FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: FIFA 13
da li se manager mogu mijenjat klubovi kao na fifi 12
nmg da vjerujem da mi stopa fifa na kompjuteru
a ova mi konfiguracija
procesor core 2 duo 2,93 GHz
ram 3 GB
graficka Ati Radeon 1 GB i stopa mi :S ??
a ova mi konfiguracija
ram 3 GB
I meni je ista svar bila, ja sam samo obrisao Orgin i obrisao još nekih sranja sa računara i sve je ok bilo.arelinho je napisao/la:nmg da vjerujem da mi stopa fifa na kompjuteru
a ova mi konfiguracija
ram 3 GB
-
- Kontakt:
Uveo sam Notts County u Championship i dobio sam poziv da budem selektor Venecuele. Prihvatio sam.
U novoj sezoni sam ispao iz Capital One kupa od Leedsa 2-1, a u ligi u 2 utakmice imam 2 poraza.
U novoj sezoni sam ispao iz Capital One kupa od Leedsa 2-1, a u ligi u 2 utakmice imam 2 poraza.
Jbg makar probaj opstanak izboritgojzerica je napisao/la:Uveo sam Notts County u Championship i dobio sam poziv da budem selektor Venecuele. Prihvatio sam.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
- Kontakt:
To mi je rekla uprava, ali mi trebale pare, i ja im obećao high table finish.
I da napomenem da ne igram na professional više, promjenio sam na world class negdje na polovini prošle sezone.
Najboljem strijelcu lige i najboljem igraču mog tima, Alan Judge, nisam imao dovoljno para da mu produžim ugovor, tako da je otišao u free agente.

I da napomenem da ne igram na professional više, promjenio sam na world class negdje na polovini prošle sezone.
Najboljem strijelcu lige i najboljem igraču mog tima, Alan Judge, nisam imao dovoljno para da mu produžim ugovor, tako da je otišao u free agente.

installation path:D:/ Games/ Fifa 13 EXTRACTING GAME FILES
the system canot find the file specified
ev sta mi pise kad ocu da pokrenem instalaciju nikako nmg moze pomoc ko zna u cemu je problem
the system canot find the file specified
ev sta mi pise kad ocu da pokrenem instalaciju nikako nmg moze pomoc ko zna u cemu je problem

-
- Kontakt:
Moras da skineš deamon tools i onda mountas taj fajl preko toga i pokrenes instalaciju al prije toga kad ti dodje ono instal moras stavidi da ide instlacija npr u lokal disk c ili d ovisi gdje hoces i onda instaliras i zatim krekuješ u folder game . procitaj proslu stranicu jer sam vec odgovorio na ovo pitanje , nemoj da za svako pitanje pišem 5 puta isti odg

dobra ova Fifa
uzeo sam ''cvajtu'' sa Herthom - ito sa bodom prednosti ispred 1860 M.
presao u Bundesligu, dobio sam ponudu Leverkusena ali necu jos uvijek, idem sa Herthom probati evropu izboriti
pa cemo vidjeti
sto se tice repki dobio sam 20-ak ponuda, najzvucnije od njih (Svicarska i Ceska republika) ali necu jos da vodim repke, to poslije
sve u svemu ide nekako
od poznatijih fudbalera doveo sam Dzejmia O'Haru 
p.s. igram na legendary
ide jedva 

p.s. igram na legendary

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
E da pitam mozda je neko imao istih problema i mozda zna rijesenje, naime nabavio sam ovaj ps2 to pc adapter
medjutim komp nece da ga prepozna. probao sam dosta stvari al jednostavno nista ne pomaze.
Radi na XP profesionalu medjutim kod mene na Windows 7 nece. Unaprijed hvala

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ja igro sa Portsmouthom i udjem u Championship u slabo krenem i dobijem otkaz ,dobijem ponudu od Stokea i prihvatim , poslo agenta u Brazil , doveo neke djece "ubijaju" .Prvu sezonu savrsio 9 ,sad idem u napad na Europsku Ligu !
riješenje ti ne znam,ali zanima me šta to predstavlja,za šta se koristi ?motty je napisao/la:E da pitam mozda je neko imao istih problema i mozda zna rijesenje, naime nabavio sam ovaj ps2 to pc adaptermedjutim komp nece da ga prepozna. probao sam dosta stvari al jednostavno nista ne pomaze.
-
- Kontakt:
Gdje si nabavio?motty je napisao/la:E da pitam mozda je neko imao istih problema i mozda zna rijesenje, naime nabavio sam ovaj ps2 to pc adaptermedjutim komp nece da ga prepozna. probao sam dosta stvari al jednostavno nista ne pomaze.
Prvo sluzi da prikljucim djojstike od PS2 na komp a drugo nabavio sam preko rodjaka al evo imas na piku http://www.****/artikal/4312534/ps1-p ... kontroler/" onclick="window.open(this.href);return false;
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa jesi li instalirao driver za njega?motty je napisao/la:E da pitam mozda je neko imao istih problema i mozda zna rijesenje, naime nabavio sam ovaj ps2 to pc adaptermedjutim komp nece da ga prepozna. probao sam dosta stvari al jednostavno nista ne pomaze.
http://www.mediafire.com/?02ymky1jnwh
Pa jel vidiš da u opisu artikla piše da nije kompitabilan sa Windows 7, i da li znaš gdje se još ima kupit tih trebao bi i meni jedanmotty je napisao/la:Prvo sluzi da prikljucim djojstike od PS2 na komp a drugo nabavio sam preko rodjaka al evo imas na piku http://www.****/artikal/4312534/ps1-p ... kontroler/" onclick="window.open(this.href);return false;

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Windows 7 i vista to je isto, i mora raditi
Ma sve sam pokusao, zavrsi instalaciju drajvera al opet izbaci nekakvu gresku Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) i ne prepoznaje uredjaj. Izgleda da je jedina alternativa vratit XP
Pokusaj kontakitrat preko tog acc na piku, odatle sam i ja zbavio s tim da sam isao preko rodjaka
ako ne uspijes tako javi mi na pp

Pokusaj kontakitrat preko tog acc na piku, odatle sam i ja zbavio s tim da sam isao preko rodjaka

Prijatelju samo kopiraj crack u game folder al naravno prvo extract fajlove i onda crack kopiraj u Game folder evo kod mene radi ne crasha radi 100 %motty je napisao/la:Ma sve sam pokusao, zavrsi instalaciju drajvera al opet izbaci nekakvu gresku Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) i ne prepoznaje uredjaj. Izgleda da je jedina alternativa vratit XP![]()
Pokusaj kontakitrat preko tog acc na piku, odatle sam i ja zbavio s tim da sam isao preko rodjakaako ne uspijes tako javi mi na pp

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
Jel neko zna o ovome šta ovako da mi neko tamo kupi original cd fifa 13 , i da mi samo onaj "original kod posalje za aktivaciju da mogu online igrati" i da ja to mogu ukucati na svoju fifu koju sam skinuo sa neta pirate baj, vajda me razumijete . siguran sam u to da moze samo ako neko zna objasniti detaljno za aktivaciju toga . Hvala vam .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.