist, zamisli nesto krene ppo zlu u ode Felix.
On kaze da mu je drago sto ide na mjesec, bojim se da ga dobro nsu obavijestili, jer on ide na rub svemira i mora skocit

On je extremna budala a ne extremni sportist, zamisli nesto krene ppo zlu u ode Felix.
On kaze da mu je drago sto ide na mjesec, bojim se da ga dobro nsu obavijestili, jer on ide na rub svemira i mora skocit
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Jel moguće da si se bio zaljubio opasno i pravio se slijepEmir ZENICA je napisao/la:
Jasta,a ja nisam reagovao![]()
Pa sad ne znam,nisam je vidio al sutra nisam siguran sta ce bitiAl eto 2 dana tesko bilo sad se zajebavam,dobro mi.Daj Boze da tako ostane
Ma i ako je vidiš ko je šiša, nemoj sebi praviti probleme
Ma vremenom ćeš je valjda zaboraviti(ako budeš htio), vrijeme liječi rane(Amar zna najbolje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma duga je to prica,zna je 1-2 forumasa jos odavno.Al nisam pisao ovdje,ako te zanima ima fblegenda reala je napisao/la:
Jel moguće da si se bio zaljubio opasno i pravio se slijep![]()
Ma i ako je vidiš ko je šiša, nemoj sebi praviti probleme![]()
Ma vremenom ćeš je valjda zaboraviti(ako budeš htio), vrijeme liječi rane(Amar zna najbolje)
Ma joj,nikad na curu ruku nisam digao niti cu,jbg dodje mi pa to napisem,al nikad.
Ma vjeruj da sam je ured pa zaboravio,danas nasmijan citav dan,ne znam sto.Al dobro je.
Volim te Celik ! ! !
legenda reala je napisao/la:Jel moguće da si se bio zaljubio opasno i pravio se slijepEmir ZENICA je napisao/la:
Jasta,a ja nisam reagovao![]()
Pa sad ne znam,nisam je vidio al sutra nisam siguran sta ce bitiAl eto 2 dana tesko bilo sad se zajebavam,dobro mi.Daj Boze da tako ostane
![]()
Ma i ako je vidiš ko je šiša, nemoj sebi praviti probleme![]()
Ma vremenom ćeš je valjda zaboraviti(ako budeš htio), vrijeme liječi rane(Amar zna najbolje)
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
kaj je smešno zar nije takobagrcavi je napisao/la:
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@devil sta kukas hem si polaznik hem si imo rodjendana kolko hoš
@emire ne daj se bit ce treba još
@emire ne daj se bit ce treba još
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma kakvi,lagano uzivanje .Sad samo razmisljam o Celiku i pomalo o derbiju Zvezda-Partizan. Kako se vratiti kuci

Volim te Celik ! ! !
bježi ba ne laži ljudima, znaš da ja nemam problema sa tim, nisam ja ko Emirlegenda reala je napisao/la:kaj je smešno zar nije takobagrcavi je napisao/la:
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E da ti se Zeljo hoce boriti za opstanak,pa ces tek tad vidjeti sta su problemi 
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pusti ga ba, dovoljno mu je samo pročitati par statusa
samočelik
Kako proteče utakmica, jesi se dobro snašo, među pet cura
bilo je i viška mogu mislit 
samočelik
Kako proteče utakmica, jesi se dobro snašo, među pet cura
Onaj bi trebo skocit vecras sa neba
evo penje se gore za sada je na 19 km a skace sa 36 cinimi se.Sta mislite hocel moc 
@ legendo sad i vise nikad,jedino sto je pozitivno bilo to sto sam sa svojom trebom bio,al milion pitanja pa onda u sred napada Grčke krenu se derat o nekim haljinicama i cipelama a ja psujem,pa mi onda nabadaju na nos kako mogu takve psovke uopste i zamisliti a kamoli izgovoriti
ma reko sam sad i vise niakd 
@ legendo sad i vise nikad,jedino sto je pozitivno bilo to sto sam sa svojom trebom bio,al milion pitanja pa onda u sred napada Grčke krenu se derat o nekim haljinicama i cipelama a ja psujem,pa mi onda nabadaju na nos kako mogu takve psovke uopste i zamisliti a kamoli izgovoriti
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 14 okt 2012, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
E moj Pamele, da znaš o ženama ko što ne znaš, skonto bi o čemu je riječ, ovako jbg

ma borio se, pa smo to preživjeli, ako opet dođu da vremena nedo Bog, dočekaćemo ih spremniEmir ZENICA je napisao/la:E da ti se Zeljo hoce boriti za opstanak,pa ces tek tad vidjeti sta su problemi
DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tesko ste vi to prezivjeli,al hajd bar su vam dosla vremena,ja evo 16+ godina cekam ta vremenabagrcavi je napisao/la: ma borio se, pa smo to preživjeli, ako opet dođu da vremena nedo Bog, dočekaćemo ih spremni
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, CHR i 4 gosta.