FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

lukavac_21
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la lukavac_21 » 15 okt 2012, 09:24

Utakmica treceligaska ambijent premijerligaski. Ne ulazeci sada koliko je bitna brojnost, fukara 350 do 400 a siouxa nesto malo preko 500 s tim sto je dio navijaca iz kortea prebacen na istok po naredjenju mupa jer su procijenili da je jug krcat.
Navijacki izuzetno korektna utakmica i osim par normalnih prozivanja ne znam dal je bilo ikakvih incidenata. Jako mi je drago zbog toga jer znam da je prva ekipa fukara izuzetno korektna kao i momci s nase strane i da sve ove tenzije krecu uglavnom od idiota na netu ( na obje strane). Problem je sto se murija nalozi na to pa i od njih se stvori napetost.
Sloboda ovim porazom mislim gubi sve sanse za PL sto je meni licno zao. Negdje sam vec napisao slobodu ne volim al realno ne zasluzuje ovo iz mnogih razloga. Jedina nada ostaje recept slavije za opstanak od prije par sezona. Znaci kad bi nekim cudom uletio neko s keshom i da na proljece kupite sve utakmice al kolko je to realno nadat se ne znam.

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 15 okt 2012, 09:45

Ma 300-tinjak fukara u vrh glave(tako mi se cinilo ),ono sto sam vidio je jaka ekipa u ultra fazonu ali djelovalo mi je kao da je nesklad na tribini ...kao da nisu svi navijali mozda u momentima jesu....i mozda cak previse droge,pa likovi poceli naopako postavljat trtansparent da se mi nismo poceli smijat mozda bi ga i postavili....jos jednom cestitke za brojnost

Sto se tice nas oko 550 se uguralo na tribinu koja je nez kapaciteta za oko 450-500....jedna ekipa je bojkotovala utakmicu iz razloga koji nisu za javnost tako i ova brojka je zadovoljavajuca...mislim da je cak dio ljudi iz kortea otisao na istok jer na jug ljudi vise nisu pustali....nego problem je napravila policija koja nam nije dala da otvorimo kapiju na ogradi koju smo mi varili i mi platili i lagano da svi stanemo zajedno a ne 50 ljudi na istoku koji navijaju sa nama dijeli nas murija ...

Evo jedan izvjestaj koliko toliko realan posto vidim da ocjenjuju utakmicu ovi tipa ovog Amerikanca koji prati preko fejsa sta se desava i tako to....pozz

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 okt 2012, 10:00

Nije druze nesklad na tribini, nego je doslo jos ljudi koji inace nisu sa Fukarama nego su onako normala dosli da gledaju tekmu. A to za trans, pa pogresi covjek :mrgreen:

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 okt 2012, 10:18

Treba reći i za ove momke koji su bodrili repku u Atini i opet su stigli u Lukavac da bodre Slobodu.Svaka čast!

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 15 okt 2012, 10:24

ahmad_tz je napisao/la:Nije druze nesklad na tribini, nego je doslo jos ljudi koji inace nisu sa Fukarama nego su onako normala dosli da gledaju tekmu. A to za trans, pa pogresi covjek :mrgreen:
pa simpatizeri su znaci bili sa vama na tribini :D
trebali su njih poslat na istok ili zapad....

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 okt 2012, 10:30

Lukavac89 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Nije druze nesklad na tribini, nego je doslo jos ljudi koji inace nisu sa Fukarama nego su onako normala dosli da gledaju tekmu. A to za trans, pa pogresi covjek :mrgreen:
pa simpatizeri su znaci bili sa vama na tribini :D
trebali su njih poslat na istok ili zapad....
Bilo je i na zapadnoj tribini simpatizera odn.navijača Slobode koji su došli čisto da gledaju utakmicu. ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 okt 2012, 12:50

Sta sada? Nada li se ko najboljem?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 okt 2012, 14:52

Probisvjet je napisao/la:Sta sada? Nada li se ko najboljem?
ovim porazom sezona je zavrsena za nas....ostalo je samo da se jos ovjeri taj opstanak....da nije zalosno i tuzno ismijo bi se do suza....hvala faraonu,mesketu,denisima,raspalim igracima,kljakavoj upravi...nicija nije do zore pa nece ni njihova....klub je unisten i razoren....bez plana i programa sa ogromnim dugovima....bez ambicija...spremite se za visegodisnje upoznavanje najudaljenijih kutaka nase drage domovine :lol: :lol: ...razveseljavat cemo mi jos mnoga sela i gradice 8-) :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 15 okt 2012, 15:07

staragarda je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Sta sada? Nada li se ko najboljem?
ovim porazom sezona je zavrsena za nas....ostalo je samo da se jos ovjeri taj opstanak....da nije zalosno i tuzno ismijo bi se do suza....hvala faraonu,mesketu,denisima,raspalim igracima,kljakavoj upravi...nicija nije do zore pa nece ni njihova....klub je unisten i razoren....bez plana i programa sa ogromnim dugovima....bez ambicija...spremite se za visegodisnje upoznavanje najudaljenijih kutaka nase drage domovine :lol: :lol: ...razveseljavat cemo mi jos mnoga sela i gradice 8-) :D
ma nemoj da si odma pesimista, mozda je i bolje za vas da ostanete jos jednu godinu, da probate malo srediti klub, uposznate protivnike, spremite se i iduce godine harate ovom ligom....
Bratstvo do groba....

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 okt 2012, 15:10

Vidjeli su i drugi "derbi na tribinama" 8-) KLIKNI!

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 15 okt 2012, 15:16

http://druga.tv/info/9617" onclick="window.open(this.href);return false;

koji jadan gol :roll:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 okt 2012, 15:26

truts je napisao/la:http://druga.tv/info/9617

Moglo je lagano da bude i pored slabije igre Radničkog 2:0 da nije dignut nepostojeći offside (prije nego me napadnete, uploadujem video s tom situacijom, pa procjenite sami).

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 okt 2012, 15:29

Casp3r je napisao/la:

Moglo je lagano da bude i pored slabije igre Radničkog 2:0 da nije dignut nepostojeći offside (prije nego me napadnete, uploadujem video s tom situacijom, pa procjenite sami).
Druže što je bilo bilo je,nema potrebe dizati tenzije.

Vidimo se na proljeće u TZ i to je to.

LP!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 okt 2012, 15:35

Casp3r je napisao/la:

daj nemoj z.a.j.e.b.a.v.a.t..ti si od ovih lukavcana najrealniji al nema smisla da tako pises...cuj,moglo je bit LAGANO 2 0...pa moglo je...moglo je bit i 7 0.. :roll: :roll: ...imali smo realno duplo vise boljih sansi od lukavca..na snimku se to lijepo vidi..niko nije budala ba...o poklonjenom golu tine necu uopste da ostavljam komentar...momak nas je svojim kiksevima zakinuo brat bratu za 5 bodova
i mal zaboravih..j.e.b.e.m li ti pilav emire gospodzu...i njoj pokazi jedan crveni...smrad nas je brutalno pokro..kakav crveni karton za mirzu i nad golmanom radnickog :o :o :shock: :shock: ...treci je cist ko suza
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 15 okt 2012, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 okt 2012, 15:38

Tek sada vidimo da Tino nije ni za druge lige. Drag mi je, al' nema on kvaliteta. Ukopao nas je par utakmica. Ne mogu napadaci dati golova koliko moze primiti golman.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 okt 2012, 15:43

staragarda je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

daj nemoj z.a.j.e.b.a.v.a.t..ti si od ovih lukavcana najrealniji al nema smisla da tako pises...cuj,moglo je bit LAGANO 2 0...pa moglo je...moglo je bit i 7 0.. :roll: :roll: ...imali smo realno duplo vise boljih sansi od lukavca..na snimku se to lijepo vidi..niko nije budala ba...o poklonjenom golu tine necu uopste da ostavljam komentar...momak nas je svojim kiksevima zakinuo brat bratu za 5 bodova
i mal zaboravih..j.e.b.e.m li ti pilav emire gospodzu...i njoj pokazi jedan crveni...smrad nas je brutalno pokro..kakav crveni karton za mirzu i nad golmanom radnickog :o :o :shock: :shock: ...treci je cist ko suza
Malo sam se pregrubo izrazio, samo me dotaklo što prelošu reakciju golmana nazvaše jadnim golom Kitića. Stoji da je gol jedan od onih koje nije vrijedno ni na pregledu kola prikazati.

Činjenica je da je golman tu jedini krivac i da je od bezopasnog ubacivanja napravio taj deficit. Nekoliko utamica na Tušnju sam gledao - čovjek vas je koštao 4 od 5 golova koje sam ja vidio, nadam se da niko neće shvatiti ovo kao provokaciju, ponavljam malo sam pregrubo gore napisao, činjenica je da bi Sloboda pobjedila min 4:1 da je Tino za nas branio (ne govorim da je kod nas prekvalitetan golman, ali je haman na nečemu - ono jučer branjenje je vanserijsko).

ultra87
Kontakt:

Post Postao/la ultra87 » 15 okt 2012, 17:58

nije mi jasno zašto pljujete TUZLU,a u istoj se školujete,možel neko objašnjenje ??
zašto dolazite u TZ,samo nam kvarite ugled sa svojim seljačkim furkama ... :evil:
ULTRA '87 TUZLA

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 okt 2012, 18:28

ultra87 je napisao/la:nije mi jasno zašto pljujete TUZLU,a u istoj se školujete,možel neko objašnjenje ??
zašto dolazite u TZ,samo nam kvarite ugled sa svojim seljačkim furkama ... :evil:
Druže ne vidim da sam igdje uvrijedio Tuzlu u bilo kom pogledu, nisam je čak ni spomenuo.

Izvini ako si pronašao nešto uvrijedljivo, nije uopšte usmjeren komentar u tom pravcu.

Pozdrav!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 okt 2012, 18:54

Tino je prenizak i pretumbast za iole kvalitetnijeg golmana. Nije da umanjujem njegove sposobnosti, drag mi je i poštovat ću ga uvijek jer je vječno odan klubu, no realnost je realnost. Denis i Tino su, objektivno, dva različita svijeta. Divković brani i praktično nemoguće, al' primi jeftine pogotke da to nije normalno. Na 90% gostovanja nas je svojim "intervencijama" koštao bodova. I kod kuće je imao sličnih kiks odbrana. Može i mora bolje, a prije svega treba popraviti samopouzdanje i pronaći motiv za dalje. Ovako više ne može.

I da, ova sezona je po meni završena za nas. Opstanak naravno ne dolazi u pitanje, no titula je pusti san. Zahvalnice slati na adresu Uprave, Faraona, pojedinih igrača i ostalih 'gradskih oca" i grobara TZ sporta. Sem Stane, Jacksona i možda Cerića (eventualno, al' eventualno Pejića ako pokaže potencijal, te Šišića ako se smiri i fokusira na teren) niko ne zaslužuje nositi dres Slobode.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 15 okt 2012, 19:01

kad vidim ovakav komentar pozli mi brate vjeruj ... koliko je to bogati bilo simpatizera i raje koja nisu na tribini s nama ???? ja samo znam da fudbaler STANISA NIKOLIC nije na tribini a u lukavcu je bio s nama u kopu i navijao , svaka mu cast . i jos 2 starija covjeka sam vidio . OSTALO SVE PRAVE FUKARE samo sto dosta raje bojkotuje Slobodu kod kuce vecinom iz mnogo razloga , a to ne znaci da nisu na tribini , SVI oni momci , ustvari velika vecina nekada je " drzala " tribinu nasu u svojim rukama . Kakvi simpatizeri covjece , ne mogu vjerovat !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 3 gosta.