Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Rekao mu je Joe Johnson odmah po dolasku u Netse, da u NBA mora imati "kratko pamćenje".
Jednu noć će šutati 3/15, a sljedeću noć mora biti sposoban i zaboraviti na loš dan i biti u stanju šutati 7/8...
Jednu noć će šutati 3/15, a sljedeću noć mora biti sposoban i zaboraviti na loš dan i biti u stanju šutati 7/8...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rasprava je dobrodosla,ali samo sa onim koji se razumiju u NBA i znacaj ovakvih utakmica...Priznaces da mnogi to ne gledaju tako i 'potrcace' da kritikuju...Zato ne vidim razlog njegovog kritikovanja,niti njegove odbrane u beznacajnim utakmicama...dziza_23 je napisao/la:U pravu si za petorku ali i sinoc je JJ dosta vremena proveo s drugim unitom i igro zajedno sa Mirzom, samo kazem da rasprava nikom nije naskodilaPredsezona je svima, ne samo Mirzi, a on je sinoc imo ubjedljivo najlosiji sut, dok se on nije poceo ispucavat Netsi su vodili 15 razlike i vise. Naravno da ne mu niko nece zamjeriti to, niti ocjenjivati njegov suterski ucinak na osnovu njegove prve utakmice na NBA parketima, jos predeszonske. Pozitivno je sto mu trener vjeruje, sto je preuzeo incijativu i uzeo toliko suteva, znaci da itekako racunaju na njega. Negativno je ako ga bude koristio samo kao spot-up sutera, nesto kao Novak prosle sezone, jer mislim da Mirza ima mnogo toga vise za ponuditi.
Naravno takvih padobranaca je uvijek bilo koji kritikuju sve i svasta, cekamo sutra da ga prvi put i "vidimo" na djelu, pa ako bude ulazilo sve sto je fulao sinoc, onda ce se pojaviti isti ti u velikom broju da ga hvale 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E to je meni smijesno,a ne konstruktivna rasprava...dziza_23 je napisao/la:Naravno takvih padobranaca je uvijek bilo koji kritikuju sve i svasta, cekamo sutra da ga prvi put i "vidimo" na djelu, pa ako bude ulazilo sve sto je fulao sinoc, onda ce se pojaviti isti ti u velikom broju da ga hvale
@NYDNInterNets Sounds like Mirza Teletovic has the green light. Avery Johnson: "When Mirza's open, he can shoot it from the parking lot."
18 hours ago
18 hours ago
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
nije sutra druže nego prekosutra ujutro...dziza_23 je napisao/la:Naravno takvih padobranaca je uvijek bilo koji kritikuju sve i svasta, cekamo sutra da ga prvi put i "vidimo" na djelu, pa ako bude ulazilo sve sto je fulao sinoc, onda ce se pojaviti isti ti u velikom broju da ga hvale
po našem je tekma u utorak ujutro, ili kako ti računaš sutra navečer (mada nije ispravno tako reći)...
Ma znam prika, kod nas ce vec bit utorak u pola 2 ujutro, ali utakmica je na rasporedu u ponedjeljak po americkom vremenu, pa zato i govorim sutra 
hocel bit prenosa sutra, da ne bude ko sinoc, razocarao sam se, jbt mogli su onda treninig utakmicu igrat ako nema prenosa
hoće, samo za ovu nije bilo, za ostale će biti...
- TheVerminator
- Kontakt:
Ko gleda večeras? 
Imate na lshunteru linkove
Imate na lshunteru linkove
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Jeli sigurno da ima na tv-u da bezz ne cekam???
- LarryDavid
- Kontakt:
ja gledam ako budem u formi ko zadnjih par noci
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
gledam i ja aBd, pa sutra ako stignem na treći čas - dobro je 
Pratim, naravno, ovo se ne propusta 
- Ponos Torina
- Kontakt:
ako neko zna kanale ili bar jedan kanal na kojem ce biti utakmica,da nije stream nego na satelitu,dreambox neka napise.pozz 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
http://www.netsstore.com/cart.php?m=pro ... 5&catID=73" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko hoce, nek' navali. Nisam jos narucio, zamolit cu curu za rodjendan.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
dobra ideja hehehePirke je napisao/la:http://www.netsstore.com/cart.php?m=pro ... 5&catID=73
Makar desetak nas mora gledati utakmicu

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
I ja gledam