FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bratstvo-Sloboda 1-0
Podgmec-Sloboda 1-0
Troglav-Sloboda 1-0
Radnicki -Sloboda 1-0
Ako sam ja dobro upratio a msilim da jesam gotov svi golovi iz kornera il neke nase glupe greske,u svakoj ovoj utakmici smo imali barem dvije 100% sanse za cist gol samo u Gtacanici jednu rezime toga 9-0 sve profulali. Kad smo od Branitelja izgubili i tad smo go iz kornera primili i tad smo imali dvije mrtve sanse za go Šišic i Jackson i to smo profulali.Ako zelimo cemu da se nadamo sledece dvije tekme moramo dobit kuci jedna je pred praznim Tusnjem a onu drugu jedva cekam zazelio sam se Tusnja ko najrođenijeg. I do zime sto vise onda skupit bodova a na polu sezoni remont ,ora se napad pojacat i odbrana kakvog stopera visokog da zna loptu izbacit a da se nelazemo nije na ni veza nesto
Podgmec-Sloboda 1-0
Troglav-Sloboda 1-0
Radnicki -Sloboda 1-0
Ako sam ja dobro upratio a msilim da jesam gotov svi golovi iz kornera il neke nase glupe greske,u svakoj ovoj utakmici smo imali barem dvije 100% sanse za cist gol samo u Gtacanici jednu rezime toga 9-0 sve profulali. Kad smo od Branitelja izgubili i tad smo go iz kornera primili i tad smo imali dvije mrtve sanse za go Šišic i Jackson i to smo profulali.Ako zelimo cemu da se nadamo sledece dvije tekme moramo dobit kuci jedna je pred praznim Tusnjem a onu drugu jedva cekam zazelio sam se Tusnja ko najrođenijeg. I do zime sto vise onda skupit bodova a na polu sezoni remont ,ora se napad pojacat i odbrana kakvog stopera visokog da zna loptu izbacit a da se nelazemo nije na ni veza nesto
Ovaj, samo da vam kazem, nema uvrede..
Gledo sam danas utakmicu u Lukavcu, i vidim pise te za onog crnju ( ne znam ime, Phill kako vec) dobar, najjaci u ekipi..Eh danas je bio najgori kada je usao, ne zna da primi loptu, on pojma nema, ubacite neko Slobodino dijete, sigurno ce ono bolje i jace odigrat za vas tim, nego neki Kolumbijac !
Gledo sam danas utakmicu u Lukavcu, i vidim pise te za onog crnju ( ne znam ime, Phill kako vec) dobar, najjaci u ekipi..Eh danas je bio najgori kada je usao, ne zna da primi loptu, on pojma nema, ubacite neko Slobodino dijete, sigurno ce ono bolje i jace odigrat za vas tim, nego neki Kolumbijac !

igrala su i danas Slobodina djeca pa nisu nista pokazali, nije da branim Dzeksona al svi su uzas.Maniaacs je napisao/la:Ovaj, samo da vam kazem, nema uvrede..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa covjek vas reporter tako lijepo rece..prvo naglasi Fukare, a onda Siouxe koji takodjer pruzaju podrsku svom klubu...uglavnom na radiju to nije kamera cule su se samo fukare ..eh sad ne znam nisam bio necu da dalje pricam..samo kazme ono sto sam cuo i sto reporter na radiju rece...ebiga pa vama su tu i Apachi,Ljumani i ko zna vise ko...ebiga vama je svakako brate praznik danas ....ali opet Fukare su tamo popunile tribinu..samo eto kazem kako se culo navijanje preko radija.JohnLowe je napisao/la:pa ta tribina i kamera su odmah do sjevera. a jug je vamo na sickomSaltCityAttack je napisao/la:1;0 ZA LUKAVAC ... Fukare grme kaze Alic sa njegove ljeve strane navijaci iz Tuzle pruzaju podrsku, ali nemaju puno razloga za radost...ja samo cujem Fukare na stadionu bogami
Vama je dobro haman dozvoljvaju vam unjeti te baklje , dok kako cujem nasi koji god su posli unjeti ili su je zapalili ili su pokusali unjeti uhapsen je bio
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 okt 2012, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Prosla je tekma,svako ima svoje misljenje,nemojte se raspravljat,otice tema u k.u.r.a.c.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Attack; druže ne mogu da podnesu da smo ih nadglasali u njihovoj avliji,nisi ti rekao ni ja a ni oni,nego sam komentator ili ko već
Siouxi vidimo se u Tuzli. LP!

Siouxi vidimo se u Tuzli. LP!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Svaka cast Siouxima,bar sto se slika tice
Cekam neke slike Fukara
Jos bolje video ako bude

Jos bolje video ako bude

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
to svaka cast siouxima si mogao i na njihovoj temi napisatiEmir ZENICA je napisao/la:Svaka cast Siouxima,bar sto se slika tice![]()
Cekam neke slike Fukara
![]()
Jos bolje video ako bude

Sramota, opet izgubit' i to protiv Radničkog.
Nije da podcjenjujem bilo kog, al' zlo mi je kad vidim do čega smo dogurali. Opet poraz od 1:0 u gostima, opet iz kornera (ili u krajnjoj liniji iz nekog prekida (čak se i kod kuće to često dešava)) primamo gol. I, naravno, milion prilika odoše u bestrag. Ako ćete iskreno, ne predstavlja mi utjehu ni to što je Sloboda bila nešto bolja i konkretnija. Navijači su jedina svijetla tačka ovog kluba. Po svemu sudeći, navijači su imali svoj dan i svoj performance u Lukavcu. 

Iskreno bili smo bolji cijelu utakmicu al smo izgubili, i ne moze mi to bit neka utjeha nikako, jedino mi navijaci smo pokazali da volimo svoj klub i to je to, a sad sta ocekivat dalje to ne zna niko, tesko ce bit do kraja polusezone, ovo cemo nekako izgurati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne znam druze odkud ti da su sa nama Ljumani i ko zna vise ko? Na jugu su bili samo Siouxi, i to su mladici koji su iznenadili, do sad najbolji u 1L Federacije..A covjek sa Radia je bio blize sjeveru, na to nemoj gledat, ja sam na istoku pa sam bolje cuo Sioux-eSaltCityAttack je napisao/la:pa covjek vas reporter tako lijepo rece..prvo naglasi Fukare, a onda Siouxe koji takodjer pruzaju podrsku svom klubu...uglavnom na radiju to nije kamera cule su se samo fukare ..eh sad ne znam nisam bio necu da dalje pricam..samo kazme ono sto sam cuo i sto reporter na radiju rece...ebiga pa vama su tu i Apachi,Ljumani i ko zna vise ko...ebiga vama je svakako brate praznik danas ....ali opet Fukare su tamo popunile tribinu..samo eto kazem kako se culo navijanje preko radija.JohnLowe je napisao/la:pa ta tribina i kamera su odmah do sjevera. a jug je vamo na sickomSaltCityAttack je napisao/la:1;0 ZA LUKAVAC ... Fukare grme kaze Alic sa njegove ljeve strane navijaci iz Tuzle pruzaju podrsku, ali nemaju puno razloga za radost...ja samo cujem Fukare na stadionu bogami
Vama je dobro haman dozvoljvaju vam unjeti te baklje , dok kako cujem nasi koji god su posli unjeti ili su je zapalili ili su pokusali unjeti uhapsen je bio

Bilo je oko 200-250 Fukara, koje nisu bile lose, ali slabo je to, vi ste ipak grupa koja je bodrila premijerligasa, mozete vi i bolje, koliki vam je grad, treba vas bit vise od Robijasa, Hordi Zla, Manijaka, Lesinara itd..
Lijep pozdrav, dodjite nam opet !
kakav mi imamo krs od ekipe i danas se vidjelo jos kad ovde procitam bili smo bolji halo bolan pa radnicki je los i opet kao takav zasluzeno nas dobije pa mozes misliti kakvi smo onda mi, ovo vise stvarno nema smisla krenuvsi od tine koji nas je sam zakino za 9 a mozda i vise bodova pa do kojekakvih mancester siti polovnjaka i na kraju iskusnih retarda tipa mesica i kompanije, za ovo stado od ekipe se ne vrijedi vise nervirati rastjerat ce i ono malo svijeta sto dodje da ih gleda. od sad samo opusteno doci sjesti odgledati utakmicu a za ove polovnjake vise glasa ispustiti necu...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
tekma losa..sa puno grubih prekrsaja i kartona...opet zijan 1 0..opet smijesan go..Bog dragi zna koji po redu..opet pritiscemo NAKON primljenog gola...opet neznamo pogodit..opet,opet i opet...smijesni smo...onu djecu i merseda iznabijat u guzicu,dovest PRAVE IGRACE IL OVO GASIT...meni licno je vise preko glave da svaki klubic ostri k.u.r.a.c na nama....i ovaj lukavac je odron od ekipe..osim nafakaskog gola nisu opucali..bit ce to zestoka borba za opstanak izmedzu njih i nas
.....i Sioux i Fukare odlicni...na tribinama pravi derbi...oko 400,500 i jednih i drugih,,,bakljade,navijanje svih 90 minuta,koreo..stvarno dobro i bez nekih vecih problema i cirkusa

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Aaa jbm ti opet glup poraz i to opet gol iz kornera,mene ovaj Tino pocinje zabrinjavati opasno
sad probati iz ova dva meca kuci uzeti puni plijen,ako ne **** ce biti 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Šta pričaš oko 400-500 i jednih drugih nas jeste bilo, a dobro znamo da je Fukarama na Sjever bilo dozvoljeno da uđe oko 250 do 300 navijača maksimalno, ne prosipajte se bogati kad znate da govorim istinu jer toliko ste imali pravo kad je najavljen vaš dolazak u Petak.....staragarda je napisao/la:tekma losa..sa puno grubih prekrsaja i kartona...opet zijan 1 0..opet smijesan go..Bog dragi zna koji po redu..opet pritiscemo NAKON primljenog gola...opet neznamo pogodit..opet,opet i opet...smijesni smo...onu djecu i merseda iznabijat u guzicu,dovest PRAVE IGRACE IL OVO GASIT...meni licno je vise preko glave da svaki klubic ostri k.u.r.a.c na nama....i ovaj lukavac je odron od ekipe..osim nafakaskog gola nisu opucali..bit ce to zestoka borba za opstanak izmedzu njih i nas![]()
.....i Sioux i Fukare odlicni...na tribinama pravi derbi...oko 400,500 i jednih i drugih,,,bakljade,navijanje svih 90 minuta,koreo..stvarno dobro i bez nekih vecih problema i cirkusa

Ejh sad joojSultanSulejman je napisao/la:Attack; druže ne mogu da podnesu da smo ih nadglasali u njihovoj avliji

Ali, joj prvo poraz diskutujete naopako, kao dobro vi igrali imali sanse ( a igre nigdje ni u jedne ekipe, katastrofa oba tima ). Mislim da vam je ekipa ko krc bez glave ( ko i nasa

Svaka vam cast na navijanju i na brojnosti koje me podsjetilo na 90te i to me raduje

Odlicno ste odradili najblize gostovanje, a za komplekse deder da ih ostavimo po strani...
Ovo mislim na ove neke sa strane sto uopste nisu iz lukavca (sto su bili na istoku i u po utakmice pjevali Bratsvo alee -.- i sl trebali dobit po samar na izlazu) , napisu ovdje da bi provocirali .. a vi se popalite...
I za kraj, kao sto neko od vas lijepo rece "niste ni dolazili respekt ubirati na siouxima" - a prica je nadglasavanje i upitkuju domacu brojnost. Pa...
Pozdrav sve najbolje
inace ?
- kuman_@mel
- Kontakt:
Potpis druzeJohnLowe je napisao/la:Ejh sad joojSultanSulejman je napisao/la:Attack; druže ne mogu da podnesu da smo ih nadglasali u njihovoj avlijima to je suplja tema, normalno da su nekad jedni glasniji zavisi sta se pjeva bio si na stadionu milion puta. Dzaba se raspravljati u prazno
Ali, joj prvo poraz diskutujete naopako, kao dobro vi igrali imali sanse ( a igre nigdje ni u jedne ekipe, katastrofa oba tima ). Mislim da vam je ekipa ko krc bez glave ( ko i nasa)... Kad cemo priznat to i pokrit se... pa onda Attack cuo u radio prenosu samo fukare pjevaju pa ajmo se hvalit time kad vec ne znamo sta cemo napisati
... hebes ba to
Svaka vam cast na navijanju i na brojnosti koje me podsjetilo na 90te i to me raduje![]()
Odlicno ste odradili najblize gostovanje, a za komplekse deder da ih ostavimo po strani...
Ovo mislim na ove neke sa strane sto uopste nisu iz lukavca (sto su bili na istoku i u po utakmice pjevali Bratsvo alee -.- i sl trebali dobit po samar na izlazu) , napisu ovdje da bi provocirali .. a vi se popalite...
I za kraj, kao sto neko od vas lijepo rece "niste ni dolazili respekt ubirati na siouxima" - a prica je nadglasavanje i upitkuju domacu brojnost. Pa...
Pozdrav sve najbolje

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nisam brojao ljude..kolko moze stat na onaj sjever..bio je krcat..eto kolko nas je bilo...ne pada mi na pamet da sa tobom ulazim u neke rasprave....vidjet cemo kolko ce siouxa doc u tz jer se danas digla i kuka i motika...vasar pravi...ne dolazi SLOBODA svaki dan u vas gradic...opasan ste propust na koreu napravili...nemate vi onoliko zgrada..zdraosodagrad je napisao/la:Šta pričaš oko 400-500 i jednih drugih nas jeste bilo, a dobro znamo da je Fukarama na Sjever bilo dozvoljeno da uđe oko 250 do 300 navijača maksimalno, ne prosipajte se bogati kad znate da govorim istinu jer toliko ste imali pravo kad je najavljen vaš dolazak u Petak.....staragarda je napisao/la:tekma losa..sa puno grubih prekrsaja i kartona...opet zijan 1 0..opet smijesan go..Bog dragi zna koji po redu..opet pritiscemo NAKON primljenog gola...opet neznamo pogodit..opet,opet i opet...smijesni smo...onu djecu i merseda iznabijat u guzicu,dovest PRAVE IGRACE IL OVO GASIT...meni licno je vise preko glave da svaki klubic ostri k.u.r.a.c na nama....i ovaj lukavac je odron od ekipe..osim nafakaskog gola nisu opucali..bit ce to zestoka borba za opstanak izmedzu njih i nas![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.