Sportski komentatori
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
za rukometne utakmice nema boljeg komentatora od mustafe radoncica !!!!!!!!!!!!!!!!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
1+juzni vjetar! je napisao/la:za rukometne utakmice nema boljeg komentatora od mustafe radoncica !!!!!!!!!!!!!!!!
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
juzni vjetar! je napisao/la:za rukometne utakmice nema boljeg komentatora od mustafe radoncica !!!!!!!!!!!!!!!!
ono što je baho za fudbal,avdić za košarku,to je radončić za rukomet.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jucer ili prekjucer ne znam bas tacno ali Bilić je obavio posao bez greške na dnevniku

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ne znam imena nikad da zapamtim ali ona dva komentatora sto rade u paru na euro sportu su mi extra mnogo znaju o fudbalu i bolesni navijaci liverpoola a i znaju provaliti da se covjk nasmije !
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
vidim neki govore da ovi sa eurosporta znaju dobro o fudbalu,samo nisu jos culi da se u barazu djele repke po stanju na fifinoj tabeli,non stop govore da mole boga da se sastanu francuska i porugal(sto nije moguce) i da francuzi ispanu jer imaju bezveze trenera
al su ljudi smjeni sto jes jes,kad je slobodni i ovaj sto suta pogodi u zivi zid,kazu to je bio pokusaj ubistva
al su ljudi smjeni sto jes jes,kad je slobodni i ovaj sto suta pogodi u zivi zid,kazu to je bio pokusaj ubistva
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ma vjerovatno zato sto nije forsirao rijeci tipa: greda,vratnica,zaledje... sjetite ga se na pocetku kako je vodio sport,forsira hrvatski a ni sam ga ne zna pricat...bruka.. mislim nemam nista protiv hrvatskog vec je to mojezapazanjebrazzo je napisao/la:Jucer ili prekjucer ne znam bas tacno ali Bilić je obavio posao bez greške na dnevniku![]()
![]()
![]()
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemoj te Bilica kritikovat' to je raja s Bistrikafazlaaaa je napisao/la:ma vjerovatno zato sto nije forsirao rijeci tipa: greda,vratnica,zaledje... sjetite ga se na pocetku kako je vodio sport,forsira hrvatski a ni sam ga ne zna pricat...bruka.. mislim nemam nista protiv hrvatskog vec je to mojezapazanjebrazzo je napisao/la:Jucer ili prekjucer ne znam bas tacno ali Bilić je obavio posao bez greške na dnevniku![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
okani se ti takve rajebistrikboy je napisao/la:Nemoj te Bilica kritikovat' to je raja s Bistrikafazlaaaa je napisao/la:ma vjerovatno zato sto nije forsirao rijeci tipa: greda,vratnica,zaledje... sjetite ga se na pocetku kako je vodio sport,forsira hrvatski a ni sam ga ne zna pricat...bruka.. mislim nemam nista protiv hrvatskog vec je to mojezapazanjebrazzo je napisao/la:Jucer ili prekjucer ne znam bas tacno ali Bilić je obavio posao bez greške na dnevniku![]()
![]()
![]()
![]()
- the scouser
- Kontakt:
Joj cuo sam i ja da je sa Bistrika,valjalo se njemu naucit' na ovaj hrvatski na TV-u,a na Bistriku odrast'obistrikboy je napisao/la:Nemoj te Bilica kritikovat' to je raja s Bistrikafazlaaaa je napisao/la:ma vjerovatno zato sto nije forsirao rijeci tipa: greda,vratnica,zaledje... sjetite ga se na pocetku kako je vodio sport,forsira hrvatski a ni sam ga ne zna pricat...bruka.. mislim nemam nista protiv hrvatskog vec je to mojezapazanjebrazzo je napisao/la:Jucer ili prekjucer ne znam bas tacno ali Bilić je obavio posao bez greške na dnevniku![]()
![]()
![]()
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- bistrikboy
- Kontakt:
Vazda je kupovao hrvatski tisak i vazda je ovako pricao sta ces,zato mu je stari gigant' 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- -Barcelona-
- Kontakt:
jel zna neko gdje mogu skinuti komentare marjana na kad su pali golovi protiv estonije,ima na rsg-ovoj stranici al kad skinem neradi,moze pomoc

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Evo ovo je neko postavio na sa-x.com:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
hahahha Vedo oko moje plavo
)))))
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
marijan je zakon ljudi

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
- -Barcelona-
- Kontakt:
ima na rsg radiu specijalna emisija za utakmicu,pocinje u 6h,vodi je sta mislite ko

- rob do bagro
- Kontakt:
gosp. Marijan Mijajlovic :mrgreen:Da li sam pogodio-Barcelona- je napisao/la:ima na rsg radiu specijalna emisija za utakmicu,pocinje u 6h,vodi je sta mislite ko![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma tako,kako si samo znao torob do bagro je napisao/la:gosp. Marijan Mijajlovic-Barcelona- je napisao/la:ima na rsg radiu specijalna emisija za utakmicu,pocinje u 6h,vodi je sta mislite ko![]()
edit:emisija pocinje u 6,30h
Marijan je super, al nikad necu prezalit sto Baho nije komentarisao ove utakmice reprentacije, Dzekine golove, ili Bundesligu dok je bila na FTV-u kad neko od nasih zabije, siguran sam da ne bi bio nista "losiji" od Marijana, pa samo kad se sjetim Skenderije BiH - Hrvatska najezim se, al nadam se da ce ovi kreteni shvatit koga su otjerali sa TV ekrana i da ce nam vratiti i Bahu i Marjana, dosta mi je vise ovih uspavanih medvjeda i lupanja gluposti koji veze s nemaju s fudbalom, onaj na Hayatu je dno dna
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- rob do bagro
- Kontakt:
Rekla mi nana-Barcelona- je napisao/la:ma tako,kako si samo znao torob do bagro je napisao/la:gosp. Marijan Mijajlovic-Barcelona- je napisao/la:ima na rsg radiu specijalna emisija za utakmicu,pocinje u 6h,vodi je sta mislite ko![]()
![]()
edit:emisija pocinje u 6,30h
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.