No i da jeste jedini, svi mi imamo svoju pamet, i niko nas natjerao nije da je igramo i da slušamo.
Biće bolje
EDIT : @nostrande, ili bilo ko, ako može da mi odgovori šta znači ono " DNB " ?
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Azijski hendikep, tj ishod bez remija( kvota 1 u slucaju remija)zizu1991 je napisao/la:I ja sam igrao Indinanapolis, al nije jedini koji me je oborio, oborila me Cedevita u broju koševa.
No i da jeste jedini, svi mi imamo svoju pamet, i niko nas natjerao nije da je igramo i da slušamo.
Biće bolje
Draw No Betzizu1991 je napisao/la:I ja sam igrao Indinanapolis, al nije jedini koji me je oborio, oborila me Cedevita u broju koševa.
Biće bolje

Lisac je napisao/la:![]()
![]()
Imam jos jedan isti sistem samo sa drugim fixevima.Valjda ce proc

Ne da se usranom do potokaEdin TM87 je napisao/la:Evo moja 2:
Cedevita - Zvezda 1 1,40 (PP)
Houston - Green Bay h2 (3,5) 1,85
Washington - Minnesota x2 2,00
San Francisko - NY Giants z1 (45,5) 1,85
Tampa Bay - Kansas City 1x 1,40
kv 13,6
NY Jets - Indianapolis 2 2,50
Cleveland - Cinncinati 2 1,80
Atlanta - Oakland 1 1,20
San Francisko - NY Giants 1x 1,30
kv 6,7
Willy je napisao/la:Đoković - A.Murray(s.t.) 14.10. 10:30 1 1,70![]()
Atletico MG - Sport Recife 14.10. 21:00 1 1,30![]()
Fluminense - Ponte Preta 14.10. 23:30 1 1,40![]()
Santos - Vasco 14.10. 21:00 1X 1,35![]()
Sao Paulo - Figueirense 14.10. 21:00 1 1,30![]()
Shrewsbury - Walsall 14.10. 16:30 1 2,10![]()
kvota: 11.40
ispratio i trebao jos jedan par i ja dodam safarovu..evo sad muku mucim zbog njeHass je napisao/la:@pintol jbg sorry stvarno me Misha razocarao.Jesi ispratio ova dva danasnja???
tako je.iDon je napisao/la:Real Madrid Castilla, u posljednjih pet meceva u cak tri je bio prelaz, a cesto idu i 3+. Ne kazem da ce veceras protiv Las Palmasa biti prelaz, ali duga je sezona, bice vjerovatno jos koji put.
da se nadovezem , sve to stoji ali realu fale neki igraci pa eto ipak s oprezom.i ja sam igrao over..dr.van nostrand je napisao/la:tako je.iDon je napisao/la:Real Madrid Castilla, u posljednjih pet meceva u cak tri je bio prelaz, a cesto idu i 3+. Ne kazem da ce veceras protiv Las Palmasa biti prelaz, ali duga je sezona, bice vjerovatno jos koji put.
Real spada u grupu ekipa koju uvijek uzimam u overu, iz kola u kolo, dok se zaradjuje na njima, pratim![]()
Odbrana gostiju medju najlosijim u Segundi, Real ce im zabiti sam 2-3 gola nerijetko i 4 (mislim vise su nego sposobni za takvo nesto).
Prosjek Castille je 4,3 gola po utakmici, dok je kod gostiju taj prosjek 3,2.
Real prima golove od svakoga pa sto ne bi i od slabog gosta. Over 1,50 - 4+ 2,20.
Cinim i s eodna da je jos bolje ako fale neki, posebno defenderipintol_TM87 je napisao/la:da se nadovezem , sve to stoji ali realu fale neki igraci pa eto ipak s oprezom.i ja sam igrao over..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.