Očigledno nisi oprao uši.esprit je napisao/la:
dobroi je ja vas nisam cuoi ni tad
LP da ne dobijem ban radi ljakse-a!
Očigledno nisi oprao uši.esprit je napisao/la:
nisi mogo od muke iliSultanSulejman je napisao/la:Očigledno nisi oprao uši.esprit je napisao/la:
LP da ne dobijem ban radi ljakse-a!
Pa jbga, kad das rano gol valja se branitSultanSulejman je napisao/la:Čestitke Radničkom na ajde da kažem "zasluženoj" pobjedi
Danas odlična atmosfera u Lukavcu, čestitke još jednom komšijama na pobjediJohnLowe je napisao/la:Pa jbga, kad das rano gol valja se branitSultanSulejman je napisao/la:Čestitke Radničkom na ajde da kažem "zasluženoj" pobjedi
prvih 20 minuta niste nesto
Imali ste vi onu jednu sansu kad je zviznu frajer preko gola iz bliza...
to je bila sansa prava, ovo ostalo sto ste imali, to lugi i inace brani, nako lagano
Bogami jesmo.SultanSulejman je napisao/la:Čestitke Radničkom na ajde da kažem "zasluženoj" pobjedi,jer smo bili bolji kad se sve sabere,samo što nismo iskoristili svoje šanse odn.golman vam je fantastičanMomak brani izvrsno.Imali ste još par (ne)opasnih prilika ali ništa spec.
Tribina,fina brojka lijepa koreografija,solidno navijanje uz konstanta prozivanja sa obje strane.Čuo sam i podršku iz Gračanice sa naše zapadne tribine " Bratstvo Bratstvo" eh sad jesul` baš Marocanci ili ne ne znam.Apači nisu bili,barem nisam vidio ili čuo.
Fin derbi mada je realno 1-1 ,ali šta je tu je ,dobro sam prije rekao neka pobijedi bolji/sretniji.
Pozdrav i vidimo se u Tuzli
terabajt je napisao/la:Souxi pojeli fukare![]()
. brojnost,koreografija navijanje svih 90 min. svaka cast steta sto igrate 2 ligu. Utakmica katastrofa trebalo je jos crvenih biti.
Pojeliterabajt je napisao/la:Souxi pojeli fukare![]()
. brojnost,koreografija navijanje svih 90 min. svaka cast steta sto igrate 2 ligu. Utakmica katastrofa trebalo je jos crvenih biti.
Jbg zbog ovakvih debila i krene rasprava.terabajt je napisao/la:Souxi pojeli fukare![]()
Nema veze,poprave mi noć koliko se smijemKapellen je napisao/la: Jbg zbog ovakvih debila i krene rasprava.
Samo ne znam sta je smijesno bio sam na istocnoj tribini i valjda znam sta sam gledo i cuo a da znas da sam neutralac.SultanSulejman je napisao/la:terabajt je napisao/la:Souxi pojeli fukare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ako je zbog koreo i oglasenja onda ok...ali kako sam cuo reportera na radiju i navijanje bogami samo su se Fukare cule..pa ne mogu Fukare organizovat ono sto mogu domacini svakako..logicno da ce domacin imati lijepsu tribinu tokom utkamice, ali sto se tice navijanja bogami culo se sve preko radija..ko je slusao prenos preko radija lukavac i slusao reportera zna o cemu pricamterabajt je napisao/la:Samo ne znam sta je smijesno bio sam na istocnoj tribini i valjda znam sta sam gledo i cuo a da znas da sam neutralac.SultanSulejman je napisao/la:terabajt je napisao/la:Souxi pojeli fukare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.